Jack NicholsonI

John Joseph Nicholson

9,0
90 559 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jack Nicholson

Uwielbiam go! Dla mnie najlepszy aktor wszech czasow.
Moje TOP 10

1.Jack Nicholson
2.Laurence Olivier
3.Audrey Hepburn
4.Steve McQueen
5.Paul Newman
6.Telly Savalas
7.Gene Hackman
8.Jack Lemmon
9.Johnny Depp
10.Al Pacino

Kolejna dziesiatka to juz DeNiro, Brando itd.

pzdr

TANGO_3

Zgadzam się z tobą co do Depp'a, Pacino, Hepburn i Nicholsona. Reszty niestety nie znam lub znam, ale nie zwróciałm na nich uwagi. Do tej twojej 10 wrzuciłabym za to jeszcze Nortona i Cusacka.

TANGO_3

Jack Nicholson według mnie zalicza się do najzdolniejszych aktorów. W grane przez siebie postacie wprowadza cudny urok. Umie wczuć się w role, natchnąć życiem swojego bohatera. Ma on wielki talent aktorski!

TANGO_3

EEE Depp?? EEE Przed DeNiro, przed Pacino?? Gdzie Hoppkins, Bogart, Quinn albo chociażby Spacey czy Oldman.

Szajba

Fakt - Depp nie zmieściłby się nawet w TOP 50 najlepszych aktorów.

_Ja_

Depp miesci sie w TOP 1 ... razem z Pacino...

vulthoom

A potem się obudziłeś...

_Ja_

kto inny spisze sie tak dobrze w Fear And Loathing In Las Vegas i np Edward Nozycoreki ... czy jakikolwiek inny film... pokazal ze jest wszechstronny......eh

vulthoom

Wszechstronność to nie wszystko. Gość uczył się aktorstwa na wieczorowych kursach Stanisławskiego i braki widać.

TANGO_3

Depp niewątpliwie jest dobrym aktorem, ale chyba JESZCZE nie można go stawiać na równi z De Niro, Pacino, Brando i najlepszym na świecie NICHOLSONEM. Jak dla mnie ten ostatni jest genialny. Potrafi zagrać wszystko, w dramacie, horrorze, komedii. I zawsze jest świetny. Do swojej gry wkłada całe serce i swój niesamowity urok. Ten jego uśmieszek i te brwi. hehe.... Moim zdaniem to najlepszy na świecie aktor. Choć De Niro, Pacino i Brando są równie dobrzy.

użytkownik usunięty
Doro_2

Zgadzam się z Tobą w zupełności, Nicholson to najwybitniejszy aktor, trójce podana przez Ciebie tez uwielbiam, ale nie mają ,,tego czegoś,, co ma Jack - NR 1 !!!!!

Nie lubię jednoznacznie mówić ze ten, albo tamten aktor jest najlepszy, ale Nicholsona chyba cenię sobie najbardziej.

TANGO_3

brakuje wspaniałego Jamesa Deana i pięknej Marilyn Monroe

Christiane

Nicholson jest najlepszym aktorem ale i tak nikt nikt i nic na świecie niedorównuje migotliwemu brylantowi-Nicole kidman

fanatyk9

Ja bym dorzucił jeszcze Ireneusza Grzegorczyka. Koleś to na prawdę wybitna postać ,ale nie dali mu szansy na rozwinięcie skrzydeł :/ Może nie to co De Niro, Pacino, Nicholson, Spacey, hopkins itd. ale ścisła czołówka wdł. mnie(gdyby dali mu szansę).
Pozdrawiam troli :)