Uwielbiam go! Dla mnie najlepszy aktor wszech czasow.
Moje TOP 10
1.Jack Nicholson
2.Laurence Olivier
3.Audrey Hepburn
4.Steve McQueen
5.Paul Newman
6.Telly Savalas
7.Gene Hackman
8.Jack Lemmon
9.Johnny Depp
10.Al Pacino
Kolejna dziesiatka to juz DeNiro, Brando itd.
pzdr
Zgadzam się z tobą co do Depp'a, Pacino, Hepburn i Nicholsona. Reszty niestety nie znam lub znam, ale nie zwróciałm na nich uwagi. Do tej twojej 10 wrzuciłabym za to jeszcze Nortona i Cusacka.
Jack Nicholson według mnie zalicza się do najzdolniejszych aktorów. W grane przez siebie postacie wprowadza cudny urok. Umie wczuć się w role, natchnąć życiem swojego bohatera. Ma on wielki talent aktorski!
EEE Depp?? EEE Przed DeNiro, przed Pacino?? Gdzie Hoppkins, Bogart, Quinn albo chociażby Spacey czy Oldman.
kto inny spisze sie tak dobrze w Fear And Loathing In Las Vegas i np Edward Nozycoreki ... czy jakikolwiek inny film... pokazal ze jest wszechstronny......eh
Wszechstronność to nie wszystko. Gość uczył się aktorstwa na wieczorowych kursach Stanisławskiego i braki widać.
Depp niewątpliwie jest dobrym aktorem, ale chyba JESZCZE nie można go stawiać na równi z De Niro, Pacino, Brando i najlepszym na świecie NICHOLSONEM. Jak dla mnie ten ostatni jest genialny. Potrafi zagrać wszystko, w dramacie, horrorze, komedii. I zawsze jest świetny. Do swojej gry wkłada całe serce i swój niesamowity urok. Ten jego uśmieszek i te brwi. hehe.... Moim zdaniem to najlepszy na świecie aktor. Choć De Niro, Pacino i Brando są równie dobrzy.
Zgadzam się z Tobą w zupełności, Nicholson to najwybitniejszy aktor, trójce podana przez Ciebie tez uwielbiam, ale nie mają ,,tego czegoś,, co ma Jack - NR 1 !!!!!
Nie lubię jednoznacznie mówić ze ten, albo tamten aktor jest najlepszy, ale Nicholsona chyba cenię sobie najbardziej.
Nicholson jest najlepszym aktorem ale i tak nikt nikt i nic na świecie niedorównuje migotliwemu brylantowi-Nicole kidman