Jack NicholsonI

John Joseph Nicholson

9,0
90 559 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jack Nicholson

Wydaje się, że Nicholson zagrał w mnóstwie produkcji a tak naprawdę gra ledwie w nieco ponad filmie rocznie, a nawet mniej bo najwięcej grał w latach 60-tych. Siła charyzmy.

_Andrzej_

Ma 72 lata to wiesz, w jego wieku z jego kasą też bym nie szalał... Swoje osiągnął 3 Oscary. "Lśnienie" najlepszy film.

użytkownik usunięty
YaroBwo

Uważasz, że jakieś Lśnienie jest lepsze od Lotu nad kukułczym gniazdem,Chinatown albo Infiltracji?

O dziwo, nie każdy ma takie samo zdanie na ten temat jak ty. ;)

risatta

Lśnienie>Lot>Chinatown>Infiltracja Tak wygląda rozkład tych filmów:0

Uważam tak bo jestem fanem Stephena Kinga i ogólnie horrorów. Chyba mogę mieć własne zdanie? Lśnienie dla mnie jest po prostu najlepszym filmem. Nie każdy ma takie zdanie jak ty

YaroBwo

A własnie czy teraz ma jakas przerwe bo od 2007 nie ma nowego filmu z Jack'iem ?

Brilliant_Perfection

W przyszłym roku ma ruszyć produkcja nowego filmu z jego udziałem, ale nic nie jest jeszcze pewne. http://www.jack-nicholson.info/movies/how-do-you-know

użytkownik usunięty

Ja na ten przykład tak uważam.
btw to najpierw obejrzyj potem komentuj ,chyba ,że szkoda ci czasu.

_Andrzej_

Wdaje mi się że tu nawet nie chodzi o wiek ale o propozycje jakie dostaje z reguły są to pewnie same gnioty i mu się zwyczajnie nie chce, dziwię się za to że de Niro gra w takich badziewiach

maryjan1_2

Wybiera tylko te scenariusze, które uważa za wartościowe a nie wszystko jak leci, byle się tylko pokazać.
btw Też uważam, że Lśnienie to jego najlepsza rola. Do tych, co wymieniliście dopisał bym jeszcze tę w komedii Lepiej być nie może.