Jack NicholsonI

John Joseph Nicholson

9,0
90 559 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jack Nicholson

Nie umiem jednoznacznie określić czy go lubię czy nie, ale moim zdaniem jest najlepszym aktorem na świecie - ma niezrównany talent. Potrafi zagrać każdą rolę i zawsze robi to doskonale. Idealnie sprawdza się horrorach, komediach, filmach psychologicznych...(w kinie akcji pewnie też by się sprawdził). To geniusz aktorstwa!

bober

Masz racje ;) On po prostu ma talent. Raz zagra groźnego gangstera innym razem pedancika, jeszcze innym terapeutę czy kobieciarza. Uwielbiam go i jeszcze ten uśmiech wariata xD Jeden z najlepszych aktorów ;) Nie wiem jak to jest, ale ostatnio zwróciłam uwagę na to, że wielu aktorów którzy grali jeszcze w latach '70-'80 teraz są chodzącymi legendami. A dzisiejsze Maćki Zakościelne i inne... Po prostu zbiera mi się na wymioty, jak wdizę takich lalusiów na ekranie >.< Przez takich odechciewa się oglądać telewizję. Jack jest najlepszy!

bober

hmm moze nie wszechczasow ale tych czasow jakie teraz sa to na pewno - niesamowity talent, ekspresja, mimika, dykcja - wszystko przemawia za Jackiem, jeden z niewielu aktorow ktorzy NAPRAWDE sa geniuszami aktorstwa... 11/10 dla Nicholsona