Jack NicholsonI

John Joseph Nicholson

9,0
90 559 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jack Nicholson

córke....myslalem ze ma ładną córke a jak zobaczyłem jej zdjęcie to sie przestraszyłem....... gruba..brzydka i wygląda starzej od ojca hehehehehehhheheheeh

konrii_2

Konrii, zrób coś dla mnie i nie bezcześć już tego, jakby nie było, świętego miejsca, zdjęciem tego niedojdy z kwadratową twarzą, który straszy na Twoim awatarze. Jak tylko spojrzę na ten łopatopodobny ryj, zwraca mi się wczorajsza impreza.

_Ja_

dla ciebie to PAN KONRII.......ja zjedz jaja....

_Ja_

ja wiem ze ty jesteś nikim i zazdrościsz VAN DAMMOVI wszystkiego od stóp o głów.......ale jakbyś miał troche wstydu to byś był troche dyskretniejszy....... VAN DAMME RZĄDZI

konrii_2

Eh, Konri, konri, co ja bym bez Ciebie począł? Na śmierć bym się zanudził... Jako altruista, na rzecz dobra całej ludzkości, pozwolę pozbawić się tej nieopisanej przyjemności i życzę Ci - zmądrzej trochę, chłopie, bo póki co więcej ja mam szarych komórek w dupie niż Ty we łbie.

Żan klop rządzi, siedząc na muszli klozetowej. To właśnie na klopie najlepiej zdobywa mu się szlify, polepsza warsztat aktorski, a podczas zatwardzenia chłopak ćwiczy mimikę.
Poza ubikacją, gość jest kurduplowatym przydupasem, kompletnym aktorskim dnem, zerem w skali Kelvina, Cotangensem z 90 stopni, po prostu null, cero, nombre, tal i kryzys wieku średniego.

Nara.

_Ja_

Tangensem z 90-ciu (albo Cotangensem z zera) jak już ;-)

No a van Damme to ćmok, ćwok, ciul i szuszwol z wysypiska.Ma takiego fajnego guza na czole, bo skakał do basenu bez wody ;-)
Ma go od czasów jak był nastolatkiem chyba. Najlepsze jak grał tych bliźnioków- jeden dobry, drugi zły...Oba z guzem na czole ;-)

No a dziecioki Nicholsona nie są za ciekawe...Synek też spasiony jak tucznik na tydzień przed ubojem, prawda...Córy nie widziałem...Daj kolo link! Łobejrzymy, łocenimy...

Jack- OK ale przed dzieciokami nikt nie musi bereta zdejmować i ich w sygnet całować...To mogą być zwykłe amerykańskie, spasione matoły, które Jacucha zrobił jakiejś babce i tylko noszą jego geny.

Ja...wyluzuj ;-)

dobranoc!

lisoszakal

A tam czepiasz się. Nigdy nie byłem dobry z matmy. Na maturalnym miałem 3.

Ogólnie do tego, co napisał tutaj konrii nic nie mam. Jego córka jest brzydka, jak noc. Ja konriego po prostu nie lubię. Za krzywy ryj swojego ulubieńca, za nieuzasadnioną abominacje do Mechanicznej pomarańczy i Casablanci oraz wielu innych.

_Ja_

http://www.filmweb.pl/Person?id=610362 córa jego skrzywdzona przez nature

ja nie będe komentował twoich marnych pare bezpodstawnych zdań mam więcej szacunku dla psich odchodów niż do ciebie

ehehehehehhehehehehhehehe

konrii_2

Nie no normalnie komunijne schabowe chcą się wydostać przez gardło. Ale jego druga córka (a może i trzecia czy czwarta, już nie wiem ile Jack tych dzieci narobił), ta z którą był na oscarach w 2006 jest całkiem niezła >> http://www.jack-nicholson.info/photos.php?gid=9

konrii_2

Faktycznie.To chyba jego najstarsza córa.

Panowie oświadczam Wam, że Jennifer Nicholson ma mordę jak świnia.

konrii_2

boże sie czepiliście...
nie wszyscy są idealni ;p

Annarchia

anula ty pewnie napewno nie jesteś idealna........ehehhehehehehehehe

konrii_2

Przepraszam bardzo, widziałeś koleżankę, że tak o niej mówisz ?
Niemniej, pozwolę sobie na stwierdzenie, że sam z pewnością prezencją nie grzeszysz, jeśli wzorujesz się na panu ze swego avatara.
Dlatego proponuję przemilczeć sprawę cudzego wyglądu.
Pozdrawiam :)

ail0s

Bosh ...konri ale ty jesteś ograniczony , normalnie nie wpierniczam się w takie dyskusje ale tak tępego filmwebowicza dawno nie widziałem ...najpierw się czepiasz córki Nicholsona że jest brzydka ( niech se waży i z 500 kilo niech ma 1 oko i sztuczną nogę ...to nie jest powód żeby ją najeżdżać ...zwłaszcza że widziałeś ją tylko na zdjęciach ...a w realu może być całkiem ładną i miłą kobitką :) ) ..a później czepiłeś się Anuli9292 nie wiedząc o niej absolutnie NIC i oceniając ją po 1 poście ....sorry chłopie ale weź ty się puknij ch**em w łeb i wróc do walenia konia przy Van Damie ..:] ...Peace 2 all ,,,and konri...go to hell and never come back

konrii_2

Echhh nom jego córki nie są zbyt urodziwe.. hmm ja widziałam tą młodszą i teraz na filmwebie tą, ale czy to powód do zakładania obraźliwego postu? :|

konrii_2

:O
Ona wygląda jak nasza kobieta z angielskiego...
(Bez obrazy, Iwan... >.<)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Annarchia

Bosh <szok> Normalnie ręce mi odpadają. Podejrzewam, że osoba, która założyła tego posta też nie jest zbyt urodziwa i w ten właśnie sposób chce sie jakoś dowartościować. Być może nie jest to najpiękniejsza kobieta jaka stąpała po ziemi, ale to jeszcze nie powód by zakładać tak denny temat na forum.

ferrari

Tak czy inaczej jego córka to nieprzeciętny kaszalot. To chyba po matce ,bo Jacus aż taki brzydki to nie jest;)

Motorcycle_Boy

Po czym to stwierdzasz?;-) Jesteś również koneserem męskiej urody?;-)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
_Ja_

Koneserem nie jestem, ale to widać ze na przykład taki Paul Newman wygląda lepiej od Nicholsona. A Nicholson, lepiej od DeVito...i tak dalej:)

Motorcycle_Boy

"Bosh" Niezłe z was pojeby

.............

ffingolfin

konrii pokaz nam swoje zdjecie, widocznie wygladasz ladniej, no smialo, tak umiesz oceniac ludzi po wygladzie, daj nam szanse ocenic ciebie.