Jack NicholsonI

John Joseph Nicholson

9,0
90 559 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jack Nicholson

nie lubię tego aktora, nawet nie wiem czemu..

jusini_2

Ha. Ha. Ha.
Możesz go nie lubić, ale nie masz prawa stwierdzać, że nie umie grać.

jusini_2

Kolejna profesjonalna opinia różowego dwunastolatka.

jusini_2

Czasami zadziwia mnie absurd rzeczywistośći.Ja doprawdy nierozumiem jak to możliwe,że kompletny laik nie znający się na fimach i krytyce nie potrafiący doocenić prawdziwego geniuszu pisze na forum zarzucając jednemu z najwybitniejszych aktorów że niepotrafi grać.Wiesz amerykańscy krytycy znają siętroche lepiej na ocenie filmów i na ocenie umiejętności aktorskich.Przyznali Jackowi 3 oscary i 12 nominacjisa sa od ciebie troche starsi i inteligentniejsi wiec rowniez bardziej wiarygodni wiec jezeli naprawde uwazasz ze on nie potrafi grac to swiadczy ze jestes prymitywna osoba nie znajaca sie na filmach nie majaca gustu nie potrafiajaca docenic naprawde niezwyklych umiejetnosci aktorskich i zachowaj swoje absurdalne uwagi dla siebie i nie pisz tu takich rzeczy na forum przeznaczonym dla jego fanow ktorzy potrafia docenic jego wybitnosc i ktorych cechuje wieksze !Q od ciebie

Adrian_21

Nigdy nie wierzyłem za bardzo w gust amerykańskich krytyków. Muszę jednak przyznać że Nicholson to jeden z najwybitniejszych aktorów w historii kina.
Jednak w przeciwieństwie do pana Adriana (z wysokim IQ) nie dałem się nabrać na prowokację Jusina. Wystarczyło tylko wejść na jego forum i zobaczyć na oddane głosy - Jack Nicholson ma u niego notę 10.

jusini_2

Czasami zadziwia mnie absurd rzeczywistośći.Ja doprawdy nierozumiem jak to możliwe,że kompletny laik nie znający się na fimach i krytyce nie potrafiący doocenić prawdziwego geniuszu pisze na forum zarzucając jednemu z najwybitniejszych aktorów że niepotrafi grać.Wiesz amerykańscy krytycy znają siętroche lepiej na ocenie filmów i na ocenie umiejętności aktorskich.Przyznali Jackowi 3 oscary i 12 nominacjisa sa od ciebie troche starsi i inteligentniejsi wiec rowniez bardziej wiarygodni wiec jezeli naprawde uwazasz ze on nie potrafi grac to swiadczy ze jestes prymitywna osoba nie znajaca sie na filmach nie majaca gustu nie potrafiajaca docenic naprawde niezwyklych umiejetnosci aktorskich i zachowaj swoje absurdalne uwagi dla siebie i nie pisz tu takich rzeczy na forum przeznaczonym dla jego fanow ktorzy potrafia docenic jego wybitnosc i ktorych cechuje wieksze !Q od ciebie

użytkownik usunięty
jusini_2

Takie opinie mnie zabijają. Szkoda mi słów. W każdym razie w moim mniemaniu (!) Jack Nicholson powinien zostać okrzyknięty najlepszym aktorem wszech czasów.

jusini_2

Jusini, wszystko jasne...
Ludziska, nie przejmujcie się zbytnio jego komentami.

jusini_2

znowu ty? ;/
ludzie, nie komentujcie, to zwykly prowokator... ;/