Jackie ChanI

Kong-sang Chan

8,2
23 550 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jackie Chan

Nie wiem czy to była druga część Pijanego Mistrza ale Chan i pijący staruszek grali w nim. Utkwiła mi w pamięci scena, w której narysowane były ślady stup na ziemi. Chan późenij tam ćwiczył. Nie wiecie jaki był tytul tego filmu?
Pozdrawiam

LOBO9

Jeszcze jedno pytanie dotyczące tytułu filmu z Nim. Chan w tym filmie grał z łysym gliniarzem. On sam robił różne roboboty. Wydaje mi się że to chyba Police story 2, bo tej jeszcze nie posiadam ;) Pomoże mi ktoś?? Pozdrawiam

LOBO9

Ten pierszy film z aktorami z "Drunken Master" nazywa sie "Wąż w cieniu orła (She xing diao shou)" i czesto leciał na kanale Tv4 :) Całkiem sympatyczny :] A co do drugiego filmu to wątpie zeby to byla "Police Story 2", ale podaj wiecej szczegołow (stary czy nowy film) to moze ci pomogę z tytułem... :)

Pozdrawiam

skibson

Film zaczyna się jak Chan idze do domu, a mieszkał w wieżowcu. W czasie gdy jechał na swoje piętro do jego domu wleciały 2 małe helikoptery ala transformers, a późenij cały korpus robota. Półączyłey się ze sobą tworząc wielkiego robota. Chan oczywiście go pokonał o ile dobrze pamiętam ;) Chan miał przyjaciele policjanta, był On łysy, ale nie wiem na 100% czy miał brudkę :( Film byl troszkę zakręcony i opieral się gółwnie na walkach robocików, robotów czy nowatorski wynalzków w samochodzie min rakiety w reflektorach lub na dachu. Chan tez miła przyejmnosc polatać urządzeniem rakietowym które przymocowane było do jego pleców. Finałowa rozgrywka pomiędzy Chane a Amerykaninem, który równiez zajmował się tego typu wynalazkami, odbyła się w fortecy wodnej. Podobała mi się też scena jak Chan zjeżdrza z mostu na motorze na piętrowe autobusy, a później na ziemię. Większosć co pamiętam to urywki, gdyż oglądałem ten film na początku lat 90 kiedy to do nas trafiła po raz pierwszy kablówka ;) Leciało to na programie A TV. Raczej jedne z pierwszych Jego filmów Pozdrawiam

LOBO9

Przykro mi, ale nie wiem jaki to film niestety :| ! Z całą pewnością to nie jest "Police Story 2" hehe :P.

skibson

No kurde niezła zagadka :P tez nie przypominam sobie filmów gdzie był JC i transformersy :P

QLT82

Mam nadzieję że ktoś sobie przypomni tytuł filmu ;) Pozdrawiam

LOBO9

Znalazłem go. Ten film to Szalona Misja 2. Pozdrawiam

LOBO9

www.JackieChan.pl - NOWA STRONA O JACKIE CHANIE!