Jackie ChanI

Kong-sang Chan

8,2
24 404 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jackie Chan

Nie wiem czy to była druga część Pijanego Mistrza ale Chan i pijący staruszek grali w nim. Utkwiła mi w pamięci scena, w której narysowane były ślady stup na ziemi. Chan późenij tam ćwiczył. Nie wiecie jaki był tytul tego filmu?
Pozdrawiam

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
LOBO9

Jeszcze jedno pytanie dotyczące tytułu filmu z Nim. Chan w tym filmie grał z łysym gliniarzem. On sam robił różne roboboty. Wydaje mi się że to chyba Police story 2, bo tej jeszcze nie posiadam ;) Pomoże mi ktoś?? Pozdrawiam

LOBO9

Ten pierszy film z aktorami z "Drunken Master" nazywa sie "Wąż w cieniu orła (She xing diao shou)" i czesto leciał na kanale Tv4 :) Całkiem sympatyczny :] A co do drugiego filmu to wątpie zeby to byla "Police Story 2", ale podaj wiecej szczegołow (stary czy nowy film) to moze ci pomogę z tytułem... :)

Pozdrawiam

skibson

Film zaczyna się jak Chan idze do domu, a mieszkał w wieżowcu. W czasie gdy jechał na swoje piętro do jego domu wleciały 2 małe helikoptery ala transformers, a późenij cały korpus robota. Półączyłey się ze sobą tworząc wielkiego robota. Chan oczywiście go pokonał o ile dobrze pamiętam ;) Chan miał przyjaciele policjanta, był On łysy, ale nie wiem na 100% czy miał brudkę :( Film byl troszkę zakręcony i opieral się gółwnie na walkach robocików, robotów czy nowatorski wynalzków w samochodzie min rakiety w reflektorach lub na dachu. Chan tez miła przyejmnosc polatać urządzeniem rakietowym które przymocowane było do jego pleców. Finałowa rozgrywka pomiędzy Chane a Amerykaninem, który równiez zajmował się tego typu wynalazkami, odbyła się w fortecy wodnej. Podobała mi się też scena jak Chan zjeżdrza z mostu na motorze na piętrowe autobusy, a później na ziemię. Większosć co pamiętam to urywki, gdyż oglądałem ten film na początku lat 90 kiedy to do nas trafiła po raz pierwszy kablówka ;) Leciało to na programie A TV. Raczej jedne z pierwszych Jego filmów Pozdrawiam

LOBO9

Przykro mi, ale nie wiem jaki to film niestety :| ! Z całą pewnością to nie jest "Police Story 2" hehe :P.

skibson

No kurde niezła zagadka :P tez nie przypominam sobie filmów gdzie był JC i transformersy :P

QLT82

Mam nadzieję że ktoś sobie przypomni tytuł filmu ;) Pozdrawiam

LOBO9

Znalazłem go. Ten film to Szalona Misja 2. Pozdrawiam

LOBO9

www.JackieChan.pl - NOWA STRONA O JACKIE CHANIE!