Jackson Rathbone

Monroe Jackson Rathbone V

7,1
4 993 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jackson Rathbone

Ateate, Xena Spidermonkey, Bananowaa, Maybe_me- Przywołuje was:) chociaż wiem, że powinna to zrobić nasza kapłanka:D

Co się stało z naszymi starymi, dobrymi czasami?? Gdzie porządek na naszym forum, przy naszym Bogu ??
Co się stało z naszym zakonem i powtórnym wyjazdem do Jay'a ??Co z naszymi żartami, marzeniami?? Czemu już się nimi nie dzielimy?? Wracajcie do mnie i zróbcie tu porządek :D

Zamieszczajcie filmiki, zdjęcia jak dawniej :D Opowiadajcie swoje sny :D i oddawajcie "cześć Bogu" :D

Przepraszam, że pełnie rolę kapłanki naszego zakonu, ale chyba o nas już zapomniał świat.... Zapraszam nowe wyznawczynie i wołam stare przyjaciółki!!!
Siostry nie zapominajcie o naszym powołaniu!!

ola239

a co byś robiła?? ;D

użytkownik usunięty
KoraRockDay

Jeżeli z nim to też bym nie spała. ;D Sen przy nim to strata czasu ;D

korzystala z tego ze jest przy mnie ;dd

Mmmm.... ^^
Ja bym z moim ,,braciszkiem'' xD
Grała w karty i się biła dla zabawy....xd
Ten kto ma rodzeństwo pewnie wie o jakie bicie chodzi..;p

użytkownik usunięty
KoraRockDay

Mam rodzeństwo, ale jakoś tak nigdy się z nią nie biłam... ;/ Trzeba nadrobić zaległości. ;D Muszę znaleźć sobie młodsze. Syn chrzesnego wydaje się dobrym celem. Ma 5 lat <mysli>

^^ mnie mój starszy brat uczy jak mam się bić xD

KoraRockDay

a ja .. hmm .. grac w karty to bym nie grala .. ; )))

ola239

ja lubię grać w karty z bratem xD
Zawsze gramy o dyżury.. czyli oto kto komu sprząta lbo myje naczynia i takie tam XD

użytkownik usunięty
ola239

A rozbierany poker? ;D

użytkownik usunięty

ola239 tak wgl to z jakiego ty rocznika jesteś?

jestem rok mlodsza od cb .
nie umiem liczyc i wyszlo na to ze jestem w twoim wieku x D
rozbierany ? kuszaca propozycja x D

użytkownik usunięty
ola239

OOO to w tym roku egzamin... ;D Na pewno nie trafią ci się radioaktywne biedronki ;/ I podekrzewana pomyłka matematyki z maturą... ;D Oczywiście to tylko takie rozmyslania były ;D Matura prostsza była;)

KoraRockDay

Alex, ty sadystko ;P Tak do pięciolatka....

Padło pytanie, co Jay słucha, więc odpowiadam. Głównie to są wykonawcy z dawnych lat 50-80-tych, czyli: David Bowie, Bob Dylan, Lou Reed, Tom Waits, Frank Sinatra, Michael Jackson, Rolling Stones. Całe szczęście, że gdy byłam mała, zamiast komercyjnego popu, moi rodzice puszczali mi właśnie takich wykonawców, dzięki temu wyrobił mi się muzyczny gust. Mimo, że teraz sięgam raczej po coś cięższego...

xena_4

walic egzamin xD na probnym z historii jedyna mialam ocene 2 xDD najgorzej ;dd
jak ja nawet dlugopisu nie mialam ; DD

ja takiej muzyki nie slucham .. ;pp

użytkownik usunięty
ola239

Ja na koniec roku do Liceum miałam 3 z historii, bo mnie pani nie lubila. Na szczescie mialam dobra średnią jak na mnie i poziom mojej szkoły. ;D

użytkownik usunięty
xena_4

E tam ja sadystka? Tamten mały swojemu bratu, który dopiero nauczyl sie siedziec, zabral kocyk na którym siedział. Ten młodszy upadł na ziemie. Imiona to maja świetne ten starszy to Gabryś a młodszy Staś... ;D

użytkownik usunięty
xena_4

Ja kiedyś dawno temu piosenek Boba Dylana słuchałam ale to 2 może. A ostatnio chyba mi się kilka Michela Jacksona podobają. Chociaż wolę metalu i alternatywy słuchać ;D

metal?
nie dogadaly bysmy sie na temat muzyki x DD
poziom mojej szkoly?
2 kujony na jedna klase a reszta jak to mowia nauczyciele "to idioci "

użytkownik usunięty
ola239

Miałam na myśli lekki metal typu System of a down. I tylko SOAD. ;D
U mnie z czerwonym pskiem zdało jakos kolo 20 osób ;D

Ja przeważnie sięgam po muzykę metalową, hardrockową i punk rockową. Ale czasami zdarza się, że sięgam po coś bardzo starego, które spokojnie można już nazwać jako retro. Np. teraz w moich głośnikach śpiewa Aretha Franklin.

użytkownik usunięty
xena_4

Ja słucham przeważnie (bardziej moge powiedziec na zespołach) Muse, Paramore, The Killers, 30 seconds to mars, SOAD, ostatnio zajrzalam do starej piosenki i lubie piosenkę Jasona Donovana- Sealed With A Kiss. Zdarza mi się też słuchanie Katy Perry, czasem nawet Gaga mi wpadnie w ucho. Także mój styl jest mało określony. ;D Michela Jacksona lubie tylko Whatever Happens
I jeszcze coś ale nie pamietam nazwy . ;/
Jeszce elektryczny rock mozna zaliczyc. MGMT i troche 3OH!

widze że dziewczyna na esce rock wychowana to dobrze ja do ww dodałabym metallike him limp bizkit gossip

ateate

a ja jeszcze u siebie mogę dodać Marylina Mansona i Mindless Self Indulgence.

użytkownik usunięty

Do tego dodam jeszcze Good Charlotte, "bitelsów", metallica i guns n roses.

u mnie bylo 8 klas drugich , 30 osob w kazdej a czerwonych paskow gora 15 .

ola239

ja przez szkole jestem wychowana na "dziecko radia eska i techna " ; DD

użytkownik usunięty
ola239

U mnie w szkole trudno było znaleźć dziewczyny lubiące rocka. Ja i moje 2 koleżanki byłyśmy w tych nielicznych osobach. Trzecia miała bardziej wyważony gust. Ona słuchała wszystkiego po trochu ;D

ja moge sluchac wszystkiego co nie jest smutne x DD
;dd
z jacksonem bym tez sie nie dogadala ;dd

użytkownik usunięty
ola239

ja w wielu innych kwestiach bym sie nie dogadała. ;D Np. jestem nieśmiała i nie zagadałabym do niego. Drugie jedynym instrumentem na jakim gram to nerwy. ;D Poza tym jestem wredna i nikt mnie nie lubi <lol2> Zbyt długa szczerość to moje drugie imię. Chociaż na chrzcie mialam tam wstawione Gośka... ;/

on nie lubi chamstwa .. oto ja ; ))

użytkownik usunięty
ola239

No widzisz.. Obie do niego nie pasujemy. ;D Nie jestem sama ;) Może idziemy na jakiś podryw albo coś. Dzisiaj idealnego chłopaka widziałam ;D

taak ? jak wygladal ? ; ))

ej , przeciwienstwa sie przyciagaja !
po drugie ja nie chce idealnego zwiazku , moze jestem dziwna ale nie chce ;dd

użytkownik usunięty
ola239

Ważne że chłopak był ładny. Jeden był ciemnym blondynem , a drugi miał zielone oczy był brunetem. A to mój ideał ;D

E tam wcale nie jestes dziwna. ;) Ja tam nic do idealnych związków nie mam. :D

a jest idealny zwiazek na tym swiecie ..? ; ))

użytkownik usunięty
ola239

Chyba nie. nawet idealny związek potrafi się rozpaść, więc raczej nie ma...:)

nooo , ktos kiedys musi sie wydrzec na drugiego ; DD

użytkownik usunięty
ola239

No pewnie. ;D

Straszne nudy dzisiaj. Gorąco bardzo. Ale na szczescie ładnych chłopaków widziałam to sobie odrobiłam ;D Co za inteligentni znajomi którzy od rana nie wchodzą na gadu ;/
Na poprawe humoru przynajmniej mam moje dziwne mysli ;D

a ja z kuzynka i kumpelami robilysmy sobie siary na lawce ;dd
" -ogladalam rozmowy w tloku..
-tłoku?
- a był tłok ?
- no w *uj, no i baba weszla
- weszla czy wbiegla?
- zleciala
- a polamala krzeslo ?"
"oo Henriiiii x DD "

ola239

a i nasze slawne "srubasabarubanienieryszczybyszsrybusz " x DDD

goosssia15

Dziwne? A dokładnie jakie?

użytkownik usunięty
xena_4

Jak na 15-latke to dziwne. Jak to odpowiadałam zawsze myślę o tym co bym robiła z Jacksonem sam na sam ;D Koleżanka wymysliła że naleśniki &lt;lol2&gt; Później gdy chciałam się pośmiać zawsze to sobie wyobrażałam ;D Na szczęscie teraz mam normalne myśli tego typu ;) Albo i nienormalne.

nalesniki z jacksonem ?
taaa , on by robil ja bym jadla ; DD

ola239

E tam, ja bym wolała odwrotnie - to on powinien skonsumować moje dzieło. Zresztą, przez żołądek do serca... Prawda?

użytkownik usunięty
xena_4

Ejj ja gotować nie umiem ;/ Chociaż naleśniki robię <mysli> ;D

użytkownik usunięty
ola239

Tiaaa... Dokładnie;D To świetnie wygląda w mojej wielkiej wyobraźni. Czasem ją lubię ale nie pomagała mi w szkole. ;/

nie umiem za bardzo gotowac i przy tym bardzo sie wkurzam x DD

ola239

ah.. wróciłam w koncu od babci :D co tam słychać siostry? :D ^^

użytkownik usunięty
goosssia15

Ojj dużo się dzialo... ;D

poznawalysmy sie troche ; ))

użytkownik usunięty
ola239

Tak. Dokładnie. ;D