Ateate, Xena Spidermonkey, Bananowaa, Maybe_me- Przywołuje was:) chociaż wiem, że powinna to zrobić nasza kapłanka:D
Co się stało z naszymi starymi, dobrymi czasami?? Gdzie porządek na naszym forum, przy naszym Bogu ??
Co się stało z naszym zakonem i powtórnym wyjazdem do Jay'a ??Co z naszymi żartami, marzeniami?? Czemu już się nimi nie dzielimy?? Wracajcie do mnie i zróbcie tu porządek :D
Zamieszczajcie filmiki, zdjęcia jak dawniej :D Opowiadajcie swoje sny :D i oddawajcie "cześć Bogu" :D
Przepraszam, że pełnie rolę kapłanki naszego zakonu, ale chyba o nas już zapomniał świat.... Zapraszam nowe wyznawczynie i wołam stare przyjaciółki!!!
Siostry nie zapominajcie o naszym powołaniu!!
U mnie zaczyna się nowa seria kryminału sensacyjnego o agentach FBI. I jednocześnie ostatnia, finałowa.
nie umiem prowadzić blogów ^^
Ale jak skończę pisać to może założę tego bloga ...zobaczę jeszcze ;)
Dzisiaj Pięknych nie było ;(
Tragedia.... Wczoraj też nie oglądałam. Może wiesz co było?? ;]
Nawet ja zbytnio tego nie obejrzałam, ale było coś, że Gideon zaprosił Sophie na bal, a później zaprosił ją też Nick. Ona nie wiedząc z kim pójść uznała, że wcale nie pojdzie. A jeszcze Nick jej powiedział, że on ją lubi bardziej. I zdecydowała w końcu, że pojdzie z nim.
A właśnie co do tego Bravo, to zostaje u siostry, ale poproszę rodziców, żeby przywieźli mi ten numer. Jednakże koleżanka nie odpisuje, w ktorym to bylo numerze. Najwyżej przywiozą mi wszystkie... ;D Siostrzyczka mnie przekupiła... ;/
mnie bardzo latwo przekupic x DD
ej ,KoraRockDay ty masz konto na kotek.pl?
mialas zdjecie dnia? bo weszlam tam na chwile i rzucilo mi sie to w oczy ;))
A myslisz, że mnie nie??:D
Na swój ślub kupiła mi buty, a teraz kupi mi Intrzua... ;DNie muszę kasy wydawać przynajmniej. Ta książka jest super. Już raz ją czytalam, ale nigdy nie pobije tego ile przeczytałam Zaćmienie. 15razy... ;/
ja kazda z ksiazek zmierzchu tylko raz przeczytalam ;dd
a teraz chce pamietniki wampirow ;dd
ale kolezanka wyjechala ;/
Ja też chcę Pamiętniki przeczytać,ale nikt nie ma a w bibliotece też zawsze ktoś wypożycza...;/
no ^^
buhahahah.....
To teraz wiecie jak wyglądam ^^
Bo to zdjęcie miało przypominać małpę xD
WIADOMO DLA CZEGO .....
Yyyy.... a jak wiedziałaś że to ja??
Ymm....
aa..faktycznie zapomniałam że mam takie same avatary...muszę popracować nad koncentracją czy czymś takim ;pp
Ale wiesz co moja koleżanka idzie do gimnazjum w tym roku, i wygląda bardzo dziecinnie. Nawet jak ja szłam do gimnazjum to źle wyglądałam...;/ Na tym zdjęciu wyglądasz jakbyś była bliżej końca szkoły ;D
ja teraz idę do 1gim ;/
Ale i tak to jest w tym samym budynku więc nic się nie zmieni ^^
Ja myślę e wyglądam na mój wiem ^^
chociaż ilekroć po długiej rozłące z kuzynkami je spotkam jest taka rozmowa
- teraz idziesz do 3-
- yyy...ja mam12 lat-
- tak? mi się wydawało że 14 i zawsze tak mówiłam wszystkim-
XDD I tak mówią moje kuzynki które mieszkają dom dalej ..ahhh.... ;p
Albo nie dawno odkryły że ,,Baybe ''śpiewa chłopak i że istnieje w ogóle Justin Bieber xD
Aha no to fajną rodzinkę masz ;D
Za to jamam inteligentne koleżanki, ktore żeby mnie wkurzyć założyly na naszej klasie fun club Jacksona i zapraszają tam wszystkich moich znajomych;/
Jedna to nawet nic do niego nie ma, ale ta druga to już porażka. Ona ma w telefonie zniekształcacz zdjęć. Kazde zdjęcie Jacksona z mojego telefonu jakoś znalazło się w jej. I każde bylo znieksztalcone...;/
Później zacząl jej się podobać Axl Rose i ja nie moglam mieć nic do niego...
zgadzalo mi sie , imie , wiek ; ))
moze jeszcze was na nk znajde . ;hahahaha;
ja tez swoje zdj mam na avatarze wiec wiesz x D
jak ja szlam do gimnazjum to wygladalam jak zagubione 8-letnie dziecko ;PP
^^
U mnie nie będzie tak źle bo wiem kto mnie będzie uczył i kto chodzi do budy.. tylko boję się chrzęstu..bo bedą tacy chłopacy z gim których nie lubię ;/ i będą chcieli się na mnie zemścić .. a najgłupsze jest to że nigdy z nimi nie rozmawiałam tylko jedna z ich laskę mnie nie lubi ;/
A Alex123 ja bym się nie kumplowała z tą laską co ma te foty....
Ja właśnie to tej laski przestałam się odzywać bo wiecznie chciała ze mnie z robić idiotkę i się chwaliła że ma starszego chłopaka... a po drugie to ona odbiła tego chłopaka swojej przyjaciółce..no nie odbiła ale wiedziała że tamtej się podoba
Ja do tego twojego opisu dodam jeszcze, że miałam krótkie włosy i wyglądałam jak chlopak ;/ Na szczęście odrosły ;D Ja na nk mam to zdjęcie co tutaj. Fajnie że połowy mnie nie widać <lol2>
ja 3 klasie miałam krótkie xD
Ostatnio jakaś mała dziewczynka zobaczyła to zdjęcie jak u mnie była i się spytała co to za chłopak Xd
Nie no. Ja jak byłam w Warszawie w sejmie to mi babka powiedziała: "Ty mogłbyś być marszalkiem sejmu"...;/
a dziekuje bardzo :))
Rawicz?
tam gdzie psy dupami szczekają ...
hmm.. godzina drogi na polnoc od Wrocka . ;dd zobacz w googlach xdd
wstyd tu mieszkac x DD
a ty musisz mieszkac w okolicach Poznania , nie?
bo nazwy miejscowosci z nk nie kojarze a na kotku mialas Poznań ..
Mialam takie jedno z sylwestra 2009, jak zalozyłam kapelusz i w rękę któś mi wsadził zdjęcie Jacksona wydrukowane i wszyscy mi mowili ze wygladalam dokladnie jak on. Jednak usunełam bo dziwne było...
chciała bym sobie poprzyklejać zdj Jacksona w pokoju ale matka by zadawała za duzo pytan a tata by sie smial x D
a ja mam jego plakat ^^ ;p
Teraz leci Czara ognia z kwadratowym ryjkiem Pattinsona ;p
Oglądacie ??
Ja tak^^
Ja niestety nie mam gdzie, bo tu tvn nie ma... Tzn jest ale na dużym telewizorze...;/
Ja miałam jedno, ale próbując je rowno zawiesić podarłam całe...;/
Do siostry przyjechala moja mała imienniczka więc zacznie się cyrk z imieniem ;/ Za kazdym razem gdy bedą wolać "Aleksandro" zapewne odwrócą się dwie...
To też dobra myśl, ale raczej rocznemu dziecku tego nie wytłumacze <lol2> ;D
Jakie tu nudy są. Przejrzalam już chyba wszystko co mogłam. Napisalabym do kolegi, ale niestety jego dziewczyna mi nie pozwala... ;/