Jackson Rathbone

Monroe Jackson Rathbone V

7,1
4 993 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jackson Rathbone

Ateate, Xena Spidermonkey, Bananowaa, Maybe_me- Przywołuje was:) chociaż wiem, że powinna to zrobić nasza kapłanka:D

Co się stało z naszymi starymi, dobrymi czasami?? Gdzie porządek na naszym forum, przy naszym Bogu ??
Co się stało z naszym zakonem i powtórnym wyjazdem do Jay'a ??Co z naszymi żartami, marzeniami?? Czemu już się nimi nie dzielimy?? Wracajcie do mnie i zróbcie tu porządek :D

Zamieszczajcie filmiki, zdjęcia jak dawniej :D Opowiadajcie swoje sny :D i oddawajcie "cześć Bogu" :D

Przepraszam, że pełnie rolę kapłanki naszego zakonu, ale chyba o nas już zapomniał świat.... Zapraszam nowe wyznawczynie i wołam stare przyjaciółki!!!
Siostry nie zapominajcie o naszym powołaniu!!

KoraRockDay

hmm... fragment zapowiada się bardzo ciekawie. A gdzieś może publikujesz swoje teksty?

xena_4

U mnie zaczyna się nowa seria kryminału sensacyjnego o agentach FBI. I jednocześnie ostatnia, finałowa.

xena_4

nie nigdzie nie publikuje ^^ ale może... zobaczę jeszcze ;]

KoraRockDay

Spróbuj założyć sobie bloga, tak jak ja.

xena_4

nie umiem prowadzić blogów ^^
Ale jak skończę pisać to może założę tego bloga ...zobaczę jeszcze ;)
Dzisiaj Pięknych nie było ;(
Tragedia.... Wczoraj też nie oglądałam. Może wiesz co było?? ;]

użytkownik usunięty
KoraRockDay

Nawet ja zbytnio tego nie obejrzałam, ale było coś, że Gideon zaprosił Sophie na bal, a później zaprosił ją też Nick. Ona nie wiedząc z kim pójść uznała, że wcale nie pojdzie. A jeszcze Nick jej powiedział, że on ją lubi bardziej. I zdecydowała w końcu, że pojdzie z nim.

A właśnie co do tego Bravo, to zostaje u siostry, ale poproszę rodziców, żeby przywieźli mi ten numer. Jednakże koleżanka nie odpisuje, w ktorym to bylo numerze. Najwyżej przywiozą mi wszystkie... ;D Siostrzyczka mnie przekupiła... ;/

mnie bardzo latwo przekupic x DD

ej ,KoraRockDay ty masz konto na kotek.pl?
mialas zdjecie dnia? bo weszlam tam na chwile i rzucilo mi sie to w oczy ;))

użytkownik usunięty
ola239

A myslisz, że mnie nie??:D
Na swój ślub kupiła mi buty, a teraz kupi mi Intrzua... ;DNie muszę kasy wydawać przynajmniej. Ta książka jest super. Już raz ją czytalam, ale nigdy nie pobije tego ile przeczytałam Zaćmienie. 15razy... ;/

użytkownik usunięty
ola239

No ja też to zauważyłam...;D

ja kazda z ksiazek zmierzchu tylko raz przeczytalam ;dd
a teraz chce pamietniki wampirow ;dd
ale kolezanka wyjechala ;/

użytkownik usunięty
ola239

Ja też chcę Pamiętniki przeczytać,ale nikt nie ma a w bibliotece też zawsze ktoś wypożycza...;/

no ^^
buhahahah.....
To teraz wiecie jak wyglądam ^^
Bo to zdjęcie miało przypominać małpę xD
WIADOMO DLA CZEGO .....
Yyyy.... a jak wiedziałaś że to ja??
Ymm....

użytkownik usunięty
KoraRockDay

Ja zauważyłam po avatarze i po imieniu... ;D

A co takiego ciekawego jest w Bravo? Coś o Jay'u?

użytkownik usunięty
xena_4

Jest jego sposób na podryw i takie tam.

xena_4

aa..faktycznie zapomniałam że mam takie same avatary...muszę popracować nad koncentracją czy czymś takim ;pp

użytkownik usunięty
KoraRockDay

Ale wiesz co moja koleżanka idzie do gimnazjum w tym roku, i wygląda bardzo dziecinnie. Nawet jak ja szłam do gimnazjum to źle wyglądałam...;/ Na tym zdjęciu wyglądasz jakbyś była bliżej końca szkoły ;D

ja teraz idę do 1gim ;/
Ale i tak to jest w tym samym budynku więc nic się nie zmieni ^^
Ja myślę e wyglądam na mój wiem ^^
chociaż ilekroć po długiej rozłące z kuzynkami je spotkam jest taka rozmowa
- teraz idziesz do 3-
- yyy...ja mam12 lat-
- tak? mi się wydawało że 14 i zawsze tak mówiłam wszystkim-
XDD I tak mówią moje kuzynki które mieszkają dom dalej ..ahhh.... ;p
Albo nie dawno odkryły że ,,Baybe ''śpiewa chłopak i że istnieje w ogóle Justin Bieber xD

użytkownik usunięty
KoraRockDay

Aha no to fajną rodzinkę masz ;D

Za to jamam inteligentne koleżanki, ktore żeby mnie wkurzyć założyly na naszej klasie fun club Jacksona i zapraszają tam wszystkich moich znajomych;/

to jakieś głupie są ... bo w ogóle to co im to przeszkadza kogo lubisz

użytkownik usunięty
KoraRockDay

Jedna to nawet nic do niego nie ma, ale ta druga to już porażka. Ona ma w telefonie zniekształcacz zdjęć. Kazde zdjęcie Jacksona z mojego telefonu jakoś znalazło się w jej. I każde bylo znieksztalcone...;/

Później zacząl jej się podobać Axl Rose i ja nie moglam mieć nic do niego...

KoraRockDay

zgadzalo mi sie , imie , wiek ; ))

moze jeszcze was na nk znajde . ;hahahaha;
ja tez swoje zdj mam na avatarze wiec wiesz x D

jak ja szlam do gimnazjum to wygladalam jak zagubione 8-letnie dziecko ;PP

ola239

^^
U mnie nie będzie tak źle bo wiem kto mnie będzie uczył i kto chodzi do budy.. tylko boję się chrzęstu..bo bedą tacy chłopacy z gim których nie lubię ;/ i będą chcieli się na mnie zemścić .. a najgłupsze jest to że nigdy z nimi nie rozmawiałam tylko jedna z ich laskę mnie nie lubi ;/

A Alex123 ja bym się nie kumplowała z tą laską co ma te foty....
Ja właśnie to tej laski przestałam się odzywać bo wiecznie chciała ze mnie z robić idiotkę i się chwaliła że ma starszego chłopaka... a po drugie to ona odbiła tego chłopaka swojej przyjaciółce..no nie odbiła ale wiedziała że tamtej się podoba

użytkownik usunięty
KoraRockDay

Ja się już z nią nie kumpluję. ;D

użytkownik usunięty
ola239

Ja do tego twojego opisu dodam jeszcze, że miałam krótkie włosy i wyglądałam jak chlopak ;/ Na szczęście odrosły ;D Ja na nk mam to zdjęcie co tutaj. Fajnie że połowy mnie nie widać <lol2>

ja 3 klasie miałam krótkie xD
Ostatnio jakaś mała dziewczynka zobaczyła to zdjęcie jak u mnie była i się spytała co to za chłopak Xd

użytkownik usunięty
KoraRockDay

Nie no. Ja jak byłam w Warszawie w sejmie to mi babka powiedziała: "Ty mogłbyś być marszalkiem sejmu"...;/

użytkownik usunięty

Ola239 ja cie na nk znaleźć nie mogę ;D

http://nk.pl/#profile/1444468 .. pomoge x DD

ola239

fajne masz zdjęcia ^^ Gdzie jest Rawicz?

KoraRockDay

a dziekuje bardzo :))
Rawicz?
tam gdzie psy dupami szczekają ...
hmm.. godzina drogi na polnoc od Wrocka . ;dd zobacz w googlach xdd

ola239

aham ^^
spoko ..
nmzc xD

KoraRockDay

wstyd tu mieszkac x DD
a ty musisz mieszkac w okolicach Poznania , nie?
bo nazwy miejscowosci z nk nie kojarze a na kotku mialas Poznań ..

użytkownik usunięty
ola239

dzieki za pomoc ;D rzeczywiście fajne zdjęcia :)

i jeszcze raz dzieki ;dd
juz patrze na twoje X D

użytkownik usunięty
ola239

Może lepiej nie... ;D

za pozno ! ;)))
nie przesadzaj , ladnie jest :))

użytkownik usunięty
ola239

Dzięki ;D

nie ma to jak "słit" focie na nk :DDD

chyba wezme sie za czytanie bloga xena_4 :))

użytkownik usunięty
ola239

O jeja. Nie wszystki są "slit"...;D

użytkownik usunięty

Mialam takie jedno z sylwestra 2009, jak zalozyłam kapelusz i w rękę któś mi wsadził zdjęcie Jacksona wydrukowane i wszyscy mi mowili ze wygladalam dokladnie jak on. Jednak usunełam bo dziwne było...

chciała bym sobie poprzyklejać zdj Jacksona w pokoju ale matka by zadawała za duzo pytan a tata by sie smial x D

ola239

a ja mam jego plakat ^^ ;p
Teraz leci Czara ognia z kwadratowym ryjkiem Pattinsona ;p
Oglądacie ??
Ja tak^^

użytkownik usunięty
KoraRockDay

Ja niestety nie mam gdzie, bo tu tvn nie ma... Tzn jest ale na dużym telewizorze...;/

KoraRockDay

biegne zobaczyc ! ;))

użytkownik usunięty
ola239

Ja miałam jedno, ale próbując je rowno zawiesić podarłam całe...;/

Do siostry przyjechala moja mała imienniczka więc zacznie się cyrk z imieniem ;/ Za kazdym razem gdy bedą wolać "Aleksandro" zapewne odwrócą się dwie...

ja mam przyjaciolke Ole ;d
i jak ktos wola jedna z nas to nie odwraca sie zadna : DD

ola239

jak on tam wyglada ?! jaki czerwony ; DD

użytkownik usunięty
goosssia15

To też dobra myśl, ale raczej rocznemu dziecku tego nie wytłumacze <lol2> ;D

Jakie tu nudy są. Przejrzalam już chyba wszystko co mogłam. Napisalabym do kolegi, ale niestety jego dziewczyna mi nie pozwala... ;/

nie pozwala ci z nim pisac ?
troche ja rozumiem ale jesli z nim piszesz na "co tam?" to nie powinna sie czepiac X D
ale nie wiem co ty mu piszesz , nie wiem :))
ja spadam , do jutra mam nadzieje ;** :))