Dziewczyny, wiecie coś konkretnego na ten temat?
Zastanawia mnie ten filmik:
http://pl.youtube.com/watch?v=F1_6EMXTQz0
Patrzcie na sam koniec. Nie wygląda to na kumpelskie stosunki.
Oglądając takie filmiki, myślę sobie: nigdy więcej youtube.
A potem:
http://pl.youtube.com/watch?v=Y4GWaLSGNfs
Te miny - bezcenne :D
Jakie krejzolki z was :D
Ale rozumiem, sama jestem kapłanką Bananoizmu ;)
Czyli 'religii' wyznawanej na kilku muzycznych forach :D
Czyli wierzymy w boskość Bananów xD
No, a co skoro ktoś tam twierdzi, że dla nas Jackson to Bóg, to my się do tego ustosunkowujemy xDD.
A co do tej stacji radiowej, to wiesz jakiś program w tv też nie zaszkodzi ;D
No nieźle, dziewczyny. Widzę, że jest już pomysł na świątynię, nazwę religii, radia i telewizji. A kto będzie temu wszystkiego przewodzić? Przecież musimy mieć swojego księdza Rydzyka. Jakieś propozycje?
Osobiście jestem za jakimś głosowaniem xD. Więc kto chce być najwyższym kapłanem? Kto chce nam przewodzić? xDD Zgłaszać swoje kandydatury ^^!
no ba, że ja. xDD
achaa, no i raz na miesiąc trzeba wysłać Jacksonowi pocztą dziewicę z naszego forum. Taka ofiara... ;P
Ale chyba trzeba by go uprzedzić o tym, bardzo uprzejmym i wyrażonym z niezwykłą czcią wobec jego osoby listem^^. Wiesz, jeszcze by nie wiedział o co chodzi xPP.
Ale to musi być jakaś anorektyczna dziewica, bo paczki mogą max mieć 30kg ;PP.
O Nasza Największa Kapłanko Jacksonizmu xDDD, cóż możemy uczynić, by nasze duchowe szczęście się dopełniło? ^^
hehe. to nie problem, załaduję się jakąś drobną dziewięciolatkę. mamy taką w ogóle na składzie? xD
jak to "co możemy zrobić"? siedzieć na filweb.pl wzdychając jednocześnie z uwielbieniem do naszego bóstwa. (tzn. do jego zdjęć, niestety nie mamy możliwości wzdychać do oryginału. ;((( xDDD)
A jeśli nie zadowoli go taka dziewięciolatka? xPP
Może być do tego zdjęcia? ^^:
http://i39.tinypic.com/2hgwjvd.jpg
Musimy udać się do miejsca gdzie przebywa nasze Bóstwo, to będzie coś w stylu pielgrzymki i wtedy możemy do niego wzdychać i patrzeć na jego zdezorientowaną minę xDD.
O NNKJ, czy istniałaby możliwość, abym została jedną z twoich podkapłanek, czy jak to się zwie? xDDDDD
jak go nie zadowoli, to... my go zadowolimy podczas jednej z pielgrzymek. xDDD
no i naturalnie możemy wzdychać do KAŻDEGO jego zdjęcia. ;]
(o! mam już swój skrót! xD) naturalnie, myślę, że zasługujesz na miano mojej podkapłanki (czy jak to się zwie. xD)
idealne. ;]
(jak to tak dalej pójdzie, to nie długo Jacksonizm opanuje świat! buahahahahaha! <śmiech szaleńca>)
Dokonamy zamachu stanu i zmienimy konstytucję xDD. Głównym wyznaniem naszego kraju będzie Jacksonizm xDD. A później opanujemy cały świat pod wodzą NNKJ xDD.
Nie no wiesz, my będziemy przecież łagodniejsze x]. Nie będziemy bez sensu mordować... Po prostu w sposób kulturalny jak na wyznawcę Jacksonizmu przystało będziemy nawracać ludzi xDD.
No ey, bardziej jak misjonarze w Afryce xD. Będziemy pokazywać, że istnieje lepsza i mająca najpiękniejszego Boga religia xDD.
Co tu się porobiło? xD Hmm...mogę być kolejną wyznawczynią ;) Każda z nas powinna mieć w domu ołtarzyk - zdjęcie w ramce, dookoła świece, kadzidełka i świeże kwiaty! x)
hehe. też o tym myślałam. ;P
zorganizuje się. xD
a tak obiektywnie patrzeć, rzeczywiście - niezłe się tu teraz odbywają rozmowy. :]
No to ja już układam ołtarzyk i jako zastępca NNKJ będę co dzień odmawiać modlitwy ku jego czci xDD
Zgadzam się, wali nas totalnie xD
Oczywiście, że się dołącze do tego, jakże wspaniałego kultu religijnego:)
oo taak ołtarzyk..będziemy się do niego modlić "ahh o Wielki Jacksonie!!Przyjdź do nas, abyśmy mogły Cię wielbić";)
Ale was pokręciło, dziewczyny...hihih
Przy okazji mam coś dla was:
http://www.youtube.com/watch?v=FqrjTA63ayI
Ale nam go oszpecili :( I czy mi się tylko wydaje, czy on na początku próbował mówić po hiszpańsku?
Po hiszpańsku..nie wydaje mi się:)
To nie brzmiało jak hiszpański:)
Noo, pokręciło nas..a może też chcesz dołączyć do naszego kultu??^^
łaaaaaaaaaaaaa. już mi się wszystko myli. O.o
xena_4 naturalnie. xDDDDD
[przypomnijcie mi następnym razem o lecytynie, proszę. xD]
Tak jest, Phyllis melduje się na rozkaz! ok, mogę się tym zająć, w końcu szerzenie prawdy o boskości Jacksona to moja działka :D będzie trudno, ale Jacksonizm doda mi sił. Módlcie się za mnie, Siostry. XD
Dziewczyny! Czy zaproszenie nadal jest aktualne, bo ja chcę się do zgromadzenia przyłączyć. Pytanie tylko, jaką byście mi przydzieliły rolę?
Po długim namyśle...Mogłabym zostać tzw.agentką do zadań specjalnych. CZyli wyłapywanie informacji, pilnowanie porządku itd...Masz coś takiego dla mnie?
Ja myślę, że to byłoby dla Ciebie idealne - szukanie i publikowanie informacji, itd. Tylko musiałabym Ci odstąpić moje radio i tv. Ale nie ma sprawy! :D byłabym lepsza w dowodzeniu linią obrony (albo, ekhem, ataku) w starciu z niewiernymi. Zostanę Rycerzem Jacksonizmu! Do boju Zakon Jacksonistek!
Idealnie xDDD. Rozwijamy się ;]].
Tak więc, jako podkapłanka pragnę wam coś zaproponować xDD.
Cobyście powiedziały na to by dzień 21.12 ogłosić naszym głównym świętem? xDD
21.12? A dlaczego akurat ten dzień. On dla mnie jakoś ostatnio źle się kojarzy (z pewną przepowiednią ). Błagam, wybierz inną datę.