Jackson Rathbone

Monroe Jackson Rathbone V

7,1
4 981 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jackson Rathbone

Dziewczyny, wiecie coś konkretnego na ten temat?
Zastanawia mnie ten filmik:
http://pl.youtube.com/watch?v=F1_6EMXTQz0
Patrzcie na sam koniec. Nie wygląda to na kumpelskie stosunki.

Oglądając takie filmiki, myślę sobie: nigdy więcej youtube.
A potem:
http://pl.youtube.com/watch?v=Y4GWaLSGNfs
Te miny - bezcenne :D

użytkownik usunięty
renesmee_

Jakie krejzolki z was :D
Ale rozumiem, sama jestem kapłanką Bananoizmu ;)
Czyli 'religii' wyznawanej na kilku muzycznych forach :D
Czyli wierzymy w boskość Bananów xD

No, a co skoro ktoś tam twierdzi, że dla nas Jackson to Bóg, to my się do tego ustosunkowujemy xDD.

A co do tej stacji radiowej, to wiesz jakiś program w tv też nie zaszkodzi ;D

użytkownik usunięty
MyWorld

Jacksonizm "Trwam i uwielbiam"!

No nieźle, dziewczyny. Widzę, że jest już pomysł na świątynię, nazwę religii, radia i telewizji. A kto będzie temu wszystkiego przewodzić? Przecież musimy mieć swojego księdza Rydzyka. Jakieś propozycje?

xena_4

Osobiście jestem za jakimś głosowaniem xD. Więc kto chce być najwyższym kapłanem? Kto chce nam przewodzić? xDD Zgłaszać swoje kandydatury ^^!

MyWorld

no ba, że ja. xDD

achaa, no i raz na miesiąc trzeba wysłać Jacksonowi pocztą dziewicę z naszego forum. Taka ofiara... ;P

renesmee_

Ale chyba trzeba by go uprzedzić o tym, bardzo uprzejmym i wyrażonym z niezwykłą czcią wobec jego osoby listem^^. Wiesz, jeszcze by nie wiedział o co chodzi xPP.
Ale to musi być jakaś anorektyczna dziewica, bo paczki mogą max mieć 30kg ;PP.

O Nasza Największa Kapłanko Jacksonizmu xDDD, cóż możemy uczynić, by nasze duchowe szczęście się dopełniło? ^^

MyWorld

hehe. to nie problem, załaduję się jakąś drobną dziewięciolatkę. mamy taką w ogóle na składzie? xD

jak to "co możemy zrobić"? siedzieć na filweb.pl wzdychając jednocześnie z uwielbieniem do naszego bóstwa. (tzn. do jego zdjęć, niestety nie mamy możliwości wzdychać do oryginału. ;((( xDDD)

renesmee_

A jeśli nie zadowoli go taka dziewięciolatka? xPP

Może być do tego zdjęcia? ^^:

http://i39.tinypic.com/2hgwjvd.jpg

Musimy udać się do miejsca gdzie przebywa nasze Bóstwo, to będzie coś w stylu pielgrzymki i wtedy możemy do niego wzdychać i patrzeć na jego zdezorientowaną minę xDD.

O NNKJ, czy istniałaby możliwość, abym została jedną z twoich podkapłanek, czy jak to się zwie? xDDDDD

MyWorld

jak go nie zadowoli, to... my go zadowolimy podczas jednej z pielgrzymek. xDDD

no i naturalnie możemy wzdychać do KAŻDEGO jego zdjęcia. ;]

(o! mam już swój skrót! xD) naturalnie, myślę, że zasługujesz na miano mojej podkapłanki (czy jak to się zwie. xD)

użytkownik usunięty
renesmee_

Podkapłanka!! Super! Ja zostanę misjonarką. Będę szerzyć nasze wyznanie!

użytkownik usunięty
renesmee_

A jaka będzie główna prawda Jacksonizmu? "Ai niid som smouk"?

idealne. ;]

(jak to tak dalej pójdzie, to nie długo Jacksonizm opanuje świat! buahahahahaha! <śmiech szaleńca>)

renesmee_

Dokonamy zamachu stanu i zmienimy konstytucję xDD. Głównym wyznaniem naszego kraju będzie Jacksonizm xDD. A później opanujemy cały świat pod wodzą NNKJ xDD.

MyWorld

Tak! Teraz zrobiłaś ze mnie żeńską wersję Hitlera. xD

MyWorld

Łołoło!! religia się szerzy^^

arisa_

a no... szerzy się. ;p

mam nadzieję, że ty też zmieniasz wyznanie? xD

renesmee_

Nie no wiesz, my będziemy przecież łagodniejsze x]. Nie będziemy bez sensu mordować... Po prostu w sposób kulturalny jak na wyznawcę Jacksonizmu przystało będziemy nawracać ludzi xDD.

MyWorld

... jak świadkowie Jehowy. xD

renesmee_

No ey, bardziej jak misjonarze w Afryce xD. Będziemy pokazywać, że istnieje lepsza i mająca najpiękniejszego Boga religia xDD.

MyWorld

na razie proponuję udoskonalać ją w naszym kameralnym kręgu. xD

renesmee_

Co tu się porobiło? xD Hmm...mogę być kolejną wyznawczynią ;) Każda z nas powinna mieć w domu ołtarzyk - zdjęcie w ramce, dookoła świece, kadzidełka i świeże kwiaty! x)

Rivana

hehe. też o tym myślałam. ;P
zorganizuje się. xD

a tak obiektywnie patrzeć, rzeczywiście - niezłe się tu teraz odbywają rozmowy. :]

renesmee_

No to ja już układam ołtarzyk i jako zastępca NNKJ będę co dzień odmawiać modlitwy ku jego czci xDD

Zgadzam się, wali nas totalnie xD

Rivana

Oczywiście, że się dołącze do tego, jakże wspaniałego kultu religijnego:)

oo taak ołtarzyk..będziemy się do niego modlić "ahh o Wielki Jacksonie!!Przyjdź do nas, abyśmy mogły Cię wielbić";)

arisa_

Ale was pokręciło, dziewczyny...hihih

Przy okazji mam coś dla was:

http://www.youtube.com/watch?v=FqrjTA63ayI

Ale nam go oszpecili :( I czy mi się tylko wydaje, czy on na początku próbował mówić po hiszpańsku?

xena_4

Po hiszpańsku..nie wydaje mi się:)

To nie brzmiało jak hiszpański:)

Noo, pokręciło nas..a może też chcesz dołączyć do naszego kultu??^^

arisa_

eee. nie oszpecili.
dobrze wygląda. bardziej... wampirzo. :]

Tak, Estella, dołącz do nas! xDDDD

renesmee_

*Estrella. ;p

renesmee_

łaaaaaaaaaaaaa. już mi się wszystko myli. O.o
xena_4 naturalnie. xDDDDD

[przypomnijcie mi następnym razem o lecytynie, proszę. xD]

renesmee_

Nasz kult się rozwija *zaciera ręce* xDD.

MyWorld

pff... to nie jest byle jaki tam "kult". To prawdziwa, nowa religia. xD

renesmee_

I to jeszcze jaka religia xDD

MyWorld

no dokładnie. ;p

ejj, to kto się w końcu zajmie tą radiofonią i telewizją? xD

renesmee_

Na mnie nie liczcie xPP, nie mam żadnych znajomości xP

MyWorld

no właśnie o to chodzi, że ja też. ;p

może nasza misjonarka? xD

renesmee_

Właśnie, gdzie ona jest? xPP
Halo! Phyllis, gdzie jesteś? xD

MyWorld

hmm... chyba jej tu nie ma. ^^

renesmee_

Ale jak się pojawi to zobaczy, że jej potrzebujemy xD

MyWorld

no, poczekamy. ;)

użytkownik usunięty
MyWorld

Tak jest, Phyllis melduje się na rozkaz! ok, mogę się tym zająć, w końcu szerzenie prawdy o boskości Jacksona to moja działka :D będzie trudno, ale Jacksonizm doda mi sił. Módlcie się za mnie, Siostry. XD

Dziewczyny! Czy zaproszenie nadal jest aktualne, bo ja chcę się do zgromadzenia przyłączyć. Pytanie tylko, jaką byście mi przydzieliły rolę?

xena_4

pewnie, pewnie. ;DD
w kupie siła. xD

hmm... no nie wiem.
a kim byś chała być? :p

renesmee_

Po długim namyśle...Mogłabym zostać tzw.agentką do zadań specjalnych. CZyli wyłapywanie informacji, pilnowanie porządku itd...Masz coś takiego dla mnie?

użytkownik usunięty
xena_4

Ja myślę, że to byłoby dla Ciebie idealne - szukanie i publikowanie informacji, itd. Tylko musiałabym Ci odstąpić moje radio i tv. Ale nie ma sprawy! :D byłabym lepsza w dowodzeniu linią obrony (albo, ekhem, ataku) w starciu z niewiernymi. Zostanę Rycerzem Jacksonizmu! Do boju Zakon Jacksonistek!

Idealnie xDDD. Rozwijamy się ;]].
Tak więc, jako podkapłanka pragnę wam coś zaproponować xDD.
Cobyście powiedziały na to by dzień 21.12 ogłosić naszym głównym świętem? xDD

MyWorld

21.12? A dlaczego akurat ten dzień. On dla mnie jakoś ostatnio źle się kojarzy (z pewną przepowiednią ). Błagam, wybierz inną datę.

xena_4

Z jaką przepowiednią?
Spójrz na datę urodzenia naszego Boga ;].

MyWorld

O tak, to genialna data;)

użytkownik usunięty
MyWorld

Według starożytnych Majów dwudziestego któregoś grudnia w 2012 roku ma nastąpić koniec świata. Tak sobie policzyli. Cóż, może im się pomyliło i przez przypadek przepowiedzieli narodziny cudownego mężczyzny - Jacksona Rathbone...