Jackson Rathbone

Monroe Jackson Rathbone V

7,1
5 006 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jackson Rathbone

Dziewczyny, wiecie coś konkretnego na ten temat?
Zastanawia mnie ten filmik:
http://pl.youtube.com/watch?v=F1_6EMXTQz0
Patrzcie na sam koniec. Nie wygląda to na kumpelskie stosunki.

Oglądając takie filmiki, myślę sobie: nigdy więcej youtube.
A potem:
http://pl.youtube.com/watch?v=Y4GWaLSGNfs
Te miny - bezcenne :D

goosssia15

Ja powiedziałam prawdę. Ale wiesz, jak to jest z facetami. Nigdy nie można im do końca zaufać. Ale za to, jak cudnie było leżeć w jego ramionach...Ehm, i tak już więcej nie powiem.

xena_4

mow wszystko co wiesz :d:d to jest bardzo ciekawe co piszesz naprawde :D:d zdaj troche wiecej relacji z tego :)

goosssia15

Kurcze, nie wiem, bo jak Ben się dowie, że wszystko wypaplałam, to mnie zabije :P

xena_4

nikt sie nie dowie oprocz kilku osob ktore to czytaja :) a Ben polskiego chyba nie zna co??;>

goosssia15

Pewnie, że nie zna, ale wiesz, ktoś mógłby przeczytać to niepowołany i przekazać to dalej, aż dotrze to do jego uszu. Najbardziej się boję jego reakcji, jak zobaczy nasze zdjęcie w prasie.

xena_4

Przypomniało mi się jeszcze coś. Podobno Jay miał kiedyś małą przygodę z narkotykami. I jeszcze mi powiedział, że ta jego gentelmeńska uprzejmość jest tylko na pokaz i to co widzą inni, to nie jest prawdziwy Jay.

xena_4

przesadzilas.... stanowczo przesadzilas !!!!!!!!

goosssia15

Doszłam do wniosku, że jednak będę się trzymała tej znajomości z Benem. Bo któżby mógł być lepszym informatorem dla nas, jak nie on, prawda?

xena_4

a jak on bedzie klamal?? pomyslalas troche?

goosssia15

Oczywiście, że o tym pomyślałam. Spróbuję też spotkać się sam na sam z Jay'em, o ile po naszej kłótni mi na to pozwoli. Wtedy powinnam wyczuć, jak to naprawdę jest z nim.

xena_4

kłutni?? o co sie pokluciliscie?? mow.. :) chce wiedziec :D

goosssia15

Zaczęło się od tego, że jako niby pracownica hotelu, zapukałam do ich drzwi, a wtedy otworzył właśnie on- lekko wstawiony. Zrobił wielkie oczy, zmierzył mnie od góry do dołu, po czym odwrócił się do chłopaków i krzyknął "Hej, czy ktoś zamawiał tą lalunię". Wtedy powiedziałam, że przyszłam w sprawie zgłoszenia o zakłócanie nocnej ciszy. I wtedy się zaczęło. To był jakiś koszmar. Ale na szczęście uratował sytuację Ben, gdy właśnie wracał i wręcz siłą wycofał Jay'a do wnętrza pokoju, a mnie zabrał z hotelu. Świetne było to, jakoś wtedy krzyczał na Jay'a. A gdy zostaliśmy sami, powiedziałam mu prawdę, kim jestem. Z początku chciał mnie zostawić, ale postanowił zaryzykować. A potem było....cudownie.

xena_4

hehe ;) no to ciekawe :D:D fajna bajeczke wymyslilas..:)

goosssia15

Ło matko, co za historia..:D
Się rozgadałyście xD

arisa_

No bo jak nikogo nie było ;)zreszta tak jakos wyszło :PP

użytkownik usunięty
_Ruby_

No i właśnie o to mi chodziło ;]
Przybliżę nam naszą trasę, żebyście mogły wyrącać swoje historyjki. ;)
Pierwszy dzień - spotkanie w Warszawie, lot do Singapuru, cały dzień zwiedzanie, noc w Singapurze.
Drugi dzień - bardzo bardzo rano przepłynęłyśmy na zachodnią część Indonezji, pożyczyłyśmy takiego starego starego grata i jeździłyśmy nim w różne strony.
Trzeciego dnia odnalazłyśmy wreszcie drogę i późnym wieczorem dotarłyśmy na nocleg.
Czwarty dzień - długi lot do Los Angeles - nie po kolei ale było po drodze. Yooo-hoooo! Impreza
Piąty dzień - Zakupy, impreza.
Szósty dzień - rano z najwyższą niechęcią pożyczyłyśmy nowy autokar, któraś była taka mądra, że pozwoliła Gosi usiąść za kierownicą i jechałyśmy przez wertepy zygzakiem i na pełnym gazie. W nocy dojechałyśmy do Midland.
Siódmy dzień - bawimy w Midland
Ósmy dzień - Bawimy w Midland, zbliża się koniec pielgrzymki, ale nie chce nam się ze sobą rozstawać. W nocy pojechałyśmy jeszcze większym zygzakiem do brzegu i
dziewiątego dnia południe obudziłyśmy się na pokładzie luksusowego jachtu/statku, który znajdował się na Zatoce Meksykańskiej już kilka godzin od brzegu...
Piętnasty dzień - ...ale nie żałowałyśmy, bo było pięknie i płynęło z nami mnóstwo przystojnych marynarzy i pasażerów, pięknie się opaliłyśmy, aż w końcu dobiliśmy nie pamiętam gdzie, wsiadłyśmy w samolot nie pamiętam gdzie i wróciłyśmy do domu.
A przez całą wycieczkę miałyśmy mnóstwo przygód ;)

No to dużo sie tam działo.Ja pamietam tylko te nasz szalone imprezy ;DD

rose_rathbone

Oj pamiętam.. Midland.. aż chciałoby się wrócić.. Ahh, te imprezy były świetne.
Pamiętam jak urządzałyśmy zawody, która z nas odważy się wystrzelić na bungee..niestety nie pamiętam jak skakałyśmy, pamiętam że stchórzyłam;p;p

arisa_

Ja pamiętam swój skok :D:D:D było cudownie :D:D prawie tak jak w moim śnie:D:D:D ale na pielgrzymce było o wiele lepiej :D:D

i Dlaczego pozwolilyscie mi usiasc za kółkiem?? przeciez to było takie nierozwazne :D:D mam nadzieje ze nikt sie nie pozygał ;D:D

użytkownik usunięty
goosssia15

Właśnie mi świta że na którejś z imprez zaczęłam tańczyć...na stole...z rurą...prawie do naga się rozebrałam...eh co ten alkohol w butelkach po szamponie robi z ludźmi...:D

PRawde powiedziawszy tego nie pamietam ale pamietam jak Estrella coś do mnie mowila, że kiepski ze mnie kierowca. i ze nastepnym razem ona poprowadzi. ;D

goosssia15

Nie bylo tak żle.Całkiem dobrze radzilas sobie za kółkiem.No nie liczac tych kilku stłuczek xd Ale co by było gdybym ja prowadziła...xD

rose_rathbone

Pamietam też jeszcze soki na bangee.Dalej nic nie pamietam.Moze mi ktos powiedziec co ja tam wyprawialam?XD

rose_rathbone

Było też karaoke:D
rose pamiętam, ty trochę za dużo wypiłaś, tego dnia byłaś chyba najbardziej wstawiona, tańczyłaś na stole i zaczełaś robić striptiz.. na szczęście jakiś przystojniak podbiegł i wziął Cię w swoje ramiona:D:D

arisa_

Dwa striptizy w jedną noc.. To dopiero była zabawa xD

użytkownik usunięty
arisa_

Ja śpiewałam w karaoke!!! bo ja tak pięknie śpiewam!!!! tylko trochę mnie wygwizdali, ale Wam się chyba podobało, prawda??? PRAWDA!?!?

Słowo umarłam jest zbyt małe xD. Cóż... Trochę zaniedbałam swoje obowiązki...
Przepraszam!
Już mi lepiej ;D.
Ekhem... Mam sklerozę xP.

MyWorld

a kto wygrał w karaoke??;D a czyy ktos jeszcze robił striptiz?/ :D:D

goosssia15

no to była zabawaxDMusiałam nieżle przesadzić z alkocholem!

rose_rathbone

Rose nie tylko Ty jedna przesadziłas :D:D

goosssia15

Nie pamiętam kto wygrał:D
Bernee mi bardzo się podobało jak śpiewałaś..:D
Jesteśmy obie tak bardzo uzdolnione, że szok xd

Pomidorami we mnie rzucali;p

arisa_

a chociaz miałaś ubrania na zmiane??:D za krótki <br/> za krótki <br/>

goosssia15

Miałam:D
Byłam zaopatrzona.. Przygotowana na różne okazje^^

użytkownik usunięty
arisa_

Ja nie byłam, ale myślałam, że nie ma powodu. Mam słowiczy głos!
Jeśli chodzi o striptiz, to przynajmniej żadna z Was nie rozebrała się do rosołu - wiecie, wtedy kiedy biegłyśmy przez LA. Wy tylko bluzki zdjęłyście, a ja jak obiecałam poszłam na całość. Szkoda, że musiałam się z Wami rozłączyć, bo zaczęli mnie ścigać policjanci i tak uciekałam przez pół godziny po mieście. Ale się najadłam wstyduuu! Dopiero teraz czuję się gotowa by o tym rozmawiać... x))

użytkownik usunięty

Hej, a czemu w mojej torbie były 4 butelkii Jacka Danielsa? Kto je mi podrzucił?

Ja ich na pewno nie podrzuciłam ;)

A zmieniając temat...Mam coś dla was. Dwie wersje jednej antynikotynowej reklamy:

http://www.youtube.com/watch?v=Z73IKR2-svc

http://www.youtube.com/watch?v=jjpZbzlo0i0

Miny tam robi świetne :) A najzabawniejsze w tym wszystkim jest to, że sam pali papierosy.

xena_4

to chyba bylam ja.. bo ich szukalam i nie moglam znalesc... pewnie pomylilam torby bo byly takie same :PP

Filmiki <hahaha>boooskie :D

goosssia15

ahhahah genialne filmiki:D:D
najlepsze jak wypluwa te papierosy;p

arisa_

Kurczę... Za kólkiem to ja chyba kazałam usiąść Gosi....^^' Muszę przyznać, że niewiele pamiętam...
A obiecałam sobie abscynencje do bierzmowania. - Jasne... UPIŁYŚCIE MNIE!!!! ;D
Co ja robiłam na tej pielgrzymce??? Skok na bangee pamiętam (*.~), striptiz też, ale poza tym jest kiepsko... xD

arisa_

Co do fascynacji Jacksonem - nie też nie przszło. ;)

Falling_up

Hmmmm... wszystko jasne.. juz znamy osobe ktora kazala mi siedziec za kolkiem.. ciekawe ;) no ale zawsze moglo byc gorzej :PP

a pamietacie jak po drodze zatrzymalysmy sie przed galeria i tam spotkalysmy grupe chłopaków,których zgnebilysmy??;> ;))

goosssia15

Znalazłam dzisiaj kolejne ciekawe fotki dla was:

z serialu "Domowy Front" http://celebrise.com/blog/wp-content/uploads/2009/08/jackson_rathbone_pic1.jpg

za kulisami filmu "S.Darko" http://www.premiere.com.mx/files/u6/Blog_SDarko02.jpg

oraz.... http://i432.photobucket.com/albums/qq42/ClaireyBerryy/Graphics/Blog/MeJacksonRat hboneandAshleyGreene.png - ja też tak chcę ;)

xena_4

pierwsze widziałam... ale jest cudna...
Druga jest obrzydliwa.... i przerazajaca i w ogole fu i be :PP
Trzecia.... bez komentarza.. napewno kazda by sie tam chciala znalesc

użytkownik usunięty
goosssia15

Pierwsze foto jest słodziachne! :D

:D:D:D:D za krótkieeee

Ahhh*-* super jest to pierwsze:D:D
drugie.. bleeeee;/
trzecie.. dokładnie, zgadzam się z gosią:D:D

arisa_

*wybacz Gosiu, że napisałam Twoje imię z małej literki;*:D

arisa_

heh ;) nic się nie stało ;) ;) ale patrze że się zgadzamy co do fotek ;D

goosssia15

Czy mi się wydaje.. czy brakuje nam strony?!

arisa_

Bez kitu!! Skasowali nas???!?!?
buuuuuu;(
Estrella będzie płakać xD

użytkownik usunięty
arisa_

Skasowali ;( A ta rozmowa była taka ciekawa! To pewnie przez tego spamera! Zamieściłyśmy komentarze pod jego postem i usunęli go razem z całą stroną!