Jake Gyllenhaal

Jacob Benjamin Gyllenhaal

8,7
135 523 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jake Gyllenhaal

Bardzo go lubię, Jake jest jednym z moich ulubionych aktorów. Zachwyciła mnie jego rola w "Tajemnicy Brokeback Mountain". Jest młody, przystojny, utalentowany, na pewno czeka go świetlana przyszłość. A Wy co o nim sądzicie?

Elizabeth_Bennet_2

O tak zgadzam sie w "B.M" zagral rewelacyjnie.Bardzo naturalnie.Naprawde ma talent.

ana_

tak talent ma ogromny i tez jest jednym z moich ulubionych aktorow pozdr.:)

Elizabeth_Bennet_2

Hej przemyślałem to co mi napisałaś i masz absolutną rację. Nie zamierzam wkurzać się jakimś niedowartościowanym czubkiem, który wypisuje totalne bzdury. Niestety jak tylko widzę takie głupie tematy to krew mi się gotuje. Wielkie pozdrowionka dla Ciebie. See U

Elizabeth_Bennet_2

To mój ulubiony aktor. Podobnie jak Ty, uwarzam że rola w Brokeback Mountain była świetna, jak we wszystkich jego filmach. Dzięki że wstawiłaś się za nim w tej durnej nocie- masz rację nie powinienem się emocjonować takimi głupimi tematami. Musisz być bardzo fajną osobą:) Pozdrawiam i skomentuj mojego temacika o Jake'u. See U

Elizabeth_Bennet_2

Hej co tam u Ciebie? Właśnie dodałem Cię do listy ulubionych userów, między innymi dlatego że, lubisz Jake'a:) Ja tego kolesia poprostu kocham. Dla niego mógłbym być gejem:)) WIELKIE POZDRO DLA FANÓW JAKE'a no i dla Ciebie osobne pozdrowionka. Fajna jesteś. Love Jake 4ever.

Elizabeth_Bennet_2

Definitywnie się z wami zgadzam. Jake to wielce utalentowany nie wiem czy mogę powiedzieć chłopak, ale wracając do tematu, to już widzęjego kolejne filmy. Nie oglądałam "B.M.", ale słyszałam że dobry film, ale widziałam inny, "Donnie Darko" - to jest dopiero coś, wydaje się, że to horror, od początku wprowadzony jest mroczny klimat i człowiek boi się na zapas :). Ale naprawdę wart zobaczenia. Oprócz tego filmu widziałam jeszcze "Jarhead'a", ale ten film chyba już większość widziała i muszę powiedzieć, że tym filmem Gylenhaal podbił moje serce :P. Ach zapomniałam jeszcze jest " Proof" - coś takiego jak " Piękny umysł", świetny, naprawdę, zrobił na mnie duże wrażenie. Osobiście jestem "smakoszem" filmowym i niełatwo mnie zadowolić, ale te filmy, w których grał są rewelacyjne.

Pozdrawiam