Jake Gyllenhaal

Jacob Benjamin Gyllenhaal

8,7
135 523 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jake Gyllenhaal

Jestem jego wielkim fanem, mam wszystkie filmy i widziałem go na żywca w LA. Uwarzam że Jake jest najlepszym aktorem na świecie i zagrałby w każdym filmie. Wielkie pozdro dla wszystkich fanów Jakea. On jest najlepszym aktorem na świecie, prawda?

Jake

zdecydowanie prawda, dlatego chciałabym żeby więcej grał w filmach, ale on tylko jeździ na rowerze
głosujcie na Jakeya na MTV

Jake

O matko ja też bym go chciała zobaczyć na żywca!

Jake

Zobaczyć go an żywca:)) To byłoby piękne! Gdybym tylko znalazła się w LA to odrazu wyruszyłabym na poszukiwania Jake'a.

Chyba pobiłam już rekord wpisywania nazwiska Gyllenhaal w wyszukiwarce:)) To już jest jakaś mania.
Ach te oczy:)))))

Jake

Ooj Jake ma coś w sobie. Jestem facetem, nie jestem gejem ale otwarcie się przyznaje że KOCHAM GO!! On jest świetny:) Pozdro

Jake

po co produkujecie kolejny temat, ktory juz wczesniej sie przewinal? ja rozumiem ze moza kogos lubic, ale zakladanie prawie takiego samego tematu co kilka dni to przesada - smietnik sie zrobil.
I z gory dziekuje za sugestie "to nie czytaj" - to nie jest niczyja prywatna wlasnosc i wypadaloby sie jakos mimo wszystko zachowac.