Dzisiaj rozmawiając z koleżankami, zeszło się na temat ulubionych aktorów, wspomniałam o Jake'u, a jedna z dziewczyn powiedziała, że Jake miał tam epizod. Nie oglądam tego serialu, więc może wiecie coś o tym? Z chęcią bym obejrzała odcinek z Jego udziałem, jeżeli taki w ogóle jest;]
Całkiem niedawno, z nudów, obejrzałam wszystkie serie One Tree Hill i nie było go tam. Jake jest jednym z moich ulubionych aktorów, więc na pewno zauważyłabym go. Zresztą dla potwierdzenia przed chwilą sprawdziłam i nigdzie nie ma o tym wzmianki. Zapamiętałam jedynie scenę, w której zostało wspomniane jego nazwisko- (nie pamiętam szczegółów, ale coś w stylu:- )dwie bohaterki rozmawiały o chłopaku jednej z nich, który wyjechał z kolegami na jakąś wyprawę i jedna zapytała, który facet woli wyjechać z kolegami pod namiot niż spędzić czas z dziewczyną, a druga zażartowała, że Jake Gyllenhaal (to oczywiście aluzja do "Tajemnicy Brokeback Mountain"). Oprócz tego Jake przyjaźni się z odtwórczynią jednej z głównych ról w serialu- Sophią Bush, a jego najlepszym przyjacielem jest Austin Nichols, który w ostatniej serii dołączył do obsady i prywatnie jest chłopakiem Sophii (to właśnie Jake ich ze sobą poznał). Tyle.