Jake Gyllenhaal

Jacob Benjamin Gyllenhaal

8,7
135 523 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jake Gyllenhaal

No właśnie tak powinne wyglądać gwiazdy. Jake skromny, swietny chłopak, nie spotkasz go na dzikich imprezach, nie usłyszysz o nim żadnego skandalu. On poświęca sie grze czyli swojej pasji. Inne gwiazdy wybierają filmy tylko po to aby ich popularność wzrosła lub aby zarobić jak najwięcej kasy. Jake przy wyborze filmów kieruje się własnym gustem i nie patrzy ile za to dostanie. A poza tym lstawia na niskobudżetowe kino. A co wy o tym myślicie?

jake_forever

Ja uważam, że pojęcie "ideał gwiazdy" jest bez sensu. Ludzie wyimaginowali sobie, ze sławni ludzi są ich bogami. Przecież to normlani ludzie - są tacy sami jak my. Zyskali popularność ze względu na swoja pracę, a nie życie prywatne. Jeśli było odwrotnie, nie można mówić o jakimkolwiek talencie. To wszystko jest bez sensu.

jake_forever

Ja uważam tak samo jak Ty:) Dla mnie Jake do ideał wszystkiego, ale przede wszystkim tego z jaką pasją wykonuje swoją prace. Dla niego najważniejszy jest efekt i to żeby nie zawieść fanów a nie kasa i popularność. Uważam że Jake powinien być wzorem do naśladowania dla innych gwiazd- początkujących i tych doświadczonych. Uwielbiam go:)) Pozdro