Jake Gyllenhaal

Jacob Benjamin Gyllenhaal

8,7
135 565 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jake Gyllenhaal

jest taki cudowny, że można się rozmarzyć na sam widok. Oczy również
boskie... po prostu ciacho:) hehehe

MechanicznaPomarancza

taaak zgadzam się, jest bardzo przystojny i dobrze gra :)

homiczeks

za to jego siostra Maggie Gyllenhaal nie jest taka piękna, aż trudno
stwierdzić że są rodzeństwem...

MechanicznaPomarancza

To fakt wydaje się dość sympatycznym gościem :)

carla200

Maggie nie jest zbyt piękna, ale może dobrze gra. Ja jeszcze nie oglądałam z nią żadnego filmu więc nie mogę ocenić jej talentu aktorskiego :)

homiczeks

aktorką jest dobrą to mogę stwierdzić..ale tutaj akurat mówimy o wyglądzie

MechanicznaPomarancza

Nie znam wielu filmów z Jackiem, więc ciężko jest mi się wypowiadać na temat jego talentu aktorskiego, jednak w BBM wypadł bardzo przekonująco. Ale muszę przyznać, że jako mężczyzna jest niesamowicie atrakcyjny. Urzekły mnie jego cudne niebieskie oczy i ten uśmiech - cudowny, przepełniony szczerością.

niupek

Jackiem? Jake'iem albo Jakubem jak już . :D

Mnie oprócz oczywistych walorów o których już powiedziałyście podoba się tez fakt,że chłopak ma niesamowite poczucie humoru i jest tak słodko skromny. To się ceni, zwłaszcza, jak się jest tak dobrym aktorem. Widziałam niemalże wszystkie filmy z nim i jednego mogę być pewna - ma talent i w kazym filmie to pokazuje. A jego wygląd tylko mu dodaje uroku i miło się na niego patrzy, zwłaszcza na błękitne OGROMNE oczy. :)

Co do jego siostry - widziałam Uśmiech Mona Lisy, Sekretarkę, Batmana i Donniego Darko i w każdym filmie wypadła naprawde dobrze. Talentu jej także odmówić nie można. Nie widziałam tego filmu za którego miała nominację do Oskara (Szalone serce), ale wkrótce to nadrobię. :)

dziabonczek

Dokładnie,
oglądałam z nim parę wywiadów i jest rzeczywiście uroczy i to jego poczucie humoru...:-)
Wydaje się bardzo sympatycznym chłopakiem, z każdym rozmówcą nawiązuje luźny kontakt, jakby znali się od lat . Widziałam ostatnio w internecie wywiad dla "dzień dobry tvn" z okazji premiery Księcia Persji, jesli ktoś nie widział to polecam:

http://www.youtube.com/watch?v=AG3drn4wE4I

...nie trzeba opowiadać wystarczy zobaczyć:-)

Do tego wszystkiego jest naprawdę dobrym aktorem, w każdej roli świetnie się odnajduje.
Plus oczywista sprawa, że to naprawdę przystojny, przykuwający uwagę mężczyzna - Czego tu więcej chcieć:-)

MechanicznaPomarancza

chi chi i słodko wygląda jak się nastawia na całowanie ;p (w filmie, rzecz jasna)

bodziek

no fakt hihi ;p on w ogóle słodki jest xd ;* a uśmiech... eh x3

Nemisiaaa

Oglądałam wczoraj "Braci", świetny jest jako aktor, do tego przystojniacha jakich mało. Czego chcieć więcej...

MechanicznaPomarancza

zgadzam się,to mój ulubieniec,kocham go w każdej roli ;)
jest świetny i zabójczo przystojny :D

ciotkaplotka

uwielbiam go:))

malina4_fw

Jak miło sobie czasem podyskutować o jakiś mało wymagających tematach jak "zabójczy wygląd" aktora.
To takie mało ambitne, ale też relaksujące...
Zgadzam się z wami, Jake jest boski, choć nie jest u mnie na pierwszym miejscu i tak uważam, że jest super przystojny. Jako aktor też jest fantastyczny i myślę, że jeszcze wiele wspaniałych ról przed nim.