jest taki cudowny, że można się rozmarzyć na sam widok. Oczy również
boskie... po prostu ciacho:) hehehe
za to jego siostra Maggie Gyllenhaal nie jest taka piękna, aż trudno
stwierdzić że są rodzeństwem...
Maggie nie jest zbyt piękna, ale może dobrze gra. Ja jeszcze nie oglądałam z nią żadnego filmu więc nie mogę ocenić jej talentu aktorskiego :)
Nie znam wielu filmów z Jackiem, więc ciężko jest mi się wypowiadać na temat jego talentu aktorskiego, jednak w BBM wypadł bardzo przekonująco. Ale muszę przyznać, że jako mężczyzna jest niesamowicie atrakcyjny. Urzekły mnie jego cudne niebieskie oczy i ten uśmiech - cudowny, przepełniony szczerością.
Jackiem? Jake'iem albo Jakubem jak już . :D
Mnie oprócz oczywistych walorów o których już powiedziałyście podoba się tez fakt,że chłopak ma niesamowite poczucie humoru i jest tak słodko skromny. To się ceni, zwłaszcza, jak się jest tak dobrym aktorem. Widziałam niemalże wszystkie filmy z nim i jednego mogę być pewna - ma talent i w kazym filmie to pokazuje. A jego wygląd tylko mu dodaje uroku i miło się na niego patrzy, zwłaszcza na błękitne OGROMNE oczy. :)
Co do jego siostry - widziałam Uśmiech Mona Lisy, Sekretarkę, Batmana i Donniego Darko i w każdym filmie wypadła naprawde dobrze. Talentu jej także odmówić nie można. Nie widziałam tego filmu za którego miała nominację do Oskara (Szalone serce), ale wkrótce to nadrobię. :)
Dokładnie,
oglądałam z nim parę wywiadów i jest rzeczywiście uroczy i to jego poczucie humoru...:-)
Wydaje się bardzo sympatycznym chłopakiem, z każdym rozmówcą nawiązuje luźny kontakt, jakby znali się od lat . Widziałam ostatnio w internecie wywiad dla "dzień dobry tvn" z okazji premiery Księcia Persji, jesli ktoś nie widział to polecam:
http://www.youtube.com/watch?v=AG3drn4wE4I
...nie trzeba opowiadać wystarczy zobaczyć:-)
Do tego wszystkiego jest naprawdę dobrym aktorem, w każdej roli świetnie się odnajduje.
Plus oczywista sprawa, że to naprawdę przystojny, przykuwający uwagę mężczyzna - Czego tu więcej chcieć:-)
Oglądałam wczoraj "Braci", świetny jest jako aktor, do tego przystojniacha jakich mało. Czego chcieć więcej...
Jak miło sobie czasem podyskutować o jakiś mało wymagających tematach jak "zabójczy wygląd" aktora.
To takie mało ambitne, ale też relaksujące...
Zgadzam się z wami, Jake jest boski, choć nie jest u mnie na pierwszym miejscu i tak uważam, że jest super przystojny. Jako aktor też jest fantastyczny i myślę, że jeszcze wiele wspaniałych ról przed nim.