Jake Gyllenhaal

Jacob Benjamin Gyllenhaal

8,7
135 743 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jake Gyllenhaal

Nie miałem o tym pojęcia, ale poza laureatami nagród Akademia co roku wybiera nowych członków. W tym roku przyjęli m. in. Jake'a i Heatha /wyczytałem to gdzieś w wiadomościach/.
Tyle dobrego.
Zapraszam na bloga.

Howler

To świetnie:) Bo Jakey jest świetnym aktorem, zna się na tym i jego decyzje będą słuszne:) Ale się cieszę:) Love Jake 4ever:)

Jake

czy na Twojej poduszce, na której śpisz też nie widnieje czasem wizerunek Jake'a? :D

Pyska

I na kolderce, i na przescieradle, i na pizamce...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Jake

Wy się lepiej zastanówcie nad tym co macie w głowach głąby:/ Bo jaką cholerę się wpier****cie do tego? Ludzie jak chcecie sobie dyskutować o tym co ludzie lubią a czego nie to do rozmów w toku, może was zechcą ale szczerze w to wątpię hehe:) Dobra nie tracę już czasu na takie buractwo jak wy:/

Jake

To zmień avatar i nie psuj reputacji Jakeowi.
Poza tym wiadomośc trafiła do sieci już trochę czasu temu, i jeśli się nie myle (chociaz raczej nie) , ale jednak mogę się mylić to Heath zrezygnował z tego przywileju.

SirLansALot

Odwalcie się jasne???!!! Mam gdzieś co myślicie i piszecie:/ I nie pi**dol mi że psuję reputację Jake'a bo gówno o tym wiesz:/ Odp***dolcie się od tego co pisze bo nie macie pojęcia co .... a zresztą co ja bede tłumaczyć głąbą jak i tak nie dotrze:/

Jake

Ej frajerze to do ciebie nic nie dociera. I koles ma racje, ze psujesz reputacje Jake'a bo nie jest zlym aktorem a przez takich jak ty jest postrzegany jako gejowski obiekt westchnien. Opamietaj sie synku bo jestes zalosny.

Dman

I znowu zamiast kulturralnej dyskusji na temat tego, że Jake Gyllenhaal i Heath Ledger zostali przyjęci do jury Akademii Filmowej (nawiasem mówiąc - nie miałam o tym pojęcia, ale to super!; czy to na pewno prawda?) mamy kłótnię o to, kto kogo lubi i kto co psuje. Proszę, przestańcie :-(.

Elizabeth_Bennet_2

Qrwa Mr.West to ty posłuchaj, mam w dupie ty cholerny zasrańcu co myślisz. Obchodzisz mnie tylko co zeszłoroczny śnieg. A pozatym gówno wiesz o mnie i jakieś pier***one domysły wsadź sobie głęboko w dupe. Wkur***cie mnie już. Banda jeb***tych idiotów, z Tobą na czele ty kretyński głąbie!:/

Jake

I jeszcze jedno, jeżeli coś Ci nie pasi to zatkaj dupe i wypie***laj bo ja nie zamierzam przez takich idiotów jak ty zasrańcu przestać tu pisać! Droga wolna i pamiętaj że Polska to wolny kraj i można sobie robić co tylko się chce! I nigdy więcej nie pisz że psuję reputację Jakeowi i że jest dla mnie obiektem gejowskich westchnień bo gówno o tym wiesz palancie.

Jake

No wiec psujesz reputacje Jake'owi i jest obiektem twoich gejowskich westchnien

Howler

szczerze mówiąc nie rozumie tylko po co tyle przekleństw w Twojej wypowiedzi ? Przecież można kulturalnie rozmawiać ... Bez względu jak piszą do Ciebie zachowaj troche więcej rozwagi ... Jake przystojny facet, wspaniały aktor, zasłużył by być w jury przyznającym Oscary, więc.. piszcie na temat . Pozdro ;)

Watson

Ale jak ja mam normalnie pisać? Jak czytam takie bzdury to nie panuje nad sobą. Przecierz to są jakieś nienormalne hieny, którym wkurzanie ludzi sprawia radość.

Jake

no to ich ignoruj :) ignoruj poprostu złe wypowiedzi na Twój temat to przestaną sie tu takie pojawiać .. pozdro ;)

Watson

No chyba masz rację:) Tylko takie debilskie bzdury wyprowadzają mnie z równowagi jak nic innego, ale dam rade:)

Jake

Ty wyzej, nie traktuj tego forum jak jakas prywatna wojne z wszechogarniajacymi je zlymi mocami. A wy przestancie bawic sie w porady dobrej cioci. To jest forum o Jakeu - aktorze, a nie miejsce na wypociny i wieczne zale jakiegos pseudo fana. Nie zaprzeczysz, ze pseudo, po wypowiedziach na temat aktora, ktorego imieniem sie mianujesz. Nie napisales ani razu nic konkretnego, co dotyczylo by samego Jakea, tylko miotasz sie i zwalczasz (w swoim przekonaniu) tych zlych.

SirLansALot

To świetnie, że Jake dołączył do Jury Akademii Filmowej, jeśli przyjmą jeszcze kilka takich osób, to może werdykty przestaną mnie szokować :-).

Elizabeth_Bennet_2

Ta, to teraz druga czesc Brokeback Mountain (sequel, prequel, animacja, musical?) ma Oscara jak w banku :/

Dman

O co ci chodzi???????????????????????? ??

Howler

Boże święty. Po co tyle przekleństw. Dziwisz się, że "twój wróg, którego trzeba zniszczyć" pisze takie rzeczy. Po twoim pierwszym komentarzu z ***bla, bla *** też bym tak pisała.
Pozdrawiam

veritas

A w dupie mam przejmowanie się tymi durnowatymi postami:/ Na szczęście są jeszcze strony o Jakeym z NORMALNYMI LUDŹMI bo to jest jakiś cyrk.