Tajemnica Brokeback Mountain !!!! ale oprócz tego to Balonowy Chłopak, Pojutrze, Książe Persji, Zodiak i Kod Nieśmiertelności : P
Oczywiście "Prince of Persia: The Sands of Time", ale nie oglądałem wszystkich jego filmów. Jednakże z tych które już mam za sobą to właśnie w.w tytuł :)
Nie wiem jak Wy myślicie, ale nie mogli lepiej wybrać aktora do filmu "Prince of Persia". Wpasował się znakomicie :)
Jednego wybrać nie mogę, muszę trzy Donnie, Jarhead, Brokeback Mountain.
Kiedyś go strasznie uwielbiałam, teraz mi przeszło, ale ciągle go lubię, jest naprawdę dobry.
1. Tajemnica Brokeback Mountain 2. Bracia 3. Donnie Darko
Boże zjadłabym go! nie potrafię się skupić na filmie tylko gapię się na niego.. a jak się uśmiecha to już totalnie gubię wątek ;p
1. Donnie Darko
2. Bracia
3. Jarhead: Żołnierz piechoty morskiej
4. Tajemnica Brokeback Mountain
bardzo lubię też Dosięgnąć kosmosu
1 Tajemnica Brokeback Mountain
2 Kod Niesmiertelnosci
3 Milosc i inne uzywki i Bracia - na jednej pozycji,bo sie nie moge zdecydowac:)
Donnie Darko MUSZE KONIECZNIE OBEJRZEC, ´wiekszosc filmow z udzialem Gyllenhaala widzialam a tego podobno swietnego filmu jeszcze NIEEE:(
Prince of Persia (niesamowicie zabawny, a do tego jego wysportowane ciało; po prostu miodzio), Kod Nieśmiertelności
1. Tajemnica Brokeback Mountain - jest to dla mnie najpiękniejszy film na świecie, pod względem historii, zdjęć, muzyki, aktorów, wzruszeń itp
2. Donnie Darko - rewelacja, niezrozumiała przy pierwszym oglądaniu treść, muzyka z wersji tzw. teatralnej/kinowej, dobrzy aktorzy. Jake absolutnie rewelacyjny
3. Książę Persji - mogę go wciąż oglądać, nigdy mi się nie znudzi. Muzyka, krajobrazy, świetni aktorzy, humor, chemia między Dastanem i Taminą, historia itd.
4. Kod Nieśmiertelności
5. Wszystkie pozostałe
Najlepsze filmy:
1.Bracia
2.Jarhead: Żołnierz piechoty morskiej
3.Kod nieśmiertelności
Inne filmy z jego udziałem są też świetne.