Jake Gyllenhaal

Jacob Benjamin Gyllenhaal

8,7
135 565 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jake Gyllenhaal

Powiem krótko: bardzo lubie oglądać filmy z tym aktorem, ale jakos mało ich znam. Narazie oglądałam: Pojutrze, Donnie Darko i przymierzam sie do Brokeback Mountain. Czekam na odpowiedzi! =)

Jagodeczek

Listę masz wyżej w filmogrtafii Jake'a...

Polecam Milę Księżycowego Światła, bo to piękny film, poza tym Jarhead - mocne dobre kino. Właściwie lubię wszystkie filmy z Jake'm, nawet zwariowanego Balonowego Chłopaka i zakręcone Highway...
Świetne role Jake ma w Życiowych Rozterkach i Dowodzie.
No i nie zapominajmy o pierwszej jego głównej roli w Dosięgnąć Kosmosu..

Well, chyba nie jestem dobrym 'polecaczem' filmów.... ;-)

anna_mariakowalik

koleżanka wyżej wymieniła już wszystkie najfajniejsze ;) a takie pytanie do anna.mariakowalik .. masz może napisy do filmu Highway? :P

Watson

Nie mam napisów, bo mam wersję nawet nie bardzo mi wiadomego pochodzenia, ale w oryginale...
Sorry, ale w tej kwestii nie moge pomóc...

anna_mariakowalik

no to nic..:P za chęci dziękuje ;D

pozdrawiam ;)

Jagodeczek

Najpiękniejsze to Tajemnica Brokeback Mountain i Donnie Darko, skoro je juz widziałaś to wspaniale :) ja widziałam wszystkie filmy z nim ale te 2 sa najcudowniejsze...obejrzyj wszystkie tak jak ja, bedzie najlepiej:)

Jagodeczek

Ja kocham go w filmie "Brocback Moutain" . Bardzo bym chciała zobaczyć w oczach ukochanego taką miłość . Poza tym polecam "Balonowego chłopca" i "Donnie Darko" . On jest taki słodki i kochany