Jake Gyllenhaal

Jacob Benjamin Gyllenhaal

8,7
135 523 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jake Gyllenhaal

Jak oglądałem "Pojutrze" to prostu nie wierzyłem, że można być tak bardzo podobnym z zachowania i z wyglądu do innego aktora...A jednak! Oni nawet mówia tak samo, mają taki sam głos, obydwaj są przygrabieni i podobnego wzrostu. Niesamowite!

Jerycho

potwierdzam! szczerze mówiąc na początku filmu myślałam że to maguire! that's unbelievable!

Asica_2

A ja nie uwazam zeby byl az tak podobny do Maguire'a...jedyne co mi sie skojarzylo to glos, ale nic poza tym. Jake jest przystojniejszy.

użytkownik usunięty
Jerycho

wiecie co??? ja jestem gejem i uwazam ze on nie jest podobny do "petera parkera" jest bardziej przysstojny i przetancie sie go czepiac:) to wszystko

Masz rację rzeczywiście jest podobny, ale tylko podobny!Nie jest taki sam...Nie oceniłam odrazu że to Tobey, bo coś ich jednak różni;)

użytkownik usunięty
Jerycho

hehehe a ja myslalam ze glupia jestem;] (sora heheh)! jak oglądalam "pojutrze" od razu mowie do kumpeli "patrz jaki On jest podobny do Tobey'a..." a ona na to "no co ty! w ogole nie jest!" no ale widac ze sa tacy jak ja:D hehe... tak nawiasem uwazam ze Jake jest przystojniejszy ....

Jerycho

Heh... Również tak myślałam, na początku po obejrzeniu "Spidermana", porownałam Jake'a z "Chłopakiem z kokonu" - wydawali mi się bardzo podobni. Taraz jednak widzę różnice :]

mala_syjamka

Miał nawet zagrac w Spider-Manie 2. pozdr.

fan_Brada_Pitta

Pewnie nowa dziewczyne Parkera, a tak musial sie tylko zadowolic podobnie z niewiesciala rola w Good Girl ;]

(oooj... dostanie mi sie teraz on jego fanek... dostanie i to sromotnie ;))

Jerycho

No co ty???? do Tobiego-on jest brzydki!!!w życiu!!! jak już to troche do Jareda Leto i Freddiego Prinze Jr.