Przypatrzcie się jego rozciągniętym ustom i jego homoerotycznej roli w "Wzgórzu Brokeback". To są dowody na jego homoseksualizm. Do tego nie ma dziewczyny, które były tylko krótkimi znajomościami. Szanuję go za jego odmienną orientację seksualną, która jest na porządku dziennym w polskim społeczeństwie, ale nie wiecie jak geje są prześladowani w wydawałoby się nieograniczonej od deprawacji Ameryce, szczególnie na południowym-wschodzie, czyli Texasie gdzie kowboje po kryjomu uprawiają sodomię. On stamtąd pochodzi i nie wstydzi się sowjego pochodzenia, mimo że wychowali go w duchu amerykańskiego patriotyzmu i heteroseksualności. To jego wybór być gejem, a ja go szanuję za jego odwagę i otwartość.
Nie za bardzo chcę mi się zniżać do poziomu tego tematu.
Zadam tylko proste pytanie, czym różni się granie roli geja który całuje innego geja, od grania roli heteryka całującego kobietę która aktora prywatnie kompletnie nie pociąga. Wedle tych śmiesznych teorii wychodzi że jest prostytutką, no bo robi coś wbrew sobie.
Duże usta są oznaką bycia homo? Ha pierwsze słyszę, może autor tematu poprze swoją wypowiedź jakimiś badaniami, naukowymi dowodami potwierdzającymi związek rozmiaru ust z orientacją seksualną?
Dobrze zagrana rola jest dowodem na homoseksualną orientację? Idąc tym tropem Anthony Hopkins jest chory psychicznie, jego fetyszem jest spożywanie ludzkiego ciała. No był taki przekonujący jako Lecter... coś w tym musi być. A Dustin Hoffman i Tom Hanks są upośledzeni, no przecież nie zagrali by tak przekonująco gdyby nie ukrywali że mają IQ poniżej przeciętnej.
Nie piszę tego żeby przekonać autora, jego myślę i tak żadne argumenty nie przekonają. Ale by ludzie którzy przypadkowo tutaj wejdą nie wierzyli w takie homofoniczne teorie.
serio? nie do wiary!
ehh, wiecej wiary w ludzi. kazdy inteligentny czlowiek wie, co to znaczy gra aktorska.
a ten temat to po prostu wylęgarnia znudzonych trolli i pokemonów, i nie ma sie co nim przejmowac.
Nikt raczej w takie teorie nie wierzy. Zakładam, że nawet autor tego tematu sobie po prostu jaja robi (dzieci z niedowładem umysłowym tak ponoć mają) i po prostu próbuje zaistnieć jako sieciowy prowokator.
Nie wierzycie bo jesteście zaślepieni komercyjną telewizją i Gazetą Wyborczą i Faktami TVN. Gówno widzieliście, gówno wiecie.
Fack off
I tu cię mam. Gdybyś był przeciwko Wyborczej i TVN-owi to najprawdopodobniej byłbyś ZA Kaczyńskim i jego partią. Lewica versus prawica ; tertium non datur.
I co ma to do rzeczy, że on jest jednak gejem? Oto dowód: http://www.youtube.com/watch?v=l7OiGU5BFHw
Teraz już jestem prawie pewien że to prowokacja. Kiepski bo kiepski ale jednak żart.
Jeśli jednak to na poważnie, to chwytaj krzyż i pochodnie chłopaku i biegaj na Krakowskie Przedmieście. ;D
Nawołujesz do tolerancji a sam nazywasz chorobę jaką jest homoseksualizm pedalstwem.
Ktoś tam wspominał o kobiecie niepociągającej i jej całowaniu w filmach - tak, to też jest prostytucja tyle że nie homoseksualna.
Tak wiec , hm... po pierwsze : ma piękne usta , które aż proszą żeby je całować!! po drugie : to , że zagrał w filmie Tajemnica Brookback Mountain i tak swietnie wcielił się rolę geja tylko jeszcze bardziej utwierdza nas w przekonaniu jakim jest utalentowanym człowiekiem... to nie oznacza , że jest gejem ..!? Nawet jeżeli jest już nim bo tak uważasz to co z tego?! po co w ogóle ten wątek?! Niech sobie nim będzie , a ja i tak go będe do końca swoich dni wielbiła i kochała! ;))
zgadzam się :) usta są przesłodkie ;p
i to wcale nie gej . no proszę Was . to , że zagrał w takim a nie innym filmie to wcale nie znaczy o tym że jest gejem . dla mnie to po prostu mistrz , że się nie bał ! ;D
ale cieszy mnie z drugiej strony ten temat , bo jestem teraz pewna , że zagrał go idealnie ! :)
wszyscy fani powinni podziękwoać założycielowi tematu , że uwierzył tak bardzo w jego bohatera ! ;]
to mnie tylko upewniło , że Jake powinien dostać za to Oscara ! :)
oczywiście, że powinien. był świetny! z wyglądu też jest niczego sobie, więc ma wszelkie predyspozycje do aktorstwa.