witam!! w pozniedziałek jest rozdanie Złotych Globów!! transmisja jest to 150 krajów czy my sie w tej 150 miescimy???? jak tak to na jaki kanał mam przełączyc????? odp.
Złote Globy sa pokazywane na Canal+ oraz na niemieckim kanale ProSieben. Kiedyś byłam szczęściarą posaiadjącą dostęp do tego drugiego i mogłam oglądać i Globy i Oskary w oryginale bez zbędnych lektorów. Niestety teraz nie mam szans na obejrzenie, bo zdaje się, że nawet włoski kanał Coming Soon (w zeszłym roku oglądałam u nich Globy) nie będzie miał w tym roku transmisji...
Przykrość. My, jako Polska, mam na mysli, w ogóle jesteśmy jacyś zacofani chyba jeżeli chodzi o te sprawy. Co prawda Jedynka ma pokazywać rozdanie Oskarów, ale u nich te transmisje zawsze mnie jakoś zniechcęcają. No ale ważne, że będzie....
A! Jeszcze a propos występów Jake'a w telewizji niestety niedostępnych nam Polaczkom Szaraczkom - w sobotę będzie prowadził Saturday Night Live i... cóż, oczywiście, że chciałabym zobaczyć, ale nie mam na to nawet najmniejszych szans.... może na YouTube będzie mozna zobaczyć, no i IHJ maja być filmiki...
Z rozdania Złotych Globów pewnie też będzie - to chyba jedyne pocieszenie dla nas :-)
A ten niemiecki kanał - ProSieben - jest dostępny w kablówce? Myślałam, ze może Złote Globy będą na AXN (widziałam tam kiedyś rozdanie nagród Emmy), ale jak na złość nie.
Pro7 był dostępny w kablówkach kiedyś, teraz nie wiem. Z mojej zniknął po zmianie przepisów na temat jakichś tam opłat.
Może jest w ofercie Cyfry, ja mam dekoder Polsatu i na nim Pro7 niestety nie ma.
Ale może wiecie coś na temat transmisji na jakimś innym: włoskim, francuskim kanale...?
Ja lubie w ogóle takie imprezy w ogóle, a Złote Globy chcę oglądać bo Maggie Gyllenhaal jest nominowana, a poza tym Jake ma prezentować którąś z nagród... Lubię słuchac jak mówi ;-)
chciałam oglądać wsumie tak poprostu... ale rowniez tez dla tego ze jake ma wreczac jakas nagrode... no coz i tak tego nie zobacze :(
Był Jake, wyglądał cudnie...., ale jeszcze nie oglądałam
Za to oglądałam filmiki z SNL i to był po prostu ODJAZD!!!!! niesamowite, usmiałąm się jak norka..... Jake powinien jeszcze kliedys zagrać w komedii ;-)
SNL to nie strona tylko program w jakiejs tam stacji
saturday night life gwiazdy tam parodiuja inne gwiazdy wygłupiaja sie
ale jake przeszedł samego siebie w tej sukience :D