ale za każdym razem jak na niego patrzę widzę jak posuwa na pastwisku heatha ledgera
Czy myślimy o tym samym filmie? Jesli o unikatowym, cudownym i wzruszającym "Brokeback Mountain" Anga Lee, to coś jest z twoim poziomem (nie) wrażliwości. Pewnie wstrząśnie dodatkowo tobą wieśś, że i w życiu prywatnym Jake Gyllenhaal i Heath Ledger byli przyjaciółmi, bardzo bliskimi. I co ma niby z tego wynikać? przeciez możesz sie nie zmuszać do oglądania filmów z tymi aktorami, skoro jesteś tak pełna niesmaku.
Myśle że ten film nie do kazdego trafia i chyba faktycznie nie każdy ma do tego przystosowaną wrażliwość. Być może autorka tematu nie widziała żadnego innego filmu z tym świetnym aktorem, dlatego ma takie niestosowne skojarzenia.
Co więcej, tak jak napisała moja przedmówczyni. Heath i Jake byli przyjaciółmi, dowów? Jake Gyllenhaal jest ojcem chrzestnym córki Ledgera.
widzę, że nadinterpretujesz moje słowa nigdzie nie wspomniałam, że czuję niesmak nie podobał mi się ten film i tyle, a co do ich relacji w życiu prywatnym to chyba nie ma na świecie osoby która troszeczkę orientując się w świecie filmu o tym nie wiedziała. widziałam ich obu w różnych filmach, obu bardzo lubię.