Jake Gyllenhaal

Jacob Benjamin Gyllenhaal

8,7
135 622 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jake Gyllenhaal

ale za każdym razem jak na niego patrzę widzę jak posuwa na pastwisku heatha ledgera

ana_lucia_cortez

Małe sprostowanko: To Heath posuwał jego. :D

ana_lucia_cortez

Czy myślimy o tym samym filmie? Jesli o unikatowym, cudownym i wzruszającym "Brokeback Mountain" Anga Lee, to coś jest z twoim poziomem (nie) wrażliwości. Pewnie wstrząśnie dodatkowo tobą wieśś, że i w życiu prywatnym Jake Gyllenhaal i Heath Ledger byli przyjaciółmi, bardzo bliskimi. I co ma niby z tego wynikać? przeciez możesz sie nie zmuszać do oglądania filmów z tymi aktorami, skoro jesteś tak pełna niesmaku.

Giovanna004

Myśle że ten film nie do kazdego trafia i chyba faktycznie nie każdy ma do tego przystosowaną wrażliwość. Być może autorka tematu nie widziała żadnego innego filmu z tym świetnym aktorem, dlatego ma takie niestosowne skojarzenia.

Co więcej, tak jak napisała moja przedmówczyni. Heath i Jake byli przyjaciółmi, dowów? Jake Gyllenhaal jest ojcem chrzestnym córki Ledgera.

Giovanna004

widzę, że nadinterpretujesz moje słowa nigdzie nie wspomniałam, że czuję niesmak nie podobał mi się ten film i tyle, a co do ich relacji w życiu prywatnym to chyba nie ma na świecie osoby która troszeczkę orientując się w świecie filmu o tym nie wiedziała. widziałam ich obu w różnych filmach, obu bardzo lubię.