Jake Gyllenhaal

Jacob Benjamin Gyllenhaal

8,7
135 523 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jake Gyllenhaal

mama pytanko :) ogladalam niedawno film 'zyciowe rozterki' i tam bohater grNY przez jake'a był levoręczny! czy jake też jest? czasem zdarzalo sie na odwrot ....np. w 6 zmysle bruce willis pisal prawoa reka mimo ze jest levoreczny.....prosze napiszcie mi jak cos wicie! bardzo mnie to ciekawi jako ze jake jest jednym z moich ulubionych aktorow :))

Mantra_2

hej niewiem też mi się tak wydawało ale nie byłam pewna. Ja też bardzo lubię Jake'a międzt innymi za jego orginalność i talent wiesz weszłam na twoją stronke filmwebu i dowiedzialam sie ze jezdzisz konno i sluchasz punk rock'a- jak ja może pogadamy na gadu ?? bo nikt z moich znajomków nie lubi Gyllenhaal'a :(

Nana_7

qrde ja też jestem levoręczna w dodatku też z grudnia :)) hehe ok w porządku jeśli chcesz pogadać napisz 6595704 (( moje gg. zgodze sie jake jest bardzo utalentowany. widziałam go w kilku rolach dopiero ale zauważyłam ze potrafi sie dostosować do swojej roli :)) pozdro

Mantra_2

Niom Jake jest świetny !!!!!!!!!!!! Jake Rulezzzzz !!!!!!! Zapraszam na mojego bloga =)

Mantra_2

Możliwe, bo w JARHEAD lewą ręką... nie ważne co robił:P ale lewą...

Mantra_2

No własnie.....cos z tym jest :)
pozdro