Jest naprawdę dobrym aktorem? Pewnie napisała tak po obejrzeniu jednego filmu z nim. Bardzo dużo dziewcząt ocenia talent aktora po jego wyglądzie.
Dziewczyny spoko - nie róbcie mega afery..
Moim skromnym zdaniem Jake jest nie tylko przystojny, ale ma talent aktorski,a jezeli ktos sie ze mna nie zgadza to jego sprawa:D i ja sie tym nie przejmuje - każdy ma opinie swoja i nie nalezy sie jej czepiac - tak jak wy to wczesniej zrobiłyście..w stosunku do autorki tego posta
Pozdrowienia:D
Jestem tutaj pierwszy raz i moze, i ostatni, ale co mi tam:D
Dziewczyny spoko - nie róbcie mega afery..
Moim skromnym zdaniem Jake jest nie tylko przystojny, ale ma talent aktorski,a jezeli ktos sie ze mna nie zgadza to jego sprawa:D i ja sie tym nie przejmuje - każdy ma opinie swoja i nie nalezy sie jej czepiac - tak jak wy to wczesniej zrobiłyście..w stosunku do autorki tego posta
Pozdrowienia:D
Jestem tutaj pierwszy raz i moze, i ostatni, ale co mi tam:D
Każdy ma prawo mieć swoją opinię. Tyle, ze tutaj chodzi raczej o opinię na temat pracy tych wszystkich ludzi i ich osiągnięć zawodowych. Nie wypowiadamy się na temat wyników konkursu piękności.
Tak moja Poprzedniczko, oczywiscie się z Toba zgadzam, ale jeżeli ktos wspomniał tak tylko w półsłowie, że aktor ten jest przystojny to ty masz juz mega problemy..
Wrzuc na luz i bez obrazy:-)
widze ze w kazdym poście sie ludzi czepiasz!
co ja poradze ze chłopak jest przystojny i się podoba juz nie mozna wyrazic opinni o jego wyglądzie? o jego słodkich oczach, uroczym pieprzyku, sexownych ustach i boskim ciele.
Wypasiona Foczko ja sie z Toba zgadzam (źle mnie zrozumiałaś, bo jestem po Twojej stronie) chodzi mi tutaj o taką jedną postowniczke "Jane Austen", która się wkurza o to, że ktos na tym forum pisze , że Jake Gyllenhal jest przystojny. Od początku jestem zdania, iż - jest on przystojny i utalentowany, a nie uważam, ze jest utalentowany, bo jest przystojny.... Ja nie mam nic przecowko, aby wyrazac opinię o jego wyglądzie..(po prostu chciałam upomnic Jane Austen za takie podejście, że wszyscy chwala Jake'a za jego wyglad, a nie za to jak gra w filmach:D, bo owa dziewczyna miałą straszne wąty o to)
Chyba rozumiecie moje stanowsko co nie?
jasne
mi tam nikt nie zabroni lubic aktora bo jest przystojny.
jest wielu aktorów(oczywiscie Jake sie do nich nie zalicza) którzy pomimo ze są ładni to nie umieją grac, a tłumy lasek i tak sie nimi(czytaj. też ich grą) zachwycają
przykład?!
Orlando Bloom,Channing Tatum,Freddie Prinze Jr. i wiele innych aktorów dla nastolatek :)