Jake Gyllenhaal

Jacob Benjamin Gyllenhaal

8,7
137 836 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jake Gyllenhaal

Jest extra naaaaprawde utalntowany aktor,a do tego zajefajnie przystojny!!:D

Marlena_M

Wydaje się, że bardziej cenisz jego walory estetyczne niż artystyczne.

Ellesmera

nastepna głupiutka lalunia która patrzy na jego wygląd a nie zdolności...duzo tu ich na FW...=|

candy_58

Jest naprawdę dobrym aktorem? Pewnie napisała tak po obejrzeniu jednego filmu z nim. Bardzo dużo dziewcząt ocenia talent aktora po jego wyglądzie.

Ellesmera

Dziewczyny spoko - nie róbcie mega afery..
Moim skromnym zdaniem Jake jest nie tylko przystojny, ale ma talent aktorski,a jezeli ktos sie ze mna nie zgadza to jego sprawa:D i ja sie tym nie przejmuje - każdy ma opinie swoja i nie nalezy sie jej czepiac - tak jak wy to wczesniej zrobiłyście..w stosunku do autorki tego posta

Pozdrowienia:D

Jestem tutaj pierwszy raz i moze, i ostatni, ale co mi tam:D

Ellesmera

Dziewczyny spoko - nie róbcie mega afery..
Moim skromnym zdaniem Jake jest nie tylko przystojny, ale ma talent aktorski,a jezeli ktos sie ze mna nie zgadza to jego sprawa:D i ja sie tym nie przejmuje - każdy ma opinie swoja i nie nalezy sie jej czepiac - tak jak wy to wczesniej zrobiłyście..w stosunku do autorki tego posta

Pozdrowienia:D

Jestem tutaj pierwszy raz i moze, i ostatni, ale co mi tam:D

marta2711_2

Każdy ma prawo mieć swoją opinię. Tyle, ze tutaj chodzi raczej o opinię na temat pracy tych wszystkich ludzi i ich osiągnięć zawodowych. Nie wypowiadamy się na temat wyników konkursu piękności.

Ellesmera

Tak moja Poprzedniczko, oczywiscie się z Toba zgadzam, ale jeżeli ktos wspomniał tak tylko w półsłowie, że aktor ten jest przystojny to ty masz juz mega problemy..

Wrzuc na luz i bez obrazy:-)

Ellesmera

widze ze w kazdym poście sie ludzi czepiasz!
co ja poradze ze chłopak jest przystojny i się podoba juz nie mozna wyrazic opinni o jego wyglądzie? o jego słodkich oczach, uroczym pieprzyku, sexownych ustach i boskim ciele.

Wypasiona_Foczka

Wypasiona Foczko ja sie z Toba zgadzam (źle mnie zrozumiałaś, bo jestem po Twojej stronie) chodzi mi tutaj o taką jedną postowniczke "Jane Austen", która się wkurza o to, że ktos na tym forum pisze , że Jake Gyllenhal jest przystojny. Od początku jestem zdania, iż - jest on przystojny i utalentowany, a nie uważam, ze jest utalentowany, bo jest przystojny.... Ja nie mam nic przecowko, aby wyrazac opinię o jego wyglądzie..(po prostu chciałam upomnic Jane Austen za takie podejście, że wszyscy chwala Jake'a za jego wyglad, a nie za to jak gra w filmach:D, bo owa dziewczyna miałą straszne wąty o to)

Chyba rozumiecie moje stanowsko co nie?

marta2711_2

jasne
mi tam nikt nie zabroni lubic aktora bo jest przystojny.
jest wielu aktorów(oczywiscie Jake sie do nich nie zalicza) którzy pomimo ze są ładni to nie umieją grac, a tłumy lasek i tak sie nimi(czytaj. też ich grą) zachwycają
przykład?!
Orlando Bloom,Channing Tatum,Freddie Prinze Jr. i wiele innych aktorów dla nastolatek :)

Wypasiona_Foczka

Tak niestety na świecie jest:D Jake jest utalentowanym aktorem i przystojnym aktorem, ale bywają właśnie takie aktorzyny, których ocenia się jedynie po wygladzie,( jak juz wczesniej wspomniałaś), ale taki jest nasz świat...