Jake Gyllenhaal

Jacob Benjamin Gyllenhaal

8,7
134 655 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jake Gyllenhaal

ciekawa jestem czy to prawda, jesli ktos wie cos na ten temat niech odpisze!

Naciolka

Z tego, co wiem, Keira Knightley spotyka się z Rupertem Friendem, a Jake Gyllenhaal od dawna związany jest z Kirsten Dunst (z przerwami, ale ciągle są razem).

Elizabeth_Bennet_2

dzieki za odpowiedz ja tez myslalam ze nadal jest z Kirsten pozdr.:)

Naciolka

Ja przeczytałam na www.pudelek.pl że widziano go z Keirą... ale nie pamiętam już czy uznali, że jest z nią czy nie...

Reeze

ja juz sama nie wiem czy to prawda cy nie:)

Naciolka

Pewnie raz czy dwa spotkał się z nią od tak o, a wszyscy robią z tego wielkie halo :P Z resztą co za różnica - ta czy inna...

Reeze

jedna randka to jeszcze nie znaczy ze sie pobierają a Jake i Kirsten jeszcze z 10 razy do końca zycia sie zejda i rozstaną

Bene

wlasnie na pewno bedzie z Kirsten dzieki za odp. pozdr.:)

Naciolka

Ale Kirsten chyba nie jest taka stała w związkach to zobaczymy co z tego wyniknie... pamiętam jak kiedyś w Bravo pisali, że rozstała się z Tobeym Maguirem bo zaczęła się spotykać z Gyllenhaalem. No i pamiętam jak sobie pomyślałam, że zamieniła fajnego chłopaka na jakiegoś ciecia... oczywiście wtedy bardzo lubiłam Toby'ego a Jake'a w ogóle nie znałam :P Jak sobie teraz to przypominam to mi się śmać chce...

Reeze

nio jeszcze nie dawnowogole nie znalo sie Jake a teraz jest wokol niego tyle szumu. Ale uwazam ze to dobrze pozdr.:)