Jakub Gierszał

8,2
35 705 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jakub Gierszał

jestes mega zajebistym aktorem
świetny ! ! przystojny słodki jestes mega zarąbisty
i nie chodzi mi tylko o wygląd

twoja gra ... ty jestes tymi osobami które grasz
rola którą grasz w "sala samobujców" jest świetna ty nia jestes ! ! !

kocham cie <33 ; *****

kittyx

jezu...aż tak to nie, ale zgadzam sie że aktorem jest dobrym, nawet bardzo dobrym. W sali samobójców i we wszystko co kocham...mmmm super. ale jakoś przystojny strasznie to on nie jest.

klla

Nie jezu, natalia ;));p
Kwestia gustu ;)

klla

jak napisałeś/aś/ Jezu,to chamstwo i podłośc

klla

Jakto nie on jest supeeer przystojny! ale w czarnych wlosach mu o wiele lepiej niz w blond.

kittyx

obejrzałaś jeden film (w dodatku chyba nie zapadł ci w pamięć, skoro tytuł piszesz z błędem) i już piszesz że jest śliczny i świetnie gra? ad. 1, istnieje coś takiego jak charakteryzacja? to że tam był emoboyem, nie znaczy że w zyciu codziennym tez jest... , ad. 2, doprawdy po 1 filmie, a nawet 2 czy 3 takich rzeczy stwierdzić nie można, aktor na swoją pozycję pracuje LATAMI, a on dopiero zaczyna, choć przyznaję, początki super.

savonn

mmmmmmmmmm no cóż dx za wykład ..... bardzo ... hmmm ... poruszający xd

ja też mam dla ciebie mały wykładzik :

ad.1 spieprzaj ad.2 spieprzaj i coś ode mnie : specjale ad.3 spieprzaj ; ****

ps. widze ze ci sie nudzi skoro latasz po postach ... ;| ;P
znajdz sb znajomych ... i uświadomie cie : juz po pierwszym filmie mozna stwierdzic ze aktor ma potencjał i jest dobrym wręcz wybitnym aktorem (pamiętająć ze Kuba ma dop. 23 lata ; )) ) aha i skoro nie rozumiesz prawdziwego aktorstwa to bajki lecą rano ; ))
aha i NIE obejrzałam TYLKO jednego filmu ; *

kittyx

Teraz wykład odemnie
ad.1 nie wiesz co to znaczy ;* to znaczy buziak ad.2 zgadzam się z savonn ad.3 Jakub ma 21 lat

werag1

HahahahahAhahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahaha no jasne nie wiem co znaczy ;* hahaha szczam hahahaha a ty nie wiesz co to znaczy sarkazm ;***

werag1

Dam ci mala rade naucz sie najpierw odejmowac a nastepnie pisz ;));** bo od kiedy 2011-1988=21 ???? Hahahaha <lol2>

kittyx

jakoś w brawo pisało że ma 21 lat

werag1

Hahahaha
no to bravo dla ciebie !!! < lol2>
A ile latek masz ?? ;))

użytkownik usunięty
kittyx

spokój !

;))

kittyx

13

werag1

to powiedz mi w czym niby sie dziecko zgadzasz w wypowiedzi savon ? ?

kittyx

Po pierwsze nie jestem dziecko po drugie savon jest od ciebie mondrzejsza dla tego jej słucham

werag1

Hahahahahahahahahahahahahaa madrzejsza haha sry dzieciaku ale nie znasz ani mnie ani jej

użytkownik usunięty
kittyx

ej, ty jesteś jakaś....brak słów poprostu !
zgadzam się z werag1 i savonn.

werag1

na początku zainwestujcie w słownik ortograficzny, bo cieniutko jest.
Jeśli chodzi o wypowiedź savon, to zgodzę się z tym, że jest ucharakteryzowany i nie jest to postacią naprawdę, ale od razu widać czy ktoś ma talent czy nie. Kuba ma ogromny talent, jak ma takie świetne początki to co będzie za kilka lat ? Rola Dominika była trudna, bardzo. Nie dość, że musiał zbliżyć się z chłopakiem, to jeszcze zagrać tą psychozę, depresję i te śmieszniejsze wątki. Wielki podziw ! :)

douceur

Hahaha z tym slownikiem to racja xdd
Co do tdj charakteryzacji to ku*** powiedzial ze on mi sie podoba tylko w tym filmie !! no Daaa !

;)))))

kittyx

Wszystkie dziewczyny piszą: boże kuba zmień włosy !!!
Po co ? Mi się podoba w czarnych, w blond. Ogólnie jest bardzo przystojny a fryzura to tylko uwydatnia :)

douceur

PRAWDA !! Hell yea ! Ps.ma dziewczyne ;(;p iga ma na imie ;))

kittyx

Mam tylko jedno pytanko. Co ma jego wygląd do tego, jak gra? Większość aktorów zachwyca publikę plastycznością swojej twarzy, umiejętnością zmian, a nie wrodzoną urodą. Jezus, czekać teraz tylko aż zaczną masowo drukować jego plakaty.
Współczuję mu, bo ja nie chciałabym zostać zaszufladkowana w urodzie, zamiast w umiejętnościach.

Evalia_pe

Ojoj xdd nie zauwazylas ze my rozmawiamy o aktorstwie kuby ale to nie znaczy ze mamy sie zamykac w jednym temacie !!

kittyx

proponuję zakończyć ten denny spór, bo swoimi 'xd' kittyx tylko psuje Jakubowi filmwebowski profil. bez urazy, oczywiście.

carrryca

A co masz do nic nie znaczacego xd ??

werag1

Wcale nie bo ma 22 lata a w tym roku skonczy 23 naucz sie liczyć...

kittyx

weż mnie nie wkur**aj! nie możesz napisać , że jest wybitnym aktorem, no kurcze! Wybitnym aktorem jest Alan Rickman, Johnny Depp [nie zaprzeczycie,mają wiele filmów za sobą i są jednymi z lepszych] a najwybitniejszymi aktorkami są np Meryl Streep, lub Helena Bonham Carter - nawet tu, na fw zajmuja pierwsze pozycje :) i są moimi ulubionymi : )
i nie możesz napisać do kogoś spieprzaj, tylko dlatego, że ona/on miał/a inne zdanie, akurat savon [popieram cię] miała inne i to co napisała ,miała rację po prostu! PO 2 filmach nie możesz określić , że wybitny, okej, powiedzmy, że jest dobry [na pewno nie jest zły], ale nie najlepszy,wybitny itp, bo nie jest, Ludzie STARSi , mam na myśli aktorów to wybitni, z doświadczeniem, a nie koleś który po dwóch filmach jest i ty go już super aktorem nazywASZ. NORMALNIE ŻAL!

AktorkaDD

załosne jest to że napisałas ze nie mozna karcic kogos za swoje zdanie a tym czasem sama to robisz
moje zdanie jest takie ze wg mn jest wybitnym aktorem i taka jest moja opini która nie podlega i nie powinna podlegac dyskusji a jesli ktos sie z tym nie zgadzato powinien to zachowac dla sb albo napisac własny post ! ! ! !

wiec spojrz najpierw co ty piszesz a dop pozniej pouczaj innych ; )

AktorkaDD

aha i jeszce jedno
otóż MOGE napisac ze jest wybitnym akorem

WYBITNY WYBITNY WYBITNY WYBITNY WYBITNY WYBITNY WYBITNY WYBITNY WYBITNY WYBITNY WYBITNY WYBITNY WYBITNY WYBITNY WYBITNY WYBITNY WYBITNY WYBITNY WYBITNY WYBITNY WYBITNY WYBITNY WYBITNY WYBITNY WYBITNY WYBITNY WYBITNY WYBITNY WYBITNY WYBITNY WYBITNY WYBITNY WYBITNY
; )))

AktorkaDD

Po pierwsze - mam wrażenie, że większość z Was zapomina czym jest kultura, ale to nie miejsce na wykłady na ten temat, więc po prostu udam, że tego nie zauważyłam.
Po drugie - mimo, że forma Waszych wypowiedzi nie do końca mi odpowiada to muszę przyznać, że zgadzam się z Savonn, a także z AktorkaDD. Sama jestem aktorką (choć teatralną i z telewizją póki co mam bardzo niewiele wspólnego...), więc z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że Jakub jest bez wątpienia dobrze zapowiadającym się aktorem. Pytanie: co z tego wyniknie? Wiem, że telewizja niestety lubi sprowadzać aktorów na "złą drogę". Uczy ich brzydkiej maniery (w stylu bycia przed kamerą, a także w stylu mówienia), nadmiernej naturalności, braku samodyscypliny, samozaparcia, a także sprawia, że niejednokrotnie zapominają o właściwej emisji głosu, dykcji i o tym, by mówić wyraźnie i czytelnie. Mam nadzieję, że Kubie to nie grozi i nie "zepsuje się". Ale niestety nie można powiedzieć póki co, że jest aktorem wybitnym. AktorkaDD wymieniła akurat odpowiednich aktorów, których można nazwać takim mianem, choć bez wątpienia brakuje tam jeszcze kilku, ale nie ma najmniejszego sensu wymieniać ich tu w tej chwili, bo uważam, że jest to bezcelowe. Tak, czy siak. Jakub nie jest wybitnym aktorem. Nikt nie może tego na tę chwilę stwierdzić. Kiedy będzie miał na swoim konie co najmniej dziesięć filmów (a i tak uważam, że to jeszcze nie jest odpowiednia liczba), a przy tym o zróżnicowanej tematyce, będzie można stwierdzić, czy miano "wybitnego" do niego pasuje. Trzeba pamiętać, że aktor musi być wszechstronny, a żeby stwierdzić, czy taki jest musi on mieć na swoim koncie naprawdę wiele filmów.
Cóż, mój wywód jest chyba nieco przydługi, ale mam nadzieję, że ktokolwiek w ogóle zechce dobrnąć do końca i wyciągnąć z niego wnioski. Jeśli nie... trudno - produkowałam się na marne. Pozdrawiam serdecznie.

AktorkaDD

1.Zal to jest z cb
2. Kuba to świetny aktor i pokazal to w sali samobojcow
3. wez nie pisz ze nie mozna stwierdzic po 2 czy tam 3 filmach czy aktor ma talent czy nie
4.najpierw obejrzyj sale samobojcow a dopiero potem pisz czy kuba ma talent czy nie
5. dziekuje za uwage:)

kittyx

Hahaha... Dobre! Uwielbiam wykłady typu "nie mam za dużo do powiedzenia, więc powtórze wszystko 3 razy"
Pięknie to ujęłaś po pierwszym filme można stwierdzić czy aktor ma potencjał... a co z tego wyjdzie jest już inną sprawą niestety :(

Alice37

Nom

kittyx

W czarnych włosach mu lepiej bo dodają mu tajemniczności i czegoś takiego......
A jak na 23 lata to nieźle wypadł w roli 18-latka ;d
Świetny aktor ja ogl. wszystkie jego filmy. W każdą role się świetnie wczuł ;d
Szacun ;*

Madzia0407

Zeby nikomu nie ublizyc ale calkowicie sie zgadzam :)) w czarnych wlosach lepiej, i wgl mlodziej wyglada w nich sexy emoboy !! ;);*

Aktor- no koment !! ; D

kittyx

Ja mam pytanko: czy ktores z was wgl rozmawialo z kuba ??

kittyx

Piszę się ''samobójców'' a nie ''samobujców'' ... ehhh. Ale co do samego Kuby to racja świetny jest.

maja_19

Oj tam oj tam ;p pomylka nie umyslna ale skoro wytykasz takie bledy tzn ze nie ma sie do czego przyczepic xd
I dx za mile slowa ktorych tu brakuje ;);**

kittyx

ty masz jakieś problemy z emocjami? zachowujesz się jak 16 latka z adhd.. :|

Slighty_2

16 lat mam z adhd nie potwierdzone ;))
A na czym bazujesz swoja wypowiedz ??

kittyx

on bazuje na tym, że poprostu masz zespół dziwki

werag1

Dzienx ;*******

werag1

Bywa ;*

użytkownik usunięty
werag1

popieram ! : D

Cos ci powiem kittyx jak byś miała 16 lat to byś się w nim nie zakochała bezopamientania

werag1

To ja sie w nim zakochalam ??
Mhm fajnie wiedziec to wg cb nie mam 16 lat ? To ile ?

kittyx

Aktor ledwie zaczyna grać niema co się tak podniecać byle by nie szedł w kierunku karolaków i nie grywał w durnych komedyjkach .

pulpasiec

Zgadzam się. I tak hot słit 13 go zniszczą :D Chłopakowi odechce się bycia aktorem :D