jestes mega zajebistym aktorem
świetny ! ! przystojny słodki jestes mega zarąbisty
i nie chodzi mi tylko o wygląd
twoja gra ... ty jestes tymi osobami które grasz
rola którą grasz w "sala samobujców" jest świetna ty nia jestes ! ! !
kocham cie <33 ; *****
Teraz dość sporo takich "szesnastek" to puste tupeciary którym na widok takich "słit" chłopaczków robi się mokro.
Niestety już nic na to nie poradzimy.
rany boskie...na FW powinni zainstalować system eliminacji hot13 i pokemonów, bo to aż po oczach bije.. jak takie jest pokolenie obecnej młodzieży licealnej to jestem przerażona.
to co czytasz to jeszcze nic ! !
zapraszam do swojego pokebola, tam posłuchasz i poczytasz wiecej ; ))
nie byłam w stanie przebrnąć przez całość tego niezbyt wartościowego wątku, ale mam do Was jedną prośbę:
NIE KARMCIE TROLLI!!!
Człowiek wchodzi sobie przeczytać opinie innych na temat aktora, czy warto się wybrać do kina na film z jego udziałem, czy może odpuścić, i na co natrafia? "O bosZe, KuBa jesteś słitaśśśśśśny <333 MaM kIsiEl w MaJtKacH na twóJ wiDoK!!!!!!!!!!!!!!!" i tym podobne. Wybaczcie marną imitację "języka", na co dzień posługuję się po prostu polskim :P
To prawda Jakub jest nie tylko dobrze zapowiadającym się aktorem,ale również jest bardzo przystojny.Rola Dominika w sali samobójców (oczywiście film też jest niesamowity i daje młodzieży dużo do myślenia )jest świetnie zagraną rolą,podobno rola w Yumie też jest dobra niestety nie oglądałam jeszcze tego filmu ale sama obsada w postaci Kasi Figury i Kuby jest już dobra;)Z niecierpliwością czekam na dalsze filmy z Kubą;)Tak trzymaj ;)
Kochani : Są ludzie i krzesła :) Patrząc po błedach i formie gramatycznej a PRZEDE WSZYSTKIM treści posta od razu widać, że głupotą od autorki wali na kilometr...
„rola którą grasz w "sala samobujców" jest świetna ty nia jestes ! ! !
kocham cie <33 ; *****” i wszystko jasne.
A co do aktora, to powiem Wam, że ciekawie się zapowiada. :) Widziałam go w "Sali samobójców" i był jedynym plusem tego filmu. Naprawdę dobrze się spisał, zwłaszcza,że to chyba jego pierwsza poważniejsza rola, szkoda,że film niepoważny no ale wszystkiego mieć nie można.; Pozatym widziałam też WCK i kolejna ciekawa rola, co ważne zupełnie inna niż w "Sali..." Ma u mnie plusa, ciekawe jak będzie dalej.
No ciekawe ... nieinteligencja zajezdza od cb na mile skoro twierdzisz ze kuba byl jedynym +tego arcydziela filmowego
Jesli nie rozumiesz tego filmu to bajki leca rano ;))
Tak oczywiscie ten film to wielkie arcydzieło, przełom w kinematografii światowej i grafice...Niestety tylko ludzie Twojego pokroju są w stane zrozumieć te bardzo skomplikowane problemy jakie porusza...Ja nie daje rady, musze iść oglądać bajki...
do "dominikaad_":
Nie mogę się z tobą zgodzić. Film jest naprawdę dobry. Smutny i kontrowersyjny, ale dobry. Mocne przesłanie, ale przecież właśnie o to w tym chodzi. Takie filmy muszą być dosadne. Ważne jest jednak, żeby go odpowiednio zrozumieć i doszukać się przesłania, które jest w nim zawarte.
Aczkolwiek nie uważam, aby obrażanie ludzi w ten sposób było konieczne, kittyx.
do Beziuchna :
Według mnie film w ogóle nie jest kontrowersyjny. Przesłanie jakie posiada; problemy głównego bohatera, rodzice ignorujący dziecko...Banały, które znajdziesz też w pierwszym lepszym serialu ;) Pozatym sposób w jaki jest zrobiony: te postacie graficzne gorsze niz z reklamy mleka...I błagam nie posługujcie się argumentem "Nie podobało się=nie zrozumiałeś" Oglądałam wiele naprawdę cieżkich do zrozumienia, metafizycznych filmów...Ten na pewno do takich się nie zalicza. Może troche pozuje na ambitne kino, ale takim nie jest. Pozdrawiam ;)
Filmu idiotko nie widzialas ??
Wez sie ogarnij !!
Jak jedziesz rowerem to sie cieszysz ze ci sie kolka kreca wiec sie nie dziwie ze filmu nie potrafisz zrozumiec
lepsze w reklamie mleka? wez dziecko glupot nie wypisuj bo az mi cie zal... jak ci sie film nie podobal to zostaw do dla siebie...a wogole po co poszlas na ten film...ej no sorry ale to tylko swiadczy o twojej glupocie...
Kittyx... nie wiem, czy masz 13 czy 33 lata i czy nie jesteś marnym prowokatorem z onetu ( w co w sumie jednak wątpię), ale gwarantuję Ci, że wypowiadając się w ten sposób prędzej czy później znajdziesz się na stronach poświęconym pokemonom ( np. mistrzowie.org). Nie liczysz się absolutnie z żadną opinią i głęboko szanuję wszystkie osoby wypowiadające się tak delikatnie. Film jest przede wszystkim mocno spóźniony, raczej podsumował wszystkie problemu niż je wygrzebał. Nie tego się spodziewałam. Jakub zagrał dobrze, nie wybitnie.
Jeśli tak mocno chcesz się bawić w krytyka, to polecam Ci obejrzeć takie filmy jak Wszystko za życie czy Niewidzialny. Nawet nie liczę, że je zrozumiesz, ale wypadałoby chociaż obejrzeć coś więcej niż "Zmierzch", "High School Musica" i relację z koncertu Justina Biebera. Tak naprawdę to nigdy nie spotasz wampira ani nie zaśpiewasz w szkolnym przedstawieniu. Justina spotkasz w każdym gimnazjum.
Dziekuje tobie za ten bardzo ambitny poruszajacy moje metafizyczne odczucia wyklad poruszyl mojd serce i umysl lepiej od redbula
Co do sql przedstawienia to juz spiewalam wiec cos ci nie poszlo <facepalm>
I <3 justin bieber
Mam 13 lat, byłam na tym filmie wczoraj z moją 63 - letnią babcią. Po seansie odbyłyśmy dyskusję na tematy poruszane w filmie a moja babcia na koniec dodała:
- Ale ten aktor to przystojny jest, ten Dominik.
________
Co do aktora : Ma ogromny potencjał i mam nadzieję, że zajdzie daleko. Rola w 'Sali...' jest bardzo trudna, więc jestem pełna podziwu dla niego. A że jest przystojny, to tym lepiej dla niego. ;d