Jakub Wesołowski

6,6
7 133 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jakub Wesołowski

Skoro Weronika Książkiewicz była z nim kiedyś w ciąży to dlaczego nic nie mówią o jego dziecku??? Pamiętam że była taka informacja 4 lata temu że Weronika jest w ciąży z nim i radzili mu nawet rzucić palenie z tego względu, a póżniej dziwnie wszystko zamilkło na ten temat. Czyżby poroniła???? Oby nie!!!!!

scarlet147

A własnego życia to Ty nie masz?

Indian

Podkochuję się w Wesołowskim!!!!!!!!!!! Bardzo mi na nim zależy!!!!

scarlet147

On z tobą być nie może, bo go do kryminału za pedofilię wsadzą. Choć może i lepiej by było, może do filmów i seriali wzięli by w końcu kogoś nowego, zdolnego, a nie takich drewniaków, jak on. Tyle osób kończy co roku szkoły filmowe czy teatralne i pracują w markecie, czy na zmywaku, albo dorabiają w reklamówkach, a ci ciągle biorą takich lalusiów z łapanki.

wisznu

a skąd wiesz ile mam lat????

scarlet147

Po ilości i jakości Twych wypowiedzi.

wisznu

A ciekawa jestem ile ty masz lat, skoro oceniasz moją jakość wypowiedzi???? Chcę ci tylko powiedzieć że napewno nie mam tyle lat ile myślisz

scarlet147

Skoro twierdzisz, że nie jesteś dziewczynką, to powiem tylko tyle: opanuj się kobieto.

scarlet147

Jezu, to jakaś wariatka. Weźcie ją bo jeszcze coś głupiego sobie zrobi. Powiadomię admina aby ją znalazł po ip i wysłał tam na wszelki wypadek kuratora sądowego z psychiatrą. Nigdy nie wiadomo, a nuż uratujemy jej życie.
Dziewczyno, zapomnij o Wesołowskim. To przecież gej.