Jakub Wesołowski

6,6
7 202 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jakub Wesołowski

Są jakieś granice. Zastanawiam się czy to wina postaci kluskowatego Igora-plastusia czy samego Kuby Wesołowskiego. Nie widziałem go nigdzie indziej, być może jest lepszy, ale w Na Wspólnej jego delikatny głosik i to ciągłe wykrzywianie japy w stylu "jestem cool" doprowadza mnie do szału. Z bratem śmiejemy się kiedy jest zły i udaje męskiego tym szczerzeniem zębów.

boolion

"wykrzywianie japy w stylu "jestem cool" " - wyjąłeś mi to z ust :) Nie chcę go krytykować, bo to przecież normalny człowiek jak każdy z nas, ale ta jego mimika jest irytująca na maxa.

boolion

racja, oglądam właśnie Czas Honoru, jestem zdruzgotany jego grą., serial byłby ok gdyby nie on, całkowicie tu nie pasuje, jakiś taki z plasteliny ulepiony, brak mu charakteru a takie role obsadza, wielka szkoda.... serialu..

lewar81

Bez przesady. Też właśnie oglądam "Czas honoru" i żaden z czwórki chłopaków mi nie przeszkadza. Uważam, że fajnie ich dobrano do tego serialu. Oczywiście, są jakieś uchybienia i gra aktorska, m.inn. Kuby Wesołowskiego nie jest zawsze porywająca, ale to tylko serial i glowni aktorzy w nim grający nie pretendują do Oskara.