Jakub Wesołowski

6,6
7 134 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jakub Wesołowski

moim zdaniem jest specyficznym ale bardzo dobrym aktorem, widzialam go w kilku rolach i kazda zagral inaczej, nie gra na tak zwane 'jedno kopyto', wszystkiego tak samo...uwazam, ze ma duzy potencjal i go wykorzystuje. w Komisarzu mnie drazni, tam samo jak kogos z komentujacych, ale taka ma tutaj role i gra ja naprawde dobrze.

pahero

Chyba opisujesz kogoś innego.

pahero

Jak najbardziej, tyle, że w "Komisarza Alexie" mnie oczywiście nie drażni i oglądam ten serial głównie ze względu na niego :D

enigma7771

JA ON GRA DOBRZE TO NIE NAPRAWDE JESTES PUSTA

eska10

A w którym momencie powiedziałam, że on gra dobrze? Ale skoro już mi podpowiedziałeś, to pójdę tym tropem i dodam, że postaci, ktore kreuje są więcej niż dobre. :D Jest ciekawy i zawsze wnosi do filmu jakąś świeżość i niezaprzeczalny urok, a zatem coś co Tobie musi być obce.
I musisz mieć chyba słabość do niego oraz "Komisarza Alexa" skoro 90% Twoich "błyskotliwych" przemyśleń dotyczy właśnie tego aktora i tego serialu. Niewątpliwie bolałoby Cię gdyby go zdjęli z anteny; zabrakłoby Ci przecież źródła coby zionąć ogniem.

enigma7771

msuisz byc fanka telenowel skoro mowisz ze to aktor:-) to kim jest Gajos ?:-)

eska10

Wow, jestem pod wrażeniem Twojej polszczyzny.
Telenowele to nie moja bajka ale Ty chyba je ogarniasz skoro każdy gatunek filmu widzisz przez ich pryzmat. ;)
A Gajos? Pan Gajos wielkim aktorem jest. :)

enigma7771

odrozniaj aktorow od trzecich mroczkow,to tak jak piekarz nie moze byc polucjantem ,musisz byc niezle otumaniona bo i zwykla skoro myslisz ze kazdy kto jest w tv to aktor kiedys tak bylo teraz nie!:-)

eska10

a ze gazeta na wszystkich mowi aktor to dla takich jak ty,madrzy ludzie wiedza ze pismaki na kazdego mowie piekny ,gwiazda itd a gwiazd mamy na placach jednej reki

eska10

Coś musi być na rzeczy skoro wszędzie widzisz Mroczków i Wesołowskiego ;)
No i... dzięki, dzięki, że pokazałeś mi światełko w tunelu. Cóż za znajomość tematu. :D