moim zdaniem jest specyficznym ale bardzo dobrym aktorem, widzialam go w kilku rolach i kazda zagral inaczej, nie gra na tak zwane 'jedno kopyto', wszystkiego tak samo...uwazam, ze ma duzy potencjal i go wykorzystuje. w Komisarzu mnie drazni, tam samo jak kogos z komentujacych, ale taka ma tutaj role i gra ja naprawde dobrze.
Jak najbardziej, tyle, że w "Komisarza Alexie" mnie oczywiście nie drażni i oglądam ten serial głównie ze względu na niego :D
A w którym momencie powiedziałam, że on gra dobrze? Ale skoro już mi podpowiedziałeś, to pójdę tym tropem i dodam, że postaci, ktore kreuje są więcej niż dobre. :D Jest ciekawy i zawsze wnosi do filmu jakąś świeżość i niezaprzeczalny urok, a zatem coś co Tobie musi być obce.
I musisz mieć chyba słabość do niego oraz "Komisarza Alexa" skoro 90% Twoich "błyskotliwych" przemyśleń dotyczy właśnie tego aktora i tego serialu. Niewątpliwie bolałoby Cię gdyby go zdjęli z anteny; zabrakłoby Ci przecież źródła coby zionąć ogniem.
Wow, jestem pod wrażeniem Twojej polszczyzny.
Telenowele to nie moja bajka ale Ty chyba je ogarniasz skoro każdy gatunek filmu widzisz przez ich pryzmat. ;)
A Gajos? Pan Gajos wielkim aktorem jest. :)
odrozniaj aktorow od trzecich mroczkow,to tak jak piekarz nie moze byc polucjantem ,musisz byc niezle otumaniona bo i zwykla skoro myslisz ze kazdy kto jest w tv to aktor kiedys tak bylo teraz nie!:-)
a ze gazeta na wszystkich mowi aktor to dla takich jak ty,madrzy ludzie wiedza ze pismaki na kazdego mowie piekny ,gwiazda itd a gwiazd mamy na placach jednej reki