Jamal Woolard

8,0
288 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jamal Woolard

Calkiem dobrze mu wyszła rola Biggiego. Ciekawe co dalej...

em82

Zgadzam się z przedmówcą. Zagrał dobrze, realistycznie.
W dodatku to spora sztuka zagrać 19-latka gdy ma się 34 wiosny na karku. Takie rzeczy wydają się możliwe tylko w Bollywood. A jednak udało się :)

em82

Należy też dodać, że całkiem dobrze nawija. :)

em82

muszę zobaczyć film z tym czarnym,grubym dupskiem

g_lox

On jest ponoć też raperem...

Dzyzys

aha,nawet mu wychodziło,ob obejrzałem

g_lox

Podpisuje się również. Świetna rola! Wyrazista,realistycznie zagrana i widać ,że się chłopak wczuł.Jedyna nietrafiona osoba w obsadzie to Anthony Mackie jako 2Pac..............Aktorem jest niezłym tego mu nie ujmuję ale rola Tupaca (mimo iż drugoplanowa a może nawet trzecioplanowa) chyba go przerosła. Słucham 2Paca od małego srajdka i mam ogromny szacunek do tego MC i raczej wobrażałem sobie go trochę inaczej w tym filmie .......Tupac był inteligentny,hałaśliwy,przyciągał uwagę jedni go podziwiali a drugich irytował ,miał w sobie pasję,charyzmę i cel w życiu.Mackie nie spełnił moich oczekiwań co do postaci Pac'a w ''Notoriousie''. Sam film jak najbardziej mi się podobał 9/10

cebul_297

Nikt by go lepiej nie zagrał.Flow i sama gestykulacja,zachowanie.Dobrze oddał Biggie`go.

cebul_297

Tak jest. Choć rola 2paca, mimo że jak wspomniałeś drugoplanowa, to powinna byś moim zdaniem własnie najlepiej zagrana. To postać, coś jak Matthew McConaughey w "Wilku z Wallstreet" , krótko na ekranie ale za to jaka rola!

cebul_297

zagrac 2paqca tom sztuka nad sztuką, nawet 2pac by mial sam z tym problem :)

killafornia

Też jestem zdania, że roli "2paqca" nawet 2pac by nie podołał. Ale ty chyba byś się nadał :)

RandyMarsh_SP

Idioto wiesz co to literowka? A co ty idioto wieszo o Pacu? Ja go zaczalem sluchac jak ty jeszcze siedziales w jajach u starego. To byla bardzo zlozona postac, z bardzo szerokim wachlarzem emocjonalnym, wiec jakby dostal zadanie zagrania siebie to mialby z tym problem, bo sam sie kiedys o tym wypowiadal. Moze nie zabieraj sie za tematy o kims o kim nie masz zielonego pojecia.

killafornia

Literówka literówką - każdemu może się zdarzyć, ale w twoim przypadku mamy do czynienia z typowym analfabetyzmem.

RandyMarsh_SP

a w twoim przypadku mamy do czynienia z iq ponizej 10, tak czy siak, na lapeszej pozycji jest kazdy analfabeta :)

killafornia

Nie każdy :) A na pewno nie analfabeta-transwestyta :)

RandyMarsh_SP

Ooo odpowiedział Ci, więc traktuje jednak nas jako 2 różne osoby. O_o
Wcześniej mi napisał, a nie, przepraszam on mi "NAPSIAŁ", że więcej nie będzie odpowiadać na moje rzekome prowokacje. Skoro jednak Tobie raczył odpowiedzieć, to jednak chyba nas rozróżnia.

adlerxx

On już głupieje od tego wszystkiego. Zaczyna gubić się w swoich wypowiedziach jak dziecko we mgle. Jeszcze kilka dni polemiki z nami i będzie się rzucał pod pociąg z rozpaczy ;)