Zgadzam się z przedmówcą. Zagrał dobrze, realistycznie.
W dodatku to spora sztuka zagrać 19-latka gdy ma się 34 wiosny na karku. Takie rzeczy wydają się możliwe tylko w Bollywood. A jednak udało się :)
Podpisuje się również. Świetna rola! Wyrazista,realistycznie zagrana i widać ,że się chłopak wczuł.Jedyna nietrafiona osoba w obsadzie to Anthony Mackie jako 2Pac..............Aktorem jest niezłym tego mu nie ujmuję ale rola Tupaca (mimo iż drugoplanowa a może nawet trzecioplanowa) chyba go przerosła. Słucham 2Paca od małego srajdka i mam ogromny szacunek do tego MC i raczej wobrażałem sobie go trochę inaczej w tym filmie .......Tupac był inteligentny,hałaśliwy,przyciągał uwagę jedni go podziwiali a drugich irytował ,miał w sobie pasję,charyzmę i cel w życiu.Mackie nie spełnił moich oczekiwań co do postaci Pac'a w ''Notoriousie''. Sam film jak najbardziej mi się podobał 9/10
Tak jest. Choć rola 2paca, mimo że jak wspomniałeś drugoplanowa, to powinna byś moim zdaniem własnie najlepiej zagrana. To postać, coś jak Matthew McConaughey w "Wilku z Wallstreet" , krótko na ekranie ale za to jaka rola!
Idioto wiesz co to literowka? A co ty idioto wieszo o Pacu? Ja go zaczalem sluchac jak ty jeszcze siedziales w jajach u starego. To byla bardzo zlozona postac, z bardzo szerokim wachlarzem emocjonalnym, wiec jakby dostal zadanie zagrania siebie to mialby z tym problem, bo sam sie kiedys o tym wypowiadal. Moze nie zabieraj sie za tematy o kims o kim nie masz zielonego pojecia.
Literówka literówką - każdemu może się zdarzyć, ale w twoim przypadku mamy do czynienia z typowym analfabetyzmem.
a w twoim przypadku mamy do czynienia z iq ponizej 10, tak czy siak, na lapeszej pozycji jest kazdy analfabeta :)
Ooo odpowiedział Ci, więc traktuje jednak nas jako 2 różne osoby. O_o
Wcześniej mi napisał, a nie, przepraszam on mi "NAPSIAŁ", że więcej nie będzie odpowiadać na moje rzekome prowokacje. Skoro jednak Tobie raczył odpowiedzieć, to jednak chyba nas rozróżnia.