Wielcy znawcy kina i aktorstwa boze koles naprawde ma talent i zajebiscie gra swoja role A to ze nie dostal szansy jak ci znani aktorzy zagrania w jakims duzym filmie nie czyni go gorszym aktorem i za te 1 powinniscie wg mnie dostac upomnienia lub bany wierzcie mi ze Wiele osob ktorych jest wyzej od niego w rankingu gra duzo slabiej pozdro
Zgadzam się, a to samo mozna by mówić ileśtam lat wcześniej o wielkich gwiazdach dziś, kto wie, może za kilka lat James będzie tak sławny jak Brad Pitt czy inni ...
Zgadzam sie z Toba. Moim zdaniem to bardzo dobry aktor i bardzo dobrze gra i szkoda ze jeszcze nie dostal szansy by sie wykazac w jakiejs duzej produkcji.. Dali mu 1 i teraz biedak praktycznie jest na rowni z nie jakim Kuba Wesolowskim ktory gra bardz slabo.. zawsze jak ogladam na wspolnej to przezywam ze on poprostu nie umie grac!
Może całkowicie złym aktorem nie jest, ale popieram tych co wystawiają mu teraz niskie oceny. Ktoś taki jak on nie może prześcignąć legend kina, tylko dlatego, że połowa nastolatek pod wpływem chwilowej eufori po obejżeniu OTH dała mu 10. Teraz (mimo że oglądam i lubię OTH) dałem mu 1, z nadzieją, że kiedyś pokaże na co go tak naprawdę stać i będę mógł z czystym sercem dać mu wyższą ocenę.