Jamie Campbell Bower

James Metcalfe Campbell Bower

7,8
11 099 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jamie Campbell Bower

Sama nie wiem co Jamie ma w sobie ale skradł moje serce. Miałam przyjemność poznać go osobiście i tak naprawdę dopiero wtedy zobaczyłam jak wspaniałą i wyrozumiałą jest osobą. Mój angielski jest jaki jest...i przez to spanikowałam, nie wiedziałam jak co powiedzieć. Może nie jedna osoba machnęłaby na mnie ręką ale on pomógł mi się "ogarnąć" :)

FrayChild

Jamie jest bardzo sympatycznym człowiekiem i nie trzeba się przy nim denerwować. On na pewno pomaga każdemu fanowi. Ja sama nie wiem czemu się denerwowałam podczas spotkania z Counterfeit, ale oni pomagają :) Cały zespół jest tak niesamowity i nie mogę się doczekać ich powrotu w marcu <3

Mania_X26

Widziałam Counterfeit dwa razy. PIerwszy raz w zeszłym roku, drugi raz w tym roku i wyszłam z niego mega zawiedziona. Koncert był super, świetna atmosfera, ale Jamie był bardzo humorzasty, odzywał się do fanów bez szacunku, co bardzo mi się nie spodobało, ponieważ 80% publiki to były osoby niepełnoletnie i uważam, że powinien odnosić do fanów z większym szacunkiem. Zmieniłam o nim zdanie i niestety mimo, iż jestem fanką zespołu, to już nie pójdę na ich koncert ze względu na zachowanie Jamie.