Proszę no, zmieńcie to zdjęcie chociażby na to, co poprzednio było. To naprawdę taki problem...?
To jest NAJGORSZE jego zdjęcie. Jedno jedyne, na którym wygląda jak pajac i akurat musieli wrzucić to...
pewnie ten kto wrzucał te zdjęcie go nie lubi a tamte go peszą...bardzo proszę o zmianę zdjęcia i to definitywnie
racja...ale ostatnio jakoś dziwnie wyglądał na premierze new moon...może słyszałaś że harry potter ma być w 3D już się nie mogę doczekać..szkoda jamie tylko małą rólkę
E tam, dziwnie. Ja tam nie zauważyłam czegokolwiek dziwnego :)
Tak, słyszałam. Mimo, że Jamie ma małą rolę, to jak tylko zobaczę go na ekranie to na 100% zacznę wiercić się w fotelu :D
Nawiasem mówiąc... Grindelwald był eee... miłością Dumbledore'a. Teraz mu się nie dziwię XDDDD
hmmm.dobrze powiedziane...właśnie czytam insygnia śmierci i wyobrażam sobie jamiego...ja też sie będę wiercić w fotelu ;P tak jak ostatnio czekałam na orlanda w drużynie pierścienia ;P...oh jak ja bym chciała żeby jamie wystąpił w musicalu po raz kolejny...
Calkowicie sie zgadzam...Czytalam wszystkie czesci Pottera,no i uwazam,ze bylo fajne,ale sa lepsze ksiazki.Jamie jest raczej dobrym aktorem,w KwN wszyscy z Volturi i strazy przybocznej grali dobrze.
Co do zdjecia,zmiencie je!Jamie nie jest brzydki,chociaz troche dziewczecy,ale to zdjecie to NIEWYPAL.Poprzednie tez bylo kiepskie,ale to jest gorsze!Ogolnie to lepiej mu w ciemnych wlosach.No i krótkich.W sumie to mi sie podoba:-)
on wygląda koszmarnie na tym zdjęciu i trzeba je zmienić admini siedzą nic nie robią a trzeba zmienić jedną buziuchnę...jamie kompletnie pasuje do roli gindewalda.było napisane że mega przystojny stoi przy dumblendorze.a z tym dziewczęcym urokiem to jest odrobina prawdy a to przez te długie blond włosy...ahhh
Mam niejaką słabość do dziewczęcych chłopaków z długimi włosami - uwielbiam takich :)! Halo, zmienicie w końcu to zdjęcie?!
Podobał Ci się Orlando w LOTR?! Boże, mi też! Był boski! ;D Wyglądał prześlicznie.
oczywiście że orlando był boski.to była jego najlepsza i najsłodsza rola.ja z utęsknieniem czekam na jego kwestie.
i to mnie denerwuje że w polsce nie ma przystojnych chłopaków.
zmięcie do jasnej ciasnej to zdjęcie...przez was jestem zdołowana.
zaraz zaje*ie całą tą administracje...macie to zmienić...nie możecie tego zrozumieć ze mój smutek jest taki wielki że mi dusza wysycha...;P będziesz jutro oglądac władce pierścieni??
no ba, ale zdecydowanie wolę obejrzeć sobie reżyserkę na dvd.
poza tym dwie wieże to moja ulubiona część :)
wiesz mam pomysł napisz do admina i ja napisze to może nas wysłuchają
mi coraz bardziej się podoba orlando ale szkoda że jest dla nas za stary...jamie ujdzie z wiekiem jeszcze
No dobra, napiszę.
Ano, aktorzyna może marny, ale przystojny jest, trzeba mu to przyznać (no, najlepiej zagrał w LOTR, w Troi to była jakaś porażka zupełna ;P). Fakt, troszkę za stary...
może nie raz początki kariery są lepsze...dla nie tak
w ogóle ja już napisałam...szkoda nie gra w zacmieniu...tylko ta dakota...
Również napisałam. I nadal nic niestety. Nie gra w Zaćmieniu? Oj... Szkoda. A Dakoty nie lubię. Dziecko Hollywood.
no faktycznie zdjątko zmienione ale niestety niezbyt aktualne ... a szkoda :( ale zawsze lepsze niż poprzednie Super
.. tak dla przypomnienie że Jammie`go niestety nie będzie w Eclipse kilka linków na których jest słodziutki
http://www.youtube.com/watch?v=d9cDt5BNDAs&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=RQiw4zkxQCs&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=ez6L3Lvd6_U
no i pozostaje nam wierzyć że w Przedświtem wystąpi jako Cajusz ponownie