Jamie Campbell Bower

James Metcalfe Campbell Bower

7,8
11 099 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jamie Campbell Bower

Proszę no, zmieńcie to zdjęcie chociażby na to, co poprzednio było. To naprawdę taki problem...?

EnidAnGleanna

bardzo proszę o zamianę zdjęcia...może być nawet z Sweeney Todda bo te jest brzydkie!

trzyija

To jest NAJGORSZE jego zdjęcie. Jedno jedyne, na którym wygląda jak pajac i akurat musieli wrzucić to...

EnidAnGleanna

pewnie ten kto wrzucał te zdjęcie go nie lubi a tamte go peszą...bardzo proszę o zmianę zdjęcia i to definitywnie

trzyija

Prosimy, prosimy, prosimy! Czyta to ktoś w ogóle?

EnidAnGleanna

bardzo prosimy...EnidAnGleanna jak Ci się podoba mój avatar ??

trzyija

To jedno z jego najładniejszych filmowych ujęć :) Ładny.

EnidAnGleanna

racja...ale ostatnio jakoś dziwnie wyglądał na premierze new moon...może słyszałaś że harry potter ma być w 3D już się nie mogę doczekać..szkoda jamie tylko małą rólkę

trzyija

E tam, dziwnie. Ja tam nie zauważyłam czegokolwiek dziwnego :)

Tak, słyszałam. Mimo, że Jamie ma małą rolę, to jak tylko zobaczę go na ekranie to na 100% zacznę wiercić się w fotelu :D

Nawiasem mówiąc... Grindelwald był eee... miłością Dumbledore'a. Teraz mu się nie dziwię XDDDD

EnidAnGleanna

hmmm.dobrze powiedziane...właśnie czytam insygnia śmierci i wyobrażam sobie jamiego...ja też sie będę wiercić w fotelu ;P tak jak ostatnio czekałam na orlanda w drużynie pierścienia ;P...oh jak ja bym chciała żeby jamie wystąpił w musicalu po raz kolejny...

trzyija

Calkowicie sie zgadzam...Czytalam wszystkie czesci Pottera,no i uwazam,ze bylo fajne,ale sa lepsze ksiazki.Jamie jest raczej dobrym aktorem,w KwN wszyscy z Volturi i strazy przybocznej grali dobrze.
Co do zdjecia,zmiencie je!Jamie nie jest brzydki,chociaz troche dziewczecy,ale to zdjecie to NIEWYPAL.Poprzednie tez bylo kiepskie,ale to jest gorsze!Ogolnie to lepiej mu w ciemnych wlosach.No i krótkich.W sumie to mi sie podoba:-)

Boleynowa_9

on wygląda koszmarnie na tym zdjęciu i trzeba je zmienić admini siedzą nic nie robią a trzeba zmienić jedną buziuchnę...jamie kompletnie pasuje do roli gindewalda.było napisane że mega przystojny stoi przy dumblendorze.a z tym dziewczęcym urokiem to jest odrobina prawdy a to przez te długie blond włosy...ahhh

trzyija

Mam niejaką słabość do dziewczęcych chłopaków z długimi włosami - uwielbiam takich :)! Halo, zmienicie w końcu to zdjęcie?!

Podobał Ci się Orlando w LOTR?! Boże, mi też! Był boski! ;D Wyglądał prześlicznie.

EnidAnGleanna

oczywiście że orlando był boski.to była jego najlepsza i najsłodsza rola.ja z utęsknieniem czekam na jego kwestie.

i to mnie denerwuje że w polsce nie ma przystojnych chłopaków.

zmięcie do jasnej ciasnej to zdjęcie...przez was jestem zdołowana.

trzyija

Zmieńcie tooooooooooo!

EnidAnGleanna

zaraz zaje*ie całą tą administracje...macie to zmienić...nie możecie tego zrozumieć ze mój smutek jest taki wielki że mi dusza wysycha...;P będziesz jutro oglądac władce pierścieni??

trzyija

no ba, ale zdecydowanie wolę obejrzeć sobie reżyserkę na dvd.

poza tym dwie wieże to moja ulubiona część :)

EnidAnGleanna

aha.......a ty ile masz lat??bo ja 15 =)

trzyija

Również 15. No, obejrzałam sobie wczoraj LOTR. Przeżycie, jak zwykle.

Co z tym zdjęciem?!

EnidAnGleanna

wiesz mam pomysł napisz do admina i ja napisze to może nas wysłuchają

mi coraz bardziej się podoba orlando ale szkoda że jest dla nas za stary...jamie ujdzie z wiekiem jeszcze

trzyija

No dobra, napiszę.

Ano, aktorzyna może marny, ale przystojny jest, trzeba mu to przyznać (no, najlepiej zagrał w LOTR, w Troi to była jakaś porażka zupełna ;P). Fakt, troszkę za stary...

EnidAnGleanna

może nie raz początki kariery są lepsze...dla nie tak

w ogóle ja już napisałam...szkoda nie gra w zacmieniu...tylko ta dakota...

trzyija

Również napisałam. I nadal nic niestety. Nie gra w Zaćmieniu? Oj... Szkoda. A Dakoty nie lubię. Dziecko Hollywood.

trzyija

Thanks to Beeshop, zdjęcie zmienione.

Divine

Boże, cud! Nareszcie! No, zmieniliście na przyzwoite zdjęcie :):)

EnidAnGleanna

no faktycznie zdjątko zmienione ale niestety niezbyt aktualne ... a szkoda :( ale zawsze lepsze niż poprzednie Super

EnidAnGleanna

.. tak dla przypomnienie że Jammie`go niestety nie będzie w Eclipse kilka linków na których jest słodziutki

http://www.youtube.com/watch?v=d9cDt5BNDAs&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=RQiw4zkxQCs&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=ez6L3Lvd6_U

no i pozostaje nam wierzyć że w Przedświtem wystąpi jako Cajusz ponownie