Jan Nowicki

8,1
20 229 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jan Nowicki

...powiada, że w sumie też jest nikim itd. hehe wg. mnie sam nie wie czego chce. Chłop w średnim wieku. Pluje na seriale, reklamy a sam nich gra, wyśmiewa ludzi którzy boją się o utratę pracy bo sam jest w komfortowej sytuacji. Ciekawe co sam by zrobił na miejscu owych wyżej wymienionych ludzi hehe gada, że chłop musi roochnąć wszystko z lewa i prawa itd. itp. stary a guPI mimo jego wiedzy... której jakoś nie zrozumiał a tylko wykorzystuje ją aby się promować. Oczywiście powie, że tego nie chce hehe.

użytkownik usunięty

"Chłop w średnim wieku"

- brałeś coś...? :-D

użytkownik usunięty

Korci mnie aby odpisać w tonie twojej wypowiedzi czyli kogo brałem z twej rodziny heeh ale nie... nie zrobię tego. Prawdę napisałem o tym zgorzkniałym starcu i tyle.

użytkownik usunięty

Serjo??

BeKaM s ćJeBjE!!! o.O

BuUuHaHaHauUu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Więc jednak dobrze myślałem, że nawet nic z tego co napisałem nie będziesz w stanie zrozumieć,
współczuję ci z całego serca mego, naprawdę!! :-(

Chodziło mi tylko o to, jak można nazywać kogoś mającego prawie 75 lat, "chłopem w średnim wieku"...??

A co do niego samego, nigdy go nie lubiłem, jest to ktoś właśnie na twoim poziomie odmiennego postrzegania rzeczywistości.

Pisałeś coś o jakiejś rodzinie, nwm do czego pijesz, ale nie ma najmniejszego problemu, podaj tylko mi swój dokładniejszy adres niż to, że Świebodzice, bo to troszkę za mało, spotkamy się i sobie coś wyjaśnimy skoro czegoś nie rozumiesz i masz jakiś problem...

użytkownik usunięty

uuu widać, że zabolało bo się rozpisałeś hehe. Nie jestem ze Świebodzic... nie wiem czemu tak się wyświetla i szczerze ch**j mnie to

Wałbrzych
11 Listopada 82/5

Zapraszam

użytkownik usunięty

Sorry, ale jakoś nie jestem zainteresowany... :-D Ja nie z tych... hehe
Ale gdzie indziej na pewno znajdą się jacyś chętni... :-) :-D

Napisałeś co zechciałeś, nawet jakiś adres podałeś, nie wiem czy twój i szczerze ch**j mnie to, ale widzę, że na proste pytanie nadal nie odpowiedziałeś :-(

użytkownik usunięty

Ch***j mnie to ile ma lat... fakt, faktem pierdoły gada. Czyli z ciebie kolejny cfffaniak w necie a... a pewnie zaraz będziesz pisał, pisał aż do wyrzygania hehe jak to wielu robi w necie robi.

użytkownik usunięty

"Ch***j mnie to ile ma lat..."
- Aha!! Czyli rozpisujesz się wielce o kimś, nawet nie wiedząc ile ten ktoś ma lat, tak?
No nie wiem nawet jak to nazwać, debilizm?, głupota?, a może raczej śmiech na sali ?
Jakbyś sam swoje zachowanie określił/nazwał, hmm??

"wielu robi w necie robi"
- Nie uwierzysz, ale nie interesuje mnie to, co kto i gdzie ci robi...

użytkownik usunięty

hehe jeśli lubię np. książki Ziemkiewicza to nie obchodzi mnie ile gość ma lat bo nie o to chodzi. No trzeba ci to wytłumaczyć.

hehe wszystko kojarzy ci się z jednym. Typowa przypadłość gimnazjalnych onanistów. Ja już śmigam stąd bo zaczyna się powoli słowny ping-pong... ale ty pisz dalej. Masz pisać dalej hehe to rozkaz.

użytkownik usunięty

Rozkaz został pomyślnie przyjęty.

No to chyba FAKtycznie nie mamy o czym pisać, skoro wiek nie ma dla ciebie żadnego znaczenia...
Ja w przeciwieństwie do ciebie, nigdy nie czytywałbym na przykład jakiegoś osiemnastolatka, czy innego młokosa...
Nie bez powodu mawia się, że autorytet oraz prestiż przychodzi z czasem, bo każde istotne doświadczenie życiowe, można nabrać tylko i wyłącznie z wiekiem i to jest dla mnie oczywista oczywistość, ale jak widać dla ciebie jeszcze nie...

Ale nie przejmuj się!! Wyjdziesz z gimnazjum to zrozumiesz.
(może...)

Pozdrawiam.