Jan Nowicki

8,1
21 401 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jan Nowicki

użytkownik usunięty

jak juz ktos powiedzial jest strasznie zarozumialy. krytykuje wszystkich innych ale na siebie zlego slowa nie powie. ogladalam wczoraj kawalek "wojewodzkiego" i strasznie zdenerwowala mnie jego wypowiedz o zmijewskim (nie chodzi o to ze to byl zmijewski tylko o to ze wogole mogl cos takiego powiedziec). powiedzial ze skoro zmijewski gra rozne role w roznych filmach to nie jest aktorem, ma wielkie kompleksy i jest zagubiony :/ a sz.p. nowicki to niby caly czas gra jedna osobe???!!! nie gra roznych rol??!!!! i kiedys tez powiedzial ze ktos kto zagral w serialu nie jest aktorem a na role w serialu zgadzaja sie tylko .... (i tam padlo kilka wyzwisk juz nie pamietam jakich dokladnie)..... z calym szacunkiem ale czy on ma jakies problemy z glowa!!???? przeciez sam gra w serialach !! (magda m., egzamin z zycia, zostac miss i w wielu innych-starszych). strasznie mnie takie cos denerwuje i wogole to jego zachowanie, on jest taki cyniczny i arogancki, nie ma dla nikogo szacunku a siebie uwaza za Boga!! teraz wylaczam tv jak jego widze :/

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa

wydaje mi sie ze jestes troszeczke przewrazliwiona i uprzedzona do pana Nowickiego.. zgodze sie ze jest cyniczny i arogancki, mnie akurat sie to podoba, zreszta o wiele bardziej lubie takich ludzi niz sztuczne, cukierkowate usmiechy i jechanie wazelina po wszystkich dookola byle sie przypodobac... no nic o gustach sie nie rozmawia.. calkowita racje masz jesli chodzi o fragment wczorajszego programu Kuby, pan Nowicki troszke sie zagalopował mowiac o Żmijewskim, choc pozniej troche to sprostowal, nie zmienia to jednak faktu, ze racji mowiac o aktorach zmieniajacych diametralnie swoje role, nie mial w zupelnosci... to co mowil o 'aktorach' grajacych w serialach jest naturalnie prawdą i kazdy szanujacy sie czlowiek ma na pewno na ten temat podobne zdanie; razi tu jednak niekonsekwencja, tak jak wspomnialas, sam gral w kilku serialach, i choc byly to z tego co pamietam, przynajmniej w magdzie i zostac miss jakies poboczne rolki, liczy sie sam fakt, noi brak jak juz napisalem konsekwencji.. niemniej jednak, mimo wszystko podziwiam Nowickiego zarowno jako aktora, jak i przede wszystkim czlowieka, jakos odpowiada mi ten typ;-) pozdrawiam serdecznie