Jarosław Boberek

8,4
24 065 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jarosław Boberek

Za aktorstwo daje 1, za dubbing 10.
W ogole ma twarz, ktorej kamera nie lubi, nie potrafi grac innych rol niz skonczonego d... z rodziny zastepczej, zawsze wyglada tak samo i gra tak samo.
Za to jego glos dopasowany do postaci z bajek... Bajka:)

R3SUM3

buehehe nie przeginaj takiego kretyna jak w rodzinie zastępczej to trzeba umieć grać zresztą mnie to nawet nie obchodzi bo oceniam go tylko i wyłącznie za dubbing. a jest boberek niesamowicie wszechstronny jestem mu wdzięczny zwłaszcza za podkład głosu do gry The longest Journey : Najdłuższa Podróż oraz Gothic, kto zna, ten zrozumie ;d

R3SUM3

"nie potrafi grac innych rol niz skonczonego d... z rodziny zastepczej"
A widziałeś jakieś inne tytuły z jego udziałem.
"zawsze wyglada tak samo i gra tak samo."
Yyy... bo to jest 1 rola, jak ma grać? W każdym odcinku inaczej? Lepiej zobacz kilka różnych filmów i seriali i później go oceń pod względem filmowym.

R3SUM3

Aktor z niego marny ale w dubbingu nie ma chyba lepszych... i długo, długo nie będzie.

R3SUM3

aby ocenić grę aktorską najlepiej udać się do Teatru! Wtedy można się przekonać czy Pan Jarosław umie grać. A grać umie bardzo dobrze. Co do wyglądu - weź pod uwagę, że występowanie w jednej roli (jak pisze Mij) zobowiązuje nie tylko do takiego samego stylu gry ale i zachowania wyglądu. Z tego co się teraz orientuje aktor zmienił swój wygląd, a co do gry - niedługo będzie można zobaczyć w Bitwie Warszawskiej i nie tylko.