Dawajcie mu 1, bo Bruce i Johny spadli a oni są mistrzami aktorstwa a nie jakiś Boberek i to na dodatek polski aktor który nie umie grać... Ludzie co wy robicie, nieznana jakaś osoba w TOP10...
I wasze podejście jest żenujące... Wiem, że ci co dają 10/10 przesadzają, ale Jak ma wyglądać ranking gdy daje się komuś 1/10 byleby spadł w rankingu? Żal. Dajcie ocenę na jaką zasługuje, jestem pewien, że nie zasłużył sobie na 1. Musi już dziś spaść? Dajcie szanse uczciwego głosowania, zleciałby po kilkuset słabszych głosach, ale wy musicie wtrącić swoją jedynkę, by po takich 100 głosach miał średnią poniżej 8... No a poza tym uważam, że ranking aktorów powinien wyglądać tak jak filmów. Tam nie jest tak, że ktoś ma 1001 głosów i wysoką średnią to już wskakuje. Liczba głosów + ocena powinny się składać na ranking.
To, że kojarzysz Pana Boberka jako posterunkowego z "Rodziny zastępczej" to nie znaczy, że nie jest on aktorem WYBITNYM!! Wybitny jest Johnny i Bruce ale jako aktorzy fabularni. Boberek ma tak wysoką ocenę za DUBBING!!
Pokaż mi ograniczony człowieku drugi taki polski wszechstronny głos głos!!
Pooglądaj kilka animacji z Jego udziałem i wtedy się wypowiadaj!
Jak będziesz mieć takie osiągnięcia jak tan pan, i będzie można je tak długo przewijać/oglądać to będziesz mógł go oceniać na 1 ale podejrzewam że nie jesteś aż tak zapracowany... gościu jest genialny a 10 ma za dubbing!
Mógłbyś z łaski swojej nie narzucać innym jak mają głosować, każdy ma swój gust i nie masz prawa sugerować komuś jak ma oceniać kogoś innego ! Jeśli ta sytuacja się powtórzy zwrócę na ciebie uwagę administracji.
Autor widocznie obejzal go we wkurzajacej roli policjanta i zaraz wyskakuje z pyskiem.Fakt ze ja tez go w tej roli nie trawie.Ale mi,w przeciwienstwie do autora chcialo sie rpzejzec IMPONUJACA liste filmow do ktorych podkladal swoj glos i zwracam temu panu honor ! Slyszalem go w masie produkcji nie wiedzac ze to on ! Naprawde-mistrz dubbingu !
Bez przesady z ta Emmą ;) ale fakt-rola dobra.Tak dobrze gra wkurzajacego poldebila ze wkurza ludzi przed telewizorami ;)
Moim skromnym zdaniem rola policjanta jest porównywalna z kreacjami które co roku dostają Emmy w kategorii najlepszy aktor drugoplanowy w serialu komediowym.
Jarosław Boberek jest królem dubbingu! rozumiem ze 10/10 jest mocno naciągane ale dlaczego jeżeli ludzie go za to cenią to mam mu dawać 1/10 bo inni aktorzy spadają z rankingu. to jest bez sensu.
Pewnie wskoczył na top100 jak się filmwebowicze dowiedzieli z demotywator.pl, że podłożył głos pod 107 bohaterów. (ja też).
Może i nie powinien być w top10, ale to nie powód by dać mu 1. Każdy zauważy aktora w top 10 nie pasującego do reszty, wejdzie i oceni(na 5 czy 7) to spadnie... ale żeby na 1 :/