Jarosław Boberek

8,4
24 284 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jarosław Boberek

Kto Chce Poznać Tajniki Kwakania , Prosze Pisać Tu , To Od Razu Napisze To W Punktach , Sam Się Uczyłem Tego Głosu 3 Mięsiące Tak By Każdy Zrozumiał Każde Słowo ...

BoSsMarCiN

to on podklada glos pod kaczora donalda???! przez niego znienawidzilem moja ulubiona bajke z dziecinstwa !! 1/10 pala pala pala !!!

Debesciak

tylko wiesz to nie do końca jego wina... podkłada głos niemal idealnie jak oryginał amerykański - i to oni musieli zaakceptować ten głos...

Debesciak

i P.S posłuchaj sobie jego innych dubbingów, m.in król Julian z "Madagaskaru" jest geniuszem dubbingu i zasługuje min. na 7/10...

madziula21

Nie oglądałem kaczora w wersji oryginalnej, ale jeśli jest tak jak mówisz to twórcę tego pomysłu powinno się publicznie wybatożyć, a nawet i wychędożyć.
Pamiętam jak bylem małym becem, czekalem z niecierpliwoscia na wieczorynkę w niedziele i za kazdym razem wkurzalem sie, ze nic nie rozumiem z tego co mowi Donald. Madagaskaru widzialem obie czesci, coz jak mi przejdzie moze nieco zmienie zdanie, na razie jestem jeszcze rozzłoszczony :P

Debesciak

spokojnie spokojnie wyluzuj:P

generalnie ja os. b. lubię głos kaczora Donalda ale to kwesta gustu :)

a jak Ci przejdzie to zmie mu ocene a nieco wyższa od tej pały xD

BoSsMarCiN

a Ty dawaj punkty :P
<za krótki................>

BoSsMarCiN

Przed chwilą przeczytałem na filmwebie w ciekawostkach dotyczących Mariusza Czajki, że ma certyfikat na wyłączne dubbingowanie Kaczora Donalda i Goofy'ego w wersji polskojęzycznej...
Jak to jest?
Przecież Boberek robi Donalda, a Goofy'ego, jeśli się nie mylę, Krzysztof Tyniec...

Niech ktoś mnie oświeci!

miggie

nie wiem jak z Goofym..ale Czajka po prostu dawał głos kaczorowi chyba wcześniej..bo jka oglądałam wywiad z Boberkiem to mówił, że jakis reżyser narzekał że znowu trzeba będzie tego Donalda dubbingować a Boberek że co to za problem i od tamtej pory daje mu głos :]

BoSsMarCiN

No to napisz,jestem ciekaw jak on to robi...

sebogothic

W sumie już pisałem i to wykasowali nie wiem czemu ... a więc tak:

1.trzeba połozyć język na po prawej lub drugiej strony policzka dotykająć ostatniego zęba

2.następnie gdy już ułożyliście tak jak wyżej napisane to trzeba dmuchać w to i powinien pojawić się pierwszy odgłos

3.po paru próbach dmuchania złapcie palcami sobie policzki i robiąć dzwięk kłaptajcie policzkami będzie słynne kwakwakawkakka wiecie o co chodzi

4.aby mówić jak kaczor to nauczie się mówić nie używajac jezyka gdy już tak się stanie to powoli zacznijczie mówić zaczynajac od takich słów jak "ale","ala"

5.ćwiczyc cały czas mi to zajeło 2 miesiące

Powodzenia

BoSsMarCiN

Wiem dlaczego to usuneli...

lamentooo

no to skor wiesz to moze powiesz? a nie piszesz jak uposledzone dziecko pol zdania...

madziula21

Nie wiem czy komuś pomogłem , ale to bardziej pomoze

http://www.youtube.com/watch?v=2dEj3lVSbHM

BoSsMarCiN

A nie mógłbyś tego pokazać i wytłumaczyć na YT po polsku:)?

kylo15

Genialny Kaczor Donald.