Jest Bartosz Walaszek. Gdybyś wpisał to byś wiedział że taki facet jest.
P:S Bartek Walaszek to twórca Kapitana Bomby.
A właśnie że jest taki na FW, ignorancie
http://www.filmweb.pl/person/Bartosz+Walaszek-135861
I co? ZATKAŁO KAKAO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trollu w czy m ten Walaszek ma przebić Boberka ?
12 filmów i 7 seriali Walaszka i 195 filmów, 140 seriali i 85 gier wideo Boberka ... za 200 lat ten cały Walaszek nie przebije TROLLU Boberka.
W tym że mógłby z powodzeniem robić w dubbingu, jełopie. Za dużo ładnych kobiet i browarów. Miałby też więcej pieniędzy niż Boberek. Choć obu poważam za głosy jakie dubbingują.
Bez kitu, Walaszek to geniusz wysyarczy kilka Kartonów obejrzeć żeby to wiedzieć, Boberek też jest niezły ale to nie ta liga
Ja tam uważam, że skoro ma tak mało dubbingów to nie może przebić Boberka. Może i dobrze dubbinguje, ale nie pchał się na dubbing, więc już ma straconą tą szansę. Za to Boberek i Bednarek to czołówka polskich dubbingerów. Nie daleko pod nimi jest ktoś taki jak Jacek Bończyk, a długo potem również dobrze zapowiadający się młodzi Jonasz Tołopiło i Jakub Truszczyński. Walaszka tam nie ma, bo nie poszedł w stronę dubbingu. Taka jest prawda, więc ktoś, kto nie robi za dużo w tej branży nie może przebić czołówki
Ale ilość nie zawsze przechodzi w jakość. Co ma do tego liczba zdubbingowanych filmów kiedy rozchodzi się o talent? Tylko dlatego, że jest mniej popularny nie ma szans żeby konkurować ż głosem Boberka? Radziłbym najpierw obejrzeć coś spod ręki pana Walaszka, a dopiero potem się wypowiadać :)
No dobra, ale moim zdaniem, jeżeli ktoś ma tyle dubbingów, to jest równoznaczne z wielkim talentem. Uważam, że to, co Boberek robi ze swoim głosem jest niesamowite, więc zasługuje na miejsce w czołówce.
Nikt tutaj nie ujmuje talentu Boberkowi. Ja bardzo pana Jarosława szanuję za to co robi, ale takie gadanie "nie znam tego drugiego, to na pewno jest gorszy" moim zdaniem nie ma sensu :)
Ej... Ja tak nie napisałam. Nie uważam, że jest gorszy, tylko być może ludzie nie poznali się na jego talencie albo sam nie chciał mieć za wiele wspólnego. Poza tym zastanawiam się, czy skoro on ma tak mało dubbingów to mógłby przebić Boberka. Ale dlatego, że Boberek użyczał głosu w bardzo różny sposób i nie wiem, czy ktoś, kto udzielał się w niewielu produkcjach mógłby robić coś takiego ze swoim głosem. Po prostu nie ma z czym porównać.
Ja tak tylko mówiłem do wszystkich, nie akurat do Ciebie :P Polecam obejrzeć kilka odcinków Kapitana Bomby albo Generała Italii żeby zobaczyć jak Walaszek włada swoim głosem. Zresztą, na filmwebie nie ma wszystkich filmow/kreskowek do ktorych Walaszek udzielał głosu
jak mi się uda, na pewno zobaczę, ale jeśli moim ulubionym dubbingerem jest Boberek, to się nie zmieni.
Wolę być dnem niż być tym kim ty jesteś. Udaj się na inny temat w któym twój przejaciel marik1234 lży i wyzywa Daniela Olbrychskiego.
Pewnie zaraz stwierdzisz że twój przyjaciel marik1234 ma rację wyzywając Pana Daniela, a jestem głupkiem.
Wolisz być, bo bycie dnem dla ciebie jest wygodne i przyjemne, nie będę się nigdzie udawał, bo nie ty mi będziesz mówił, co mam robić. Głupkiem jesteś tak czy siak. Znowu mi zaczniesz grozić usunięciem konta?
Żadna prowokacja człowieku! Walaszek spokojnie może konkurować z Boberkiem. Póki co to słychać go tylko w dość specyficznych produkcjach. Gdyby inaczej potoczyły się jego losy to kariera murowana.