niczym nie blyszczy... gra jak na III roku studiow aktorskich-ekspresyjnie
Bez przesady. Wg mnie właśnie ta dwójka, którą wymieniłeś ma w sobie wiele umiejetnosci aktorskich. Panią Kownacką bardzo lubię i cenię.
Przestań pieprzyć !
Pan Boberek niedość , że jest świetny w rodzinie zastępczej , to jeszcze genialnie dubbinguje.
Więc wszyscy odwalcie się od niego !
Gdyby nie jego postać w "Rodzinie zastępczej" to serial byłby nudny... Poza tym uwielbiam jak dubbinguje.
Ja tez go bardzo lubię z Rodziny Zastępczej. Według mnie ma świetny głos i wspaniale nim operuje. Uwielbiam słuchać go w Neverwinter Nights 2 gdzie podłożył głos Bishopowi.
W rodzinie zastępczej w świetny sposób gra pierdołowatego policjanta. Ale on jest lepszy w dubbingu. Jest w tym naprawdę dobry :>
Autor/autorka tematu na pewno gra lepiej niz Boberek. Takie uwagi wyrwane z kontekstu mozesz smiało sobie w du*pe wsadzić.
A sam Boberek to akror głownie do dubbingu i za to ma u mnie dychę. Jeden z najlepszych głosów PL co zresztą widac w jego filmografii. Większość psioczących na niego kojarzy go tylko z marną Rodziną zastępczą i na pewno nie zdaje sobie sprawy ,ze to on podkłada głos naszym ulubionym postaciom z bajek.