Jarosław Boberek

8,4
24 275 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jarosław Boberek

Głosy podkłada na prawdę dobrze ale jako aktor to lama totalna.Nie umie grać,gra jakby miał
zaraz popuścić ze strachu.Ja mu daje 6 bo dobrze podkłada głosy,szczególnie w POP Dwa
trony :D

JackRobertkokos

podkładanie głosu to też jest aktorstwo i na tej podstawie ma taką ocenę

Estilio

Spoko,ale jeżeli tak to nie jaki Krzysztof Szczerbiński czy Jacek Kopczyński powinni mieć po 9 minimum.

JackRobertkokos

Wcale nie jest lamą aktorską, w Rodzinie Zastępczej był świetny :P

dziubek1991

Właśnie tam tak lamił.On mówił jakby miał zaraz popuścić.I jako policjant w tej rodzinie zastępczej też się nie popisał ani trochę.

użytkownik usunięty
JackRobertkokos

Chłopie że miał tam troszke z główką nie tak to nie powiesz mi że grał kiepsko? W Rodzinie był świetny

Niech Ci będzie lecz nie widziałem go tylko tam i umiem go ocenić a aktorem jest średnim.

użytkownik usunięty
JackRobertkokos

Napewno Dubbing ma lepszy niż aktorstwo...

Z tym się zgodzę,dobrze podkłada głosy.

JackRobertkokos

Gość za voice acting ma 10. Chyba najlepszy w naszym kraju człowiek od tego typu roboty. Nie tylko w bajkach, ale przede wszystkim w grach video widać jego wielkie imiejętności w tej dziedzinie.

Sariel_filmweb

Głosy podkłada dobrze,to trza przyznać,szczególnie w Princie 3 :D ale jako aktor jest słaby.

JackRobertkokos

Polecam zobaczyć go w zgoła innej roli w teledysku My Riot - Botox. Tam nie gra leszczowatego półgłówka jak w R Z czy krótkich epizodów jak w innych filmach, więc może też zaczniesz go inaczej postrzegać.

JackRobertkokos

Popieram. Grać nie umie, ale podkładanie głosu idzie mu świetnie :)