Bardzo lubię tego aktora. Bardzo podoba mi się odgrywana przez niego rola posterunkowego w rodzinie zastępczej. Nie wspominając już o mistrzowskim dubblingu :) To naprawdę bardzo dobry aktor i dziwę się, że nie dostał roli np w kryminalnych bo wdaje mi się, że grałby lepiej niż ten kogucik zakościelny. No ale cóż :/ Tak czy inaczej życzę mu sukcesów bo naprawdę przyjemnością jest oglądanie go na ekranie telewizora. Pozdrawiam
Jest rewelacyjny. W Rodzinie Zastepczej to chyba najśmieśniejsza postać. Zasługuje na jakąś nagrodę albo coś takiego. Jak na tak dobrego aktora jest dość mało popularny.
NA KAŻDEGO PRZYJDZIE PORA WIEŻE I WIEM ŻE NA NIEGO TEŻ PRZYJDZIE POORAA!!NIEMIAŁ NAZWISKA WYROBIONEGO A TERAS POKAZAŁ KTO TU RZĄDZI W DUBBINGU!!:)
NA KAŻDEGO PRZYJDZIE POORAA WIEM I WIEŻE ŻEJESZCZE POKAŻE NA CO GO STAĆ !! NIEMIAŁ WYROBIONEGO NAZWISKA A TERAS WIADOMO KTO TU ŻĄDZI W DUBBINGU!!!!:):)
Aktorem wybitnym to może nie jest, ale ma świetny głos. ;) Ja go najlepiej pamiętam z gry "The Longest Journey", stara jak świat, ale ten aktor podkładał głos pod Zacka, świetnie mu to wyszło. ;)
Chyba mu się jezcze nie zdażyło użyć dwa razy tego samego głosu w różnych dubbingach. W Madagaskarze i w 80 Dni.... nie poznałem go!
pewnie w zastepczej fajnie gra posterunkowego - takiego frajera;) ale rola nielatwa pozdro dubbing tez niezly