Jarosław Boberek

8,4
24 460 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jarosław Boberek
JAKEER

mam nadzieje bo jak widze takie rzeczy to mi psychika siada. to jakis smiech - Connery Newman Hitchcock Eastwood a ponad nimi Jarosław Boberek no blaaaaaagam!!

użytkownik usunięty
JAKEER

Faktycznie gościu może i odwala 'masterpiece' dubbingując, ale właśnie wpadłam tu, żeby napisać o tym samym. : >
Connery na dziesiątym, Bober na szóstym. Prima aprilis. xD

JAKEER

ja też mam taką nadzieję bo to jakieś MEGA nieporozumienie <lol> to nawet nie jest zabawne ... o.O co on ma chociażby do marka kondrata nie mówiąc już o np tom'ie hanks'ie którego brak w pierwszej 10 ???

APEL:
zanim oddacie na kogoś swój głos POMYŚLCIE choć chwilkę - może pomoże uniknąć takich gaf..

anioleczek749

Ludzie wrzućcie na luz.. Pierwszy raz jest taka sytuacja na filmweb? Nie wiem czym się bulwersujecie. doskonale wiadomo, że Jarek, dostał masę 10/10, za Madagaskar, widocznie jest świetny w Dubbingu. Doskonale wszyscy wiemy, że wyleci poza TOP 100, ale denerwuje mnie to jak reagujecie z oburzeniem jakby to była pierwsza taka sytuacja.

grabarz91

A komu podkładał głos, bo nawet nie wiem xD
Króla tych wypłoszy?
Jak tak, to nawet fajnie mu wyszło to dubbingowanie xD

MR_ciachciach

Nie oglądałem tej bajki, ale wiem, że jakiemuś krolowi podkładał głos;)Slyszałem go w innych bajkach i moim zdaniem w polsce jest w czołowce Dubbingu.

grabarz91

napewno nie pierwsza i mniejmy nadzieje że będzie ich coraz mniej. jak chcesz tolerować paranoje to Twoja prywatna sprawa a forum jest po to żeby wymieniać się uwagami dotyczących zaistniałej sytcji co właśnie czynimy.

JAKEER

Msc nr 56...wciaz za wysoko jak na tego klasy aktora :)