mam nadzieje bo jak widze takie rzeczy to mi psychika siada. to jakis smiech - Connery Newman Hitchcock Eastwood a ponad nimi Jarosław Boberek no blaaaaaagam!!
Faktycznie gościu może i odwala 'masterpiece' dubbingując, ale właśnie wpadłam tu, żeby napisać o tym samym. : >
Connery na dziesiątym, Bober na szóstym. Prima aprilis. xD
ja też mam taką nadzieję bo to jakieś MEGA nieporozumienie <lol> to nawet nie jest zabawne ... o.O co on ma chociażby do marka kondrata nie mówiąc już o np tom'ie hanks'ie którego brak w pierwszej 10 ???
APEL:
zanim oddacie na kogoś swój głos POMYŚLCIE choć chwilkę - może pomoże uniknąć takich gaf..
Ludzie wrzućcie na luz.. Pierwszy raz jest taka sytuacja na filmweb? Nie wiem czym się bulwersujecie. doskonale wiadomo, że Jarek, dostał masę 10/10, za Madagaskar, widocznie jest świetny w Dubbingu. Doskonale wszyscy wiemy, że wyleci poza TOP 100, ale denerwuje mnie to jak reagujecie z oburzeniem jakby to była pierwsza taka sytuacja.
A komu podkładał głos, bo nawet nie wiem xD
Króla tych wypłoszy?
Jak tak, to nawet fajnie mu wyszło to dubbingowanie xD
Nie oglądałem tej bajki, ale wiem, że jakiemuś krolowi podkładał głos;)Slyszałem go w innych bajkach i moim zdaniem w polsce jest w czołowce Dubbingu.
napewno nie pierwsza i mniejmy nadzieje że będzie ich coraz mniej. jak chcesz tolerować paranoje to Twoja prywatna sprawa a forum jest po to żeby wymieniać się uwagami dotyczących zaistniałej sytcji co właśnie czynimy.