Najbardziej udany film to "Uwolnić orkę 2" jedynka też była super lecz niestety trzecia część to klapa. Gdy byłem małym chłopcem chciałem być taki jak on, przeżyć tak niezwykłą przygodę. Film idealnie trafił w mój wiek. Teraz mi tak zostało i chyba zostanie. Jest to dla mnie najfajniejszy aktor i szkoda tylko że zakończył karierę aktorską :( (albo sama się zakończyła).
Był świetny i według mnie odszedł z interesu we właściwej chwili. Kto nie chciał być Jessie'm Greenwoodem?
Szkoda tylko że tak rzadko druga część leci w TV. A wersja na dvd w Polsce jest nie do zdobycia. Kiedy tylko jest w telewizji chętnie powracam do filmu co robią także najfajniejsze wspomnienia xD
Też bardzo lubię "Uwolnić orkę".Jason zagrał rewelacyjnie.Wspomniany film kojarzy mnie się z dzieciństwem.Co do dvd, to jest ono dostępne, a na pewno w sklepach internetowych np. www.vivid.pl. Kosztuje niecałe 30 zł.Pozdrawiam !
Tak, uwolnić orkę I jest w sprzedaży, ale zależy mi bardziej na uwolnić orkę II jak wspomniałem. Ale dzięki za pomoc ;))
Może spróbuj poszukać na aukcjach internetowych, chociaż pewnie bardziej prawdopodobne, że jesli już będzie, to na nośniku vhs.Pozdrawiam i życze powodzenia w poszukiwaniach !