Jason Statham

Jason Michael Statham

8,3
92 461 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jason Statham

Jak dla mnie PASKUDNY i jednowymiarowy. Nie wiem jak ktokolwiek może go uznać za atrakcyjnego faceta, choć ja sama nie lubię chłopców z plakatu ale ten jest tak do bólu przeciętny i nieatrakcyjny, że mam wrażenie, iż jest oceniany tylko przez pryzmat bohatera - "twardziela" jakiego zazwyczaj grywa. Na ulicy nie obejrzałabym się za nim, wygląda jak sprzedawca nielegalnego oprogramowania na bazarze, tak sobie takowego wyobrażam.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
bradock

Chłopcze, ten człowiek to AKTOR, w dodatku przeciętny. Zadajesz pytania, jakbyś miał 16 lat.... Zapewne powyższe wypowiedzi pod moim adresem pochodzą od takich właśnie "twardzieli", co to anonimowo wulgarnie ubliżają kobiecie, bo nie spodobał jej się ich "idol".... Banda pryszczy. Oni myślą, że pokazali, jacy są "cool" ale to zwykłe, prymitywne blokerskie obszczymury, którym ty tutaj też jak widzę pragniesz zaimponować..... Słabe. Inne miałam o tobie zdanie. Nic mi nie musisz tłumaczyć, kolego, takie dziecinne banały to zachowaj dla koleżanek i tych tu powyżej, swoich pożal się boże "kolegów ", którzy zapewne zdani są na rękodzieło, albo na tak samo prymitywne laski, bo przecież żadna normalna dziewczyna czy kobieta na takie ścierwo nawet nie splunie.

RZECZY PISZEMY PRZEZ "RZ".

White_Carnation

Przecież ty pierwsza brutalnie zatakowałaś Jasona Stathama że brzydki ,nijaki i paskudny dla ciebie ? Przecież on jest atrakcyjniejszym facetem od Craiga i to wiele kobiet twierdzi .Natomiast co do Daniela to wielu twierdzi że on pasuje bardziej na agenta KGB działającego z polecenia Putina .Wiec nie wiem o co ci chodzi ???

bradock

Brutalnie zaatakowałam? Użyłam wulgaryzmu? Użyłam niecenzuralnego słowa, choćby JEDNEGO? Wypowiedziałam się o AKTORZE i banda prymitywnych blokersów rodem z najgorszej patologii obrzuciła mnie obelgami ze swojego podwórka.

Statham nie jest atrakcyjniejszy od Craiga, przynajmniej moim zdaniem a jeśli ktoś się z tym nie zgadza, może mi to normalnie powiedzieć. Jesteś strasznie dwulicowy, bo na innym forum wychwalasz Craiga i przytaczasz ankiety, w których zajął drugie miejsce po Connerym jako najlepszy Bond.
Nie wiesz o co mi chodzi??? Te obszczymury to twój poziom? Poczytaj sobie dokładnie te wpisy, może zrozumiesz o co mi chodzi.

White_Carnation

Na Serio bardziej Wolisz Stathama od Craiga ? Wow Ok ,nie mam nic przeciwko temu ,obydydwu lubie tych brytyjskich aktorów .Myslałem że założyłaś ten temat trochę żeby dokuczyć Jasonowi ,bo trochę zazdrościłaś mu sławy albo czułaś mocną konkurencje w stosnku do Daniela w kategori ,,Kino akcji ,, Bo przecież obydwu grają w świetnych filmach sensacyjnych .

bradock

Wolę Craiga od Stathama. Jak ja, jako kobieta, mogę zazdrościć sławy Stathamowi? Po prostu nie przepadam za nim, napisałam to, Craig nawet nie przyszedł mi wtedy do głowy, to wyście z Karoman z nim wyjechali pierwsi, nie wiem dlaczego. A jeśli chodzi o gwiazdora "kina akcji", to na pewno jest to działka Stathama, bo on w niczym innym przecież nie gra a Craig gra w różnych filmach, jest bardziej wszechstronny pod tym względem.
Ale paradoksalnie, to Craig otrzymał w tym roku nagrodę Critcs' Choice Award dla najlepszego aktora w filmie akcji za Skyfall. Natomiast ja nigdy nie postrzegałam Daniela w kategorii aktora "kina akcji". Dlatego niepotrzebnie go tutaj wplątaliście w to wszystko. W ogóle nie rozpatruję Go pod kątem konkurencji wobec Stathama.

A te wulgarne, rynsztokowe wyzwiska to już było przegięcie.

White_Carnation

Niedokońca jest prawda że Statham grywał tylko w filmach akcji ,bo grywał też w innych filmowych gatunkach np świetny czarny kryminał ,,Blitz ,, czy ,, Angielska Robota ,, Aczkolwiek w kinie akcji czuje się najlepiej i w tym się specjalizuje .I za to go lubię .I nie mówię o nim że jest ,,Paskudny ,,

White_Carnation

Co ty taka agresywna i rzucasz się do innych ?

Ravencrest

Ja agresywna? Czy to moje posty zostały pousuwane? To jakiś troglodyta obszczymur na mnie napadł, bo idolka kina C mu skrytykowałam, biedulek.

użytkownik usunięty
White_Carnation

Coś w tym jest, to filmy kreuja ludzi jako super hiper męskich.

użytkownik usunięty
White_Carnation

Ty się jeszcze dziwisz że ludzie tak reagują, skoro na pierwszy rzut oka ten temat wygląda na prowokacyjny.

użytkownik usunięty
White_Carnation

Nie widzę tutaj jakiś "mocnych wypowiedzi" poza jednym użytkownikiem.

Zostały usunięte, nie widzisz tego?

użytkownik usunięty
White_Carnation

Nie wszystkie, nie widzisz tego?

White_Carnation

Oprócz filmów akcji grał też w komeidach kryminalnych czyli nie jednego gatunku.

użytkownik usunięty
White_Carnation

Może idź trollować gdzie indziej pusta kobieto a Stathama zostaw w spokoju?

White_Carnation

ciekawe ile masz latek:)

FRANK_MARTIN_FILMWEB

Ciekawe ile latek mają fani tego kopacza i jego filmików. Ostatnio w TV puszczali Transporter 3 - matko, jakie DNO! Fabuła jak z kreskówki i zmontowane sceny walk w przyśpieszonym tempie..... I ten "aktor" recytujący kwestie z ciągle taką samą miną i intonacją. Norris bije go na głowę.

White_Carnation

Norris to chyba ze dwie generacje starszy więc nie wiem po co porównywać te dwie zupełnie różne osoby.
Co do tego twardziela to zapewne jest nim i w życiu prywatnym , zauważ że większość scen kaskaderskich wykonuje osobiście.
Kilka dni temu na planie The expendables 3 , prawie stracił życie wykonując skok do wody , ledwo go odratowali.
Transporter 3 no dobrze to jest bajka , ale porównaj sobie ten film do cobry ze Stallonem :) tam dopiero jest bajka i to kiepska.
A transporter z założenia ma taki być , gość ma niegannie wyglądać w garniturze , z klasą a przy tym jest nezwykle sprawny fizycznie , to jest formuła tego filmu. Nie ma co się doszukiwać głębokich doznań, jest to dobre kino rozrywkowe.
Statham według mnie jest jednym z najbardziej utalentowanych aktorów , umie grać w komediach (adrenalina) , kinie akcji , dramatach(koliber).
Jeśli chodzi o jego urodę , fakt nie jest najpiękniejszy , zresztą czy facet musi być piękny? a gdyby wyglądał jak Johnny deep czy czy filmy akcji z jego udziałem ściągnełyby dużą oglądalność ? wątpię

FRANK_MARTIN_FILMWEB

Wg mnie Johnny Deep nie jest przystojny.

karoman4

no ja w ogóle go nie trawię bo ma filmy drętwe , prawie wszystkie jak ze stajni Polańskiego no oprócz tego filmu z Pacino

karoman4

Johnny DEPP, jak już. Oboje zrobiliście ten sam błąd.....A Deppowi to Statham do pięt nie dorasta.

White_Carnation

Błądzić jest rzeczą ludzką.

White_Carnation

Akurat , depp to pusta lalka , a jego filmy to abstrakcja:)

White_Carnation

to tak, co do gustu, to kazdy ma swoj i nie wnikam w to a nawet jest mi to gleboko obojetne. jednak co mnie uderzylo to to, ze stwierdzilas, ze karoman szukal zaczepki i po tym mu pojechalas po rajtach, co nie swiadczy o Tobie dobrze. Hummingbird to film, ktory moge Tobie polecic, a ktory zmienia jego oblicze z "jednowymiarowego". W sumie mozna by sie doczepic, ze i w tym filmie bije ludzi i jest oprychem ale jego interakcje z siostra zakonna zmieniaja calkiem odbior filmu. Co do rysow twarzy, to nie mi to oceniac (nie bede go tez obrazac poniewaz nie znam go osobiscie ( i tak, co najwyzej, posunalbym sie do ukazania nietaktu)), 35 miejsce wg mnie polazuje tylko, ze jest najlepszy w tym co robi-bije na glowe Sylwestra Stallone i Van Damme'a.

mua123

karoman4 jest kobietą.
Co do reszty, to co napisałeś brzmi nawet sensownie. ;-)

karoman4

a to sorry. staram sie pisac z sensem :)

White_Carnation

Nie znam się na męskiej urodzie ale moja żona uwielbia Stathama i wkurzają mnie te jej "ochy i achy". Koleś nie jest brzydki ale urode ma przeciętną a dla niej to ideał męskości. W ogóle nie kumam tego. Jestem od Stathama wyższy (186cm), mam gęste włosy i ładny uśmiech ale to on jest idealny. Jeszcze raz usłysze cokolwiek o Stathamnie i skłądam papiery o rozwód

kislav79

Cóż, biedna kobieta patrzy na niego przez pryzmat tych filmików, ok, podobno o gustach się nie dyskutuje, dla mnie jest fatalny ale może innym się podoba, współczuję żony.

White_Carnation

to jacy ci sie podobają? E.T.?

siczku

Gdyby podobali mi się tacy jak E.T, to Statham miałby ogromne szanse.

kislav79

Co z tego że masz 186 cm jak jesteś pipka i nie umiesz zaspokoić kobiety. To wyłącznie twój problem.

mativandamme

Nie wiedziałem, że podglądasz mnie w mojej sypialni, fajnie jest pyskować zza monitora

White_Carnation

Spójrz na siebie zawistny pryszczaty dzieciaku i trollu.

White_Carnation

Playboyem to on nie jest, ale ma coś w sobie. Osobiście twierdze że jest ( jak dla mnie ) bardzo przystojny. Lubie go jako aktora (16 obejrzanych tytułów średnia 8,5)

White_Carnation

Pewnie sama jesteś grubą raszplą i cię nikt nie chce.

mativandamme

Nie jestem grubą raszplą, wręcz przeciwnie i takiego łysego konusa o wzroście siedzącego psa z brakami uzębieniu od czwórki jak Statham nawet kijem bym nie tknęła.

White_Carnation

Braki w uzębieniu? Hahahahah ty masz poważne braki w mózgu pusta ladacznico.

mativandamme

Pytanie! Czy ten <cytuje > ,,łysy komus" Ciebie by zechciał. Pewnie twoim ideałem jest drewniak Robert P.

sahiba000

Ja wolę dziewczyny. Pieprzony zboku.

mativandamme

Mój komentarz dotyczył autorki tematu, a nie Ciebie.

sahiba000

A to przepraszam najmocniej.

White_Carnation

Dobrze, że on by ciebie tknął :) Zrobił ci coś ten człowiek, że tak mu ubliżasz? Zazdrościsz mu czegoś? Czy po prostu masz taki okropny charakter?

White_Carnation

masz fatalny gust i tyle ;]

White_Carnation

Bredzisz kobieto. Przecież kobiety atrakcyjność męską postrzegają przez silną osobowość.
Największa atrakcyjność kobieta ma dzięki urodzie.
W sumie głownie kobieta ja broń ma urok osobisty, seks i uczucia.
Mało bardzo inteligentnych i interesujących kobiet.
Ale nawet jeśli są to jeśli nie mają urody mają mniejsze powodzenie od pięknych, a głupich kobiet.
U mężczyzn jest inaczej, bo kobiety głównie zwracają uwagę bezpieczeństwo i jak się czują.
Największe powodzenie mają pewni siebie, zdecydowani, władczy mężczyźni....bogaci...towarzyscy...
w końcu też przystojni (eleganccy, wysocy, dobrze zbudowani, ładni z twarzy) czyli kobiety
głownie lecą na prostaków, cwaniaków, egoistów, bajerantów, próżnych, pustych facetów.
Ogólnie przecież kobieta ma w dupie czy mężczyzna jest interesujący i wartościowy,
bo nie chce mało pewnych siebie, biednych, mało wygadanych czy mało przystojnych facetów,
którzy by się o nią starali. Takie coś uznaje za frajerstwo.
Instynkt pcha ją do złych facetów, którzy traktują ją z góry, nie starają się o nią,
traktują jako zabawkę do seksu, kucharkę, sprzątaczkę, wyzywają, kłamią, zdradzają.
Kobieta często jeszcze wybacza. W sumie większość kobiet jest próżna, pusta, głupia i naiwna.
BY poznać wyjątkową kobietę trzeba się naszukać.
Poza tym często to co mówi i myśli kobieta nie ma za dużo wspólnego z jej wyborami/czynami.
Może udawać cnotkę przed większością adoratorów, by dawać dupy pierwszym lepszym,
którzy ją traktują z góry i proponują seks. Mężczyźni wyznający islam znają najlepiej psychikę kobiecą.
Obojętnie, gdzie mieszkają kobiety i w jakiej kulturze się wychowywały ich instynkt pcha ich do władczego faceta,
który dla kobiety będzie tym, który się nią zaopiekuje i jej potomstwem, dlatego doświadczeni faceci z
silnym charakterem zaliczają mnóstwo kobiet, bo wiedzą że kobieta to istota próżna, pusta, głupia, naiwna.