Jako 3. i 5. żona. Pomiędzy była 4. (inna ;) ) jak wyczytuje z filmwebowych danych, godne podziwu, że wrócili do siebie (po raz drugi, pomimo, że po rozstaniu była ta inna i to żona) i są razem 11 lat.
Znowu udajesz intelektualistę, ale ci to nie wychodzi. Prowokujesz ludzi na necie a potem się dziwisz, że cię wyzywają od lamusów.
No i co teraz już wiem, kto tutaj jest głupszy. Bo teraz ty latasz i szukasz moich postów. No to teraz wiem, że Mr Jigsaw ma racje, bo zachowujesz się jak lamus. Pewnie jego postów też szukałeś.
Zachodzę w głowę, ile twoja matka musiała zjeść śniegu, że urodziła takiego bałwana.
Koleś mnie obraża, ty mnie upominasz, mimo że nie masz autorytetu, żeby mnie upominać, obrażasz mnie i jesteś wielce zszokowany, że ci się postawiłem.
Za kogo ty się masz, aby się tak panoszyć i rządzić? Za kogo ty się masz, żeby się wymądrzać i oceniać innych? Za kogo ty się masz, że dajesz sobie prawo ubliżać innym?
Zaczęło się od tego, że wtrąciłeś się w nieswoją kłótnię i nazwałeś mnie lamusem, lamusie. Pamięć krótka? Kto jest więc chory psychicznie.
I nie kłam, że to ja z tobą zacząłem.
Sam prowokujesz, a potem wypisujesz kłamstwa, że jesteś święta. Zwykła pisdeczka jesteś. Żal mi ciebie.
Jeżeli byś nie był lamusem to byś nie zareagował. Nie wyzwałem cię tylko napisałem e ładnie się kłócą dwa lamusy. No bo jak odpowiadasz na post to znaczy że potwierdzasz że jesteś tym.
Skończ już człowieku pisać bo chory jesteś :P
Ja takich żałosnych typków jak ty ignoruje. Bo po mam marnować czas. Na jakiegoś pieprzonego pseudo intelektualistę. Który myśli, że jak się będzie kłócił z trollem to jest fajny.
Nie wiem nawet, co odpisać ci, bo jesteś tak upośledzony, że zbyt wiele nie ma sensu odpisywać. Obrażasz mnie bez powodu, ubliżasz, upominasz i uważasz się za normalnego. Żal. Nie ma sensu z tobą dyskutować, bo zarzucasz innym robienie czegoś, co sam robisz. Ale przynajmniej ubaw jest przedni, czytając twoje posty, w których ośmieszasz się swoimi butą i chamstwem.
Przecież to ty zacząłeś i na podstawie gościa, który również ze mną zaczął, próbujesz udowodnić swoje marne rację.
Komiczny jesteś i nic więcej. Ja znalazłem o wiele więcej tematów, gdzie ty zaczynasz z innymi, tak jak fikałeś do mnie.
Lepiej wyłącz komputer, bo nie nadajesz się do społeczności.
A lamus to dobre słowo dla was. Widocznie w domu tak do was mówiono i teraz powtarzacie.
Tak, będę szukał twoich postów, jeśli trzeba.
Sam zaczynasz, a potem płaczesz, że ktoś się na tobie odgrywa. Jak małe dziecko. Najpierw kogoś bijesz, a potem masz pretensję, że ktoś ci oddał. Bo ty mogłeś uderzyć, ale ciebie już nie.
Powtarzam jeszcze raz, komiczny jesteś.