Witajcie :)
Tu możecie się podzielić, kiedy Van Damme będzie lecaił w najbliższym miesiącu, żeby nikt
nic nie przegapił - wg mnie bardzo przydatny Temat, w którym mam nadzieję każdy będzie
się udzielał ;)
Pozdrawiam ;)
Ahaa ;-) Nie lubię tego niby serialu. Wolę ''07 zgłoś się'' - czyli stary, dobry Borewicz w akcji ;-) Tak, polski James Bond.
Ja nie oglądałam tego wczoraj. Na tele 5 jest dużo reklam.
Ale za to obejrzałam Szklaną pułapkę 1. Zostały mi jeszcze dwie części do obejrzenia, a w poniedziałek na polsacie będzie 4 część ;-D Wiem, też będą reklamy, ale dla tego filmu jestem w stanie przeczekać te reklamy.
A Inferno mam na dysku, więc mogę odpalić w każdej chwili ;-p
mi się ten film dobrze ogląda choć wczoraj o nim zapomniałem najlepsze sceny to ta w motelu i końcowe kopniaki które dostał tamten gościu. niezła lekka komedia można powiedzieć :)
20:00 czwartek, 4 października TV 4 "Maksimum ryzyka"
Polecam
Tv4 w końcu daje coś dobrego Komando, Strażnik czasu
Oni od jakiegoś czasu się nawrócili. Do niedawna puszczali filmy sztuk walki z Brucem Lee , Chanem, a teraz pozostałe klasyki.
no i jeszcze coś :) wiem, że to nie na temat, ale Adam chyba się nie obrazi.
dziś o 20.00h, również na TV4 leci "Strzelec wyborowy"
z Dolph'em
czyż to nie cudowne :)
Nie oglądałam tego i zamieszczając tu tą notkę miałam nadzieję, że mi powiecie coś o tej produkcji. Dziękuję Wam, chłopaki ;-) Obejrzę ten film, ale kiedy indziej.
Tego filma to ja nie oglądałem. Ale dzisiaj obejrzałem Pijanego Mistrza i polecam, prawdziwe arcydzieło :)
Nie no, coś na pewno bedzie ;-)
A widzieliście newsa o takim filmie, który rzekomo ma powstać?
http://www.filmweb.pl/news/Penis+Cama+Gigandeta+ucieknie+w%C5%82a%C5%9Bcicielowi -89560
Wejdź sobie w link, który podesłałam prof_mateuszowi i będziesz wiedział, dlaczego tak napisałam ;-)
Moim zdaniem Cam Gigandet, który ma czarny pas karate, powinien wystąpić w filmie podobnym do Never Back Down!
Jak widać, woli zagrać właściciela uciekającego członka - ciekawa rola. Ale ten, co będzie odgrywał rolę członka, to dopiero kreacja filmowa. Najlepsze bedzie to, że będzie miał przypiętą taką łatkę ;-)
a po jutrze ta legenda będzie miała urodziny i od 20 ryzykanci a na na filmBoxie jest wieczór specjalny z Van Damme :)
Z dzisiejszego newsa o Red2 http://www.filmweb.pl/news/FOTO%3A+Willis+i+reszta+ferajny+na+planie+%22Red+2%22 -90218
Akurat na czasie takie nakrycie głowy ;'-D