Witajcie :)
Tu możecie się podzielić, kiedy Van Damme będzie lecaił w najbliższym miesiącu, żeby nikt
nic nie przegapił - wg mnie bardzo przydatny Temat, w którym mam nadzieję każdy będzie
się udzielał ;)
Pozdrawiam ;)
Moje gg to 5473221 Pobajerzymy Podewiańcimy Poknurzymy POKWATERUJEMY?
simian raticus sBIG HHAH
w w w kopalniawiedzy pl
Na ALE KINO + w Niedziele będzie lecieć o 21.20 Skazany Na Piekło :)
Zapraszam na seans :)
No to nie wiem, dowiedziałem się z forum Skazany na Piekło.
Przykro mi jeżeli to nieprawda :)
Dla Pocieszenia powiem Ci, żę dziś o 20:00 Komedia na TVN Kac Vegas a potem o 22:10 Sprawiedliwość Ulicy - Steven Seagal! ;)
Raczej mnie nie musisz pocieszać, ale faktycznie to chyba premiera Kac Vegas - komedii, a potem coś bardziej
z akcją, tobie również polecam :)
Teraz w piątek .09.03 2012 bedzie na TVP2 o godz 22.25 bedzię film ,,Kickboxer . Jeden z moich ulubionych akcyjniaków Van Damma .Mam nadzieje ze nie pójde w Sobote rano do pracy do sobie go obejrze , bo to super filmik .
No żeczywiście 3 filmy Van Damma w tygodniu ,w tym dwa nieśmiertelne klasyki Krwawy Sport i Kickboxer .
Widzicie coś z Van Dammem w przyszłym tygodniu?
Bradock, Leon, Mateusz, Leon, FanDamme, Statnik i inni? :)
Pozdrawiam wszystkich wymienionych :)
Ja kupuje co Tydzień Tele Tydzień wiec jestem nabieżąco z programemw w Tv .W nastepnym Tygodniu nie poleci jednak film z Van Dammem .Sprawdziłem też na TeleMagazyn w Necie i najpredzej film z Van Damme poleci w Telewizji dopiero 27 marca na Polsacie o 20 .00 ,,Zastepca '' W nastepniu tygodniu 15 marca poleci na TVN o 22.30 film Seagala ,,Na zabójczej ziemi '' Zresztą do 27 marca polecą jeszcze 2 filmy Stevena . Chyba miałem racje ze to Steven jest najcześciej pokazywany w telewizji .....
No dobra Masz racje że Van Damma najcześciej pokazują w telewizji , przeoczyłem kilka jego filmów w programie ale drugi pod wzgledem cestotliwości pokazywania w TV jest Seagal .Potem Arni ,Sylwek i Chuck . Najmniej dają filmów z Dolphem
mogę sobie puścić do klasyków trzeba wracać ale jak leci w tv to się lepiej jakoś ogląda nie wiem też tak maż ?
Dziś miałem obejrzeć replikanta(2001r. Van Damme podwójna rola) - ale za dużo spraw na głowie :) tak to wiesz, już ACTA, to ściągać za bardzo nie można, ale na DVD od starego nie dawno dostałem 3 filmy z Van Dammem i 1 z Dolphem :) Więc będzie co oglądać :)
Pozdrawiam :)
Nieuchwytny Cel(mój ulubiony), Krwawy Sport i Skazany Na Piekło, a z Dolphem to Kompletnie mi nie znany Czerwony Skorpion ;)
ja se chce kupić Krwawy sport i Uniwersalnego żołnierza 2 zajebiste klasyki :) a gdzie se kupywałeś te filmy ?