20:00 niedziela, 1 grudnia TVN 7 Hity na niedzielę: "Nieuchwytny cel"
Polecam, świetny klasyk kina akcji!
Wiem, wiem.Napisałam już o tym na stronce " Nieuchwytnego celu" . Długo czekałam aż go puszczą w tv. Jeden z moich ulubionych z JCVD!!
Nie wiedziałem, że założyłaś, ale tu też się przyda. Bez urazy, ale nie robię tematów tylko pod ciebie. Również jest to jeden z moich ulubionych z JCVD.
Spoko luz, nie jestem Van Damme'owym pępkiem świata :) :P. Taki temat przyda się na bank. Kiedyś też podawałam info na głównym ale teraz przeważnie na stronkach poszczególnych filmów.
Tak, obejrzałam go właśnie. Czy mógłbyś mi powiedzieć o co chodzi na filmwebie z tym " Pokaż jak się znamy" ? Pokazują się tam ikonki różnych osób, niekoniecznie znajomych. Czy to znaczy, ze one np, piszą o kimś między sobą? Dzięki z góry za odpowiedź.
A sory jakoś to przeoczyłem. U mnie to z tym jest problem bo jak to naciska to tylko mi się ładuje... Kiedyś to normalnie chodziło, ale dałem sobie z tym spokój. Niestety nie odpowiem ci na to pytanie bo nie chce cię wprowadzić w błąd.
O.k, w porządku już się dowiedziałam od Karoman.U mnie to w sumie chodzi normalnie.
Pozwolę sobie zacytować kolezankę: ''Pokaż jak się znamy.'' - Jak kogoś masz w znajomych, to klikając w to możesz sprawdzić czy to Ty wysłałeś tej osobie zaproszenie, czy może to ta osoba zaprosiła do znajomych Ciebie.